Oktober och regn

Nu är hösten verkligen här för att stanna, då vi gått in i oktober månad. Nu finns det ingen återvändo, till soliga sensommar dagar. Nu är det mörkare tider som möter oss innan snön kommer att pryda marken. Jag tycker att hösten börjar riktigt då oktober månad är här. Och den har ju inte visat sig från sin charmigaste sida än, regn och åter regn. Tråkigt men sant. Håller tummarna på att det kommer många soliga, fina höstdagar. Nu får man istl njuta av alla fina höstfärger som finns, den klara friska luften och alla dessa mysiga kvällar i tvsoffan med en bra film eller bok, massor av tända ljus, en kopp te eller kaffe, mysiga hötspromenader och för min del många födelsedagar. Fullt upp hela nästa vecka med 4 st födelsedagar med allt från 5 år upp till 60 år. Och det bästa av allt Stockholms resan med hela familjen.

Helgen blir väldigt lugn, låg med huvudvärk och nack/ryggvärk hela dagen lång igår. Är på fötter idag igen, har varit till sjukgymnasten som har masserat, strechat och tryckt. Känns redan lite bättre. Ingen huvudvärk idag, bara nacke och rygg som värker och hon sa att det inte var så konstigt att jag hade ont som var så väldigt stel i musklerna. Ska gå dit några ggr till så ska värken vara borta. Skönt säger jag med tanke på att man lidit av detta till och från än längre period.

Nu blir det en kopp med nykokt kaffe, läsa igenom posten och sen bara möta fredagen med massor av mys!

Önskar alla en trevlig helg.


Kommentarer
Lotta

Mys höst :) Kul att höra att huvudverken släppt och hoppas sjukgymnastiken gör att spänningarna försvinner :) Hoppas det går bra med matten! Åh det är så mysigt att plugga nu när det är höst och murrigt kallt/regningt ute.hihi. Skall vi ha pluggdag nästa vecka? om du är ledig :) Tack, hoppas ni också får en bra helg! Kram :)

2008-10-03 @ 12:28:38
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Ska vi ses på tisdag? :) Det är mattelektion på morgonen. Kanske vill du gå på den och så kan vi åka tillsammans hem till dig sedan? :) Haha nejdå du är inte fumlig ;) Det blir så ibland! :P sköning!

2008-10-03 @ 13:22:02
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Hahahahahaha ja vi får nog inse att man blir det :D Minnet är bra men kort ja. Bra passande ordspråk haha! Ha en supermysig fredagkväll och helg :) Ses imorn kanske :P Kram

2008-10-03 @ 19:18:27
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Caroline

Hej!



Vilken fin sida du har. Jättefin och höstig bakgrund!



/ Caroline

2008-10-05 @ 09:28:03
URL: http://tradgardsdrommar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0