Ingen bra start på veckan

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, ingen bra start på denna vecka. Började inatt känna av att halsen värkte och det gjorde fruktansvärt ont då jag svalde, sovit sådär inatt. Vaknade vid 7:40 imorse med världens huvudvärk och halsen värkte fortfarande. Jaha, tänkte jag nu bryter förkylningen ut. Har vilat och kurerat mig hela dagen, inte haft så värst mycket ork till att göra något annat, vilat i soffan och tittat på flera avsnitt av min älsklings serie sex and the city, har sett alla avsnitt flera gånger tidigare men man kan ju inte göra annat än att bara älska denna serie. En perfekt serie att titta på då man är sjuk. Har även knaprat halstabletter och druckit 2 koppar med te, som värmde skönt åt min ömmande hals.

På förmiddagen runt 12 tiden, då jag skulle ut och rasta Freja, bjöds det på strålande solsken och underbart väder med ca -11 grader. Kunde bara inte motså att ta med kameran och ta en liten promenad, trots att kroppen sa emot. Men det var skönt med frisk luft.

Har nu tagit en lång, varm dusch. Klätt mig i myskläder och raggsockor som värmer gott åt mina kalla fötter. Ska även ta och värma min tredje kopp med te, skala en apelsin och mysa ner mig i soffan under filten och se på tv. Bra på tv:n ikväll faktiskt. Ska se halv åtta hos mig, familjen annorlunda och så lipstick jungle, innan det är läggdags och lite läsning.

Ha en bra måndagskväll allihop och tusen tack för alla fina kommentaren man får ♥











Kommentarer
Lotta

Åh jag hoppas du kryar på dig stackars Maria! Att halsen snart blir bra igen. Låter som en bra idé att krypa ner i soffan hela kvällen och kurera dig :) Förstår att du inte kunde hålla dig borta från att ta en promenad i det vacka soliga vädret hihi. Jättefina bilder!! Ha en fortsatt trevlig kväll så ses vi på onsdag om du inte är sämre då, men det hoppas vi inte! Kram vännen. Ebba hälsar :)

2009-02-02 @ 20:43:49
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Ingrid

Hejsan!

Egentligen tänkte jag kommentera ditt tisdagstemabidrag, men det går inte, så det får bli en hälsning här i stället.



Hoppas att du snart kryar på dig!

/Ingrid

2009-02-03 @ 12:35:10
URL: http://dagbok.stenstugu.com
[ t a k a i . b l o g g . s e ]

SVAR;

Åh, vad ska du göra ikväll då? <3 :]

2009-02-03 @ 19:12:53
URL: http://takai.blogg.se/
Emma

Gud så mysiga bilder!

Kan du inte skicka någon ny bild på freja :)?

kram emma

2009-02-04 @ 03:22:58
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Therese

Oj vilka fina bilder och vilken härlig vinterdag! Hoppas förkylningen går över snart.



Jag ville egentligen kommentera ditt tisdagstema, men den kommentera-länken ville inte fungera..så därför hamnar kommentaren här istället. Gillar den bilden också väldigt mycket! En mjuk och len hund som ser ut att ligga på ett mjukt och skönt underlag :)



Krya på dig!

2009-02-04 @ 08:51:25
URL: http://tessides.blogg.se/
Fröken Eko

Hejsan hejsan!



Surfar omkring lite i största allmänhet och hittade hit.

Tänkte bara hälsa innan jag klickar vidare.



/F

2009-02-04 @ 12:02:58
URL: http://frokeneko.blogspot.com
Livet i byn

Härliga bilder, dock inte lika härligt att bli sjuk!! Det går förresten inte att kommentera i första inlägget, blogg dummar sig!!



Krya på dig!



~Livet i byn

2009-02-04 @ 14:30:19
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Emma

hej gumman

eftersom jag ville ha en bild på freja så hoppas jag de var om jag sparade snöbilden på henne i min dator? tyckte den var så mysig

kram emma o abby

2009-02-05 @ 09:35:23
URL: http://enlitentax.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0