Nu är det äntligen sommar

Imorse då man vaknade vid 7 tiden och gick ut til tvättstugan möttes man av strålande solsken och värme, det var så härligt! Äntligen sommar. Juni brukar alltid vara lite ostadigt ialf före midsommar, det brukar ju alltid vara så att det är värme i slutet av april och maj och sedan kommer regnet och det blir kallt igen och så efter midsommar kommer den riktiga sommaren, den underbara svenska sommaren.

Idag har vi suttit ute i solen och solat, med en bra bok som sällskap. Bara njutit av värmen. Tog även en promenad ikväll så Freja fick springa fritt och sedan bada, det syndes hur hon njöt av att strosa runt och nosa överallt och få springa ner i vattnet och bada, nu ligger hon är brevid mig i soffan på kudden och sover så sött. Imorgon ska det även bli solsken, så det blir en heldag utomhus även då. På onsdag börjar jag jobba igen efter min 5 dagars ledighet.


Var härligt att få stoppa fossingarna i det gröna gräset igen efter dagar med regn och rusk.

Freja står och spanar ut i dammen som finns på pappas gård.









Kommentarer
Jenny

Härligt med sol! Edna bada oxå igår, vilket hon älskar och kan gör hela dagen om hon fick =) Nej nu ska vi gå på en solig morgon promenad! Ha en bra dag! Kram P.s Jätte härligt med bärbar dator!

2009-06-23 @ 08:34:39
URL: http://www.strombergjenny.blogspot.com
Sofie

Fina bilder, som alltid här hos dig :) Skönt med lite sol och braväder före du börjar jobba. Man behöver verkligen en sån uppladdning!



Kram, Sofie

2009-06-23 @ 22:01:10
URL: http://syssla.blogspot.com
Anonym

freja är så söt

www.enlitentax.blogg.se

2009-06-24 @ 23:51:13
Hannas Fotoblogg (:

fina bilder 8)

2009-07-19 @ 10:36:21
URL: http://mynature.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0