Vårt paradis

Har haft 3 härliga dagar i stugan nu. Och vädret var på vår sida. Soligt och varmt hela tiden. Dagarna har vi fyllt med sol och bad, fiske, hallonplockning, promenader, skratt och god mat. Kändes tråkigt att åka därifrån igår, men jobbet kallade. Hade gärna stannat några extra dagar i vårat paradis. Där finner man lung och ro. Man kan bara vara och njuta av tystnaden och den vackra utsikten. Finns inget bättre ställe man kan vara varma sommardagar...

Idag har jag varit ledig. Och vädret är inte det bästa, regn och rusk. Så det passade utmärkt att åka till stan för att ta en fika med en väninna, som jag inte träffat på ett tag, det har alltid kommit något emellan. Men idag passade vi på och det var jättekul att träffas igen, är så glad att du är min vän, du förstår mig och man vet vart man har dig. Man kan lita på dig till 100 procent, vi kan prata om allt och delar samma intressen. En äkta vän är vad du är. Vi tog en fika på ett mysigt cafe med en värmande cafe latte. Där satt vi ett bra tag och mumsade på det goda fikabrödet och pratade om allt från barn, jobb, healing, killar och allmänt tjejsnack, sånt där man behöver ibland. Efter fikat gick vi på stan för att shoppa lite. Med mig hem i kassarna hade jag en tröja, underkläder, lite smink, 2 st kaffemuggar, björn axen shampoo och balsam och en hårmask.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan under filten med en kopp kaffe och invänta sommarkrysset. Sen får det bli en film innan läggdags. Ska försöka att lägga mig i tid. Klockan ringer 5:30 imorrn bitti..

Trevlig lördag!



Lite bilder från dagarna i stugan:















Kommentarer
Karin/Theas rum

Fina bilder!

2008-08-04 @ 09:32:22
URL: http://theasrum.blogg.se/
emma

otroligt fina bilder!

du gumman

vill tipsa dig om

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1102

skit bra hemsida

samla poäng o få presentkort på KICKS!



hoppas du blir medlem via min länk så blir jag glad :)

2008-08-06 @ 10:24:54
URL: http://enlitentax.blogg.se/
emma

http://enlitentax.blogg.se/2008/august/lottar-ut-te.html



ny tävling



2008-08-06 @ 22:22:25
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Fröken Svår

Skönt att komma iväg några dagar. Jättefina bilder du har tagit, riktigt somriga.

2008-08-07 @ 13:46:46
URL: http://frokensvar.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0