En fin ljuspunkt

Var på ica idag och sprang på dessa vackra och speciella ljusstakar. Säljs i 2-pack och kostar 79 kr varpå 30 kr går till Röda Korset, vilket är väldigt bra. Så klart att man måsta köpa dessa ljus. Årets ljuspunkt. Ljus som gör gott. Dom har fått sin plats på köksbordet. Dagen har annars varit väldigt lugn, tog en promenad med Freja i det soliga men blåsiga vädret, sen har jag även tvättat, och varit en sväng till brorsan och fikat lite.


Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa dom sista sidorna som jag har kvar i "Predikanten" av Camilla Läckeberg. Hennes böcker kan jag varmt rekommendera.


Kommentarer
Fridas favoriter

Kryper jag ner i sängen och ska läsa somnar jag alltid på 5 sekunder. ;) Har laddat ner alla Camilla Läckbergs böcker och lyssnat på dem i iPoden istället, perfekt när man är ensam ute och går :)

2008-11-17 @ 21:21:22
URL: http://friiidasfavoriter.blogg.se/
Fridas favoriter

Sv: det är precis lika regnigt här. Blåser gör det också, så jag funderar precis på hur sjuttsingen jag ska ta mig till jobbet utan att bli blöt!? Får bli gummistövlar idag. Bullbak låter mycket trevligare än att ge sig ut i detta vädret! Kram :)

2008-11-18 @ 08:29:45
URL: http://friiidasfavoriter.blogg.se/
Livet i byn

Dom är ju så läckra dessa ljusstakar. Dyker upp vart man än kikar i bloggar, dock har dom inte dykt upp i vårt ICA ännu!!



~Livet i byn

2008-11-18 @ 10:37:01
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Lotta

Åh vilken god gärning du gjort :) Smart grej att sälja så att en del går till röda korset! Borde finnas fler sådana varor som lägger en liten slant till våra viktiga organisationer. Fina ljusstakar också! :) Åh Camilla Läckberg läsning på kvällskvisten! Mysigt! Nu blir det pluggning här. Vi synes imorgon! Ha en trevlig tisdag Freja och Maria :) Kram

2008-11-18 @ 17:06:43
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Fröken Svår

Jättesöta, och annorlunda ljusstakar gillar

2008-11-19 @ 12:46:43
URL: http://frokensvar.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0