Vad hände med sommaren?

Ja den frågan kan man verkligen fundera över och undra om man kan få något vettigt svar på. Ute är det grått och trist och höstlikt och här och där kan man se några gula löv, redan?! Ska inte sommaren få vara liite längre? Är ju bara i mitten av augusti ännu. Dom ljumma och mysiga augustikvällarna då, ska vi inte få njuta av dom denna sommar? Är hösten redan här. Nej de får vi inte hoppas, men i luften känns det som så. På våran kvällspromenad nu var det så illa att man frös om händerna, men endå klar och uppfriskande luft med sina 12 grader. Skönt att få komma ut och gå då man varit inne större delen av dagen dels av att man packat ner det sista och att det regnat till och från hela dagen.

Nu ska jag avnjuta den kopp med grönt te citron och ingefära som står här brevid mig, värma händerna. Sedan luta mig tillbaks i soffan och mysa under filten, tända lite ljus och se på tv.

Imorgon väntar ett till besök hos sjukgymnasten på alfta rehab, härligt att äntligen få börja träna. Och sedan kommer Lotta hit, ska bli så kul att ses. Har inte setts på hela sommaren bara pratas vid på telefon och msn, kan tänka mig att vi har en hel del att prata om :)  Ska även beställa tapeterna och börja köra lite flyttlådor till lägenheten. Tusen tack Lotta för att du hjälper mig!


Kommentarer
Lotta

Nemen tack detsamma maria!! Vad rörd man blev av ditt blogginlägg. Fan vad roligt att du skall flytta in i lägenheten och göra fint här! :) Hihi. Låter som en riktigt mysig kväll! Skall bli detsamma här. Se på tv och bara mysa :) Den bilden är tagen i Ödeborg nu när simon var nere haha!



Ses imorgon. Bara ring när du kommit hem från Alfta :) Shit vad roligt!! Ja mycket att prata om hihi.

2009-08-18 @ 21:14:55
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
CLOETTA

KLICKA IN HÄR http://cloettas.blogg.se/2009/august/tavling-tavling-tavling-1.html !

för jag lottar ut ett asaballt hemligt paket!!! vinn det du, genom att delta ;)



(TRYCK F5 OM DU INTE SER MIN SJUKT SNYGGA DESAJN!)

2009-08-19 @ 06:36:05
URL: http://cloettas.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0