Vårtankarna har snöat över

Jaha, så var det snö igen då. Dom bara vägarna är åter vita och snödrivorna växer. Jag som trodde att våren var på gång, men icke. Så fel man hade, visst man vet att det oftast blir sånahär bakslag men endå blir man lika besviken varenda år. Nu tycker man att vintern ska ha gjort sitt och vi vill välkomna den underbara våren, men som det ser ut nu så får vi nog vänta ett tag till...

Idag har vi spederat hela våran dag hos Lotta , Simon och Ebba. Jag och Freja tog bussen upp vid 9:20. Bjöds på kaffe innan vi sedan lämnade vovvarna i lägenheten och gick till komvux för att få varsinna gamla högskoleprov som vi kan titta på inför högskoleprovet vi ska göra på lördag, sedan gick vi på ica för att handla. Väl hemma igen möttes vi av två st överlyckliga vovvar =) Vi tog en till kopp kaffe och denna gången fick även en kaka slinka med hihi. Satt och pratade en stund innan vi tog tag i att gå igenom högskoleprovet.  Tuffa och kniviga frågor, men kan man inte så är det ju bara att chansa, 20 % chans på att man har rätt.

Efter ett tag sa våra hjärnor och magar stopp, måsta fylla på med energi. Dags för en lättare lunch och en promenad med vovvarna i snövädret, där dom fick springa fritt och busa. Såg så gulliga ut där dom sprang i snön och skuttade runt. Väl hemma igen, satte vi oss för att titta på provet igen, men la snabbt ifrån oss det då det var mycket roligare att surfa runt på nätet =) Sen tog vi oss i kragen och testade att göra svenska delen på tid, man har 50 min på sig på svenska delen. Skönt att få känna på lite, hur de är med tiden. För när man väl sitter där på lördag blir man så himla stressad av tiden att man får hjärnsläpp.

Freja och jag tog bussen hemåt igen 16:20. Nu sitter jag här och ska strax läsa lite bloggar och sedan spendera resten av kvällen i soffan, för ute vill man inte vara i onödan nu, fy vilket väder. Blåser och snöar. Jag ställer åter tillbaks gympaskorna i garderoben med en stor suck......


Kommentarer
Lotta

Vad roligt det var idag med sällskap av dig och Freja hihi :) Och fy vad svårt högskoleprovet är haha! Men vad roligt att vi skall göra det :) Heja oss!



Tack för idag och hoppas du och Freja får en trevlig myskväll! Ja idag vill man inte ut i onödan, fy vad det blåser och snöar.



Kram från oss i byn

2009-03-23 @ 18:25:46
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0