Fredag och städning

Då var det fredag igen och helg. Sitter här med morgonkaffet och bloggar. Ska snart ta tag i städningen, känns som man har ett helt ton med sand i hallen, som i sin del sen släpas runt runt i lägenheten då man har två livliga hundar som springer runt och leker. Just nu ligger dom i soffan och vilar sig. Men ikväll åker Ebba hem till sin matte Lotta och husse Simon som idag kom hem från New York, en veckas semester i storstaden, det ska bli så kul att ses och få höra allt om eran vecka!

Nåja, kaffet ska drickas upp och städningen väntar, lika bra att masa sig härifrån. Känner mig inte helt laddad för det pågrund av den envisa träningsvärken sen gårdagens träning, men vill man vara fin så får man ju lida pin =)



Ebba sover sött...

Vi önskar er alla en jättetrevlig och mysig helg!


Kommentarer
Livet i byn

Vad roligt att du vill vara med och tävla, önskar dig lycka till!



Jag har lite städning jag med, 24 tassar drar in en hel del vill jag lova. HUA!



~Livet i byn

2009-04-17 @ 10:55:11
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Lotta

Vilken mysig blogg du gjort maria! :) Hihi det var jättekul att träffa er idag och höra om er vecka! ja fyyy för det dära gruset. Hoppas sopbilen snart tittar fram :) Hoppas du och Freja får en trevlig fredagkväll! Ebba viftade jättemycket på svansen när simon kom och luktade igenom lägenheten och åt direkt när hon kom. Sedan har hon sovit haha :) Trött liten valp.



Vi synes imorgon Maria och Freja! Ha en fortsatt superbra fredag :) och TACK vad du är bäst som hade hand om Ebba så längen! hihi.

2009-04-17 @ 16:50:42
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0