Skotta snö

Oj säger jag då bara, vad snö det kommit inatt. Det snöade hela dagen igår och tydligen har det gjort det hela natten också, för när vi vaknade imorse efter ytterligare en skön sovmorgon möttes vi av väldigt mycket ny snö. Freja försvann i snön, bara huvudet som stack upp. Ca 3 dm snö och det snöar fortfarande, så vem vet hur detta kommer sluta?! Kanske blir insnöade, haha! Tur man har lägenheten på övervåningen. Sopade trappan och skottade utanför här imorse, men de är nog ingen ide, är säkert lika mycket snö igen ialf.

Ännu en dag som kommer spenderas mycket inomhus. Ska ta och plugga lite matte, prov till veckan. Sen ska jag ta och fortsätta att rensa ur garderoben, fy så mycket kläder man har som bara ligger där. Men nu ska dom verkligen bort. In med nytt tack =)

Ha en mysig och snöig söndag allihop! ♥





Kommentarer
Lotta

Haha ja herregud vad snö det kommit nu! Skall bli mysigt sedan när det slutat snöa och de plogat överallt :) Haha måste sett roligt när Freja skuttat runt i snön idag :) När vi gick hem till Simons föräldrar på förmiddagen hade de inte hunnit skotta gångvägarna så vi fick bära Ebba en HEL DEL :) Riktigt träningspass att gå idag! Hoppas ni har en mysig kväll och att gaderoben vart fin nu då :) Skönt att rensa där!

2009-01-25 @ 20:06:35
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0