Jag ser det snöar..!!

Äntligen måste jag bara få säga, så ser det ut som att vi kommer få en vit vinter i år med. För utanför mitt fönster faller snöflingor ner och lägger sig så fint på marken. Riktigt mysigt. Hoppas verkligen att denna snö är här för att stanna nu. Man vill ju komma i riktig julstämning med tanke på att julafton faktiskt är till veckan (redan!!)

Har haft en toppebra helg hos Jonte och Malin i Stockholm i deras jättefina hem. Åkte ner med bussen vid 16:30 tiden på fredagen, var framme vid 18:45, Jonte mötte upp mej vid bussen och vi åkte direkt hem till dom, där man möttes av ett julpyntat, vackert hem med en värmande brasa och doftande hyacinter. Åt en god middag med gott vin till Idol som sällskap i bakgrunden. Satt uppe till kl 22 då vi stupade i säng trötta.

Lördagmorgon steg vi upp kl 7 för att göra oss iordning för en dag på stan. Åt en lyxigt god frukost och tog sedan tåget in till stan. Strosade runt på olika affärer och shoppade lite smått och gott. Åt sedan en god lunch vid hötorget, besökte även gallerina där vi fick se Nicklas Wahlgren uppträda och jag och Malin köpte god yoghurtglass. Tog tåget hem igen vid 16 tiden. Väl hemma var det dags för lite glögg och pepparkakor, värmde gott efter en hel dag på stan. Senare på kvällen var det dags för middag, gott grillat kött med massor av goda saker till, såser, sallader och potatis. Även ett glas rött. Tittade på robinson och spelade 90 tals TP. En trevlig och mysig lördagskväll.

Söndagen var det dags för julmarknad på Steninge slott i Sigtuna, jättemysig marknad. Fyndade dock inget där men det fanns en hel del fina saker. Åkte sedan in i Märsta centrum och tittade runt lite och sedan åkte vi till Eurostop och handlade, där fyndade jag ett par träningsskor på Intersport för ynka 280 kr, dom hade kostat 800 kr. Åkte sen hem för att lucia fika lite med kaffe, hembakade lussebullar och pepparkakor framför brasan. Sen var det ju tyvärr dags att ta bussen hem igen vid 17:55 tiden, hade kunnat stanna flera dagar till.

Nu måste jag kila ner till tvättstugan igen, sen blir det att mysa i soffan och titta på tv och dricka en kopp av det nya teet jag köpte i Stockholm. Hoppas ni alla haft en toppenbra helg.



Kommentarer
Lotta

Åh men vilken mysig och rolig helg du verkar haft Maria. Kul!! :)



och fy vad mysigt att det snöar i Edsbyn. Hoppas det kommer några decimeter till jul hihi. Här ligger det ungefär en millimeter snö, men det är trots allt snö som SYNS ;) haha!



Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndagkväll!

Kram från oss i Trollhättan som saknar dig och Freja :)

2009-12-14 @ 20:22:53
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Meeeen vad roligt med snö, jippiiiiiiiiii! :) Hoppas det är snö då man kommer upp :) La till några bilder, titta den längst ner :D gofisorna! haha de ser så sköna ut på det kortet.



Saknar er också, otroligt mycket! Skall bli kul att ses och prata, har mycket att prata om nu igen haha! ;)



Kram!

2009-12-15 @ 19:08:24
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0