Tisdagstema-nytt & gammalt


Dagens tema är nytt och gammalt. Jag har 2 st sju sortes kakor böcker. En som är efter min älskade mamma, som kom ut i bokform året 1980. Och den andra fick jag av henne på min födelsedag år 2002. Visst det är ett tag sen det också, men endå något nytt och något gammalt. Minns alla gånger jag och mamma bakade allt från smarriga sylt kakor till tigersockerkaka. Älskade att få stå där brevid mamma, på stolen vid diskbänken och hjälpa henne att baka vilket hon var otorligt duktig på. Minns att jag beundrade henne så. Vi hade så kul ihop. Saknar dig varje dag, min älskade underbara mamma! En liten bonus bild är min lilla anteckning i mammas bok, som jag skrev då jag var 7 år gammal.

Fler teman kan ni hitta här.





Kommentarer
Zanna

Bästa kakboken! Kul att ha flera upplagor i olika ålder :)

2008-08-26 @ 11:49:08
URL: http://underregnbagen.blogspot.com
Ragnvi

Kul tolkning. Den äldre av böckerna har även jag och äldre ändå också för den delen!

Ha en bra dag!

2008-08-26 @ 12:07:55
URL: http://rankans.blogg.se/
Anna

Den där bakboken har vi också! Hur bra som helst!



Kul tolkning!



// Anna

2008-08-26 @ 12:22:35
URL: http://annalundberg.wordpress.com
Ingrid

Så roligt - jag tror att jag har precis samma böcker som du - både den gamla och den nya.

Caroline

Kul att ha samma bok av olika årgångar, dessutom goooda recept i dem!



/Caroline

2008-08-26 @ 15:29:10
URL: http://fotocilla.se/fotodb/
Anna

M mmm den har hängt med länge den där boken...

2008-08-26 @ 15:29:46
URL: http://filipendula.blogg.se/
The Urban Buddha

Den där boken har jag med.. den nya versionen.. :) Brukade också älska att få va med och baka när jag va lliten. Detta var ett riktigt ostalgi-inlägg! :) Ha en bra dag!

Livet i byn

Ja vem har inte bakat från en gammal sådan bok OCH en ny!! De håller än i dag och har mängder med fina recept.



~Livet i byn

2008-08-27 @ 15:29:39
URL: http://livetibyn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0