En härlig påskhelg!

Nu är man hemma igen efter 4 härliga dagar i stugan med hela familjen. En helt perfekt påsk, finns inget att klaga på. Vi har haft kanonväder, solig och varmt. Men man kunde tyvärr inte vara ute på isen så länge, pågrund av att den var dålig. Tidigt på morgonen gick det bra men sen framåt förmiddagen blev den jättedålig så då var det bara att ta all packning och gå i land och sitta där och sola istl. Fiskelyckan var väl inte den bästa ialf, så det gjorde oss inget, vi var mest glada av att solen var framme och lyste från en klarblå himmel och vindstilla. Vi har även grillat korv, tagit promenader, ätit god påskmat, skrattat och pratat, suttit ute i solen och läst och bara myst och hundarna har sprungit fritt! Helt enkelt en underbar påskhelg.

Igår och idag har det varit 17 grader i skuggan! Nu är våren äntligen här på riktigt. Gräsmattorna är framme igen, isen börjar försvinna från sjöarna, fjärilarna flyger, likaså såg jag en humla idag, fåglarna kvittrar och solen värmer skönt. Hoppas att detta får hålla i sig nu och inte att det bjuds på någon ny snö, ska det falla något får det vara regn.



Här kommer några bilder från påskhelgen!







Nu blir det en lugn och mysig tvkväll, är rätt trött efter helgens påskfirande och imorse steg jag, pappa, Jonte och alla hundarna upp kl halv 6 för att ta med lite fika och åka på en biltur i skogen för att kolla efter djur.

Ha en fortsatt trevlig påskhelg!


Kommentarer
FOTO I NORR - MARIE

Jätte mysiga bilder du bjuder på! Ha det gott

2009-04-24 @ 09:05:42
URL: http://fotoinorr.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0