Helgen

Då var det åter söndag och sista dagen på denna helgen, som gick alldeles för fort tycker jag. Men man uppskattar helgerna mycket mera nu då man jobbar hela veckorna. Har ialf varit en härligt lugn helg, med inga måsten utan bara gjort det nödvändigaste som var inplanerat sedan längre tillbaks. Nämligen baka tills nästa helg då man fyller år och får främmande. Så igår efter den härliga sovmorgonen och långpromenaden med Freja i det varma, milda och soliga vädret var det dags att klä sig i bagarmössan och baka. Det blev kanelbullar, snoddaskaka och kolakakor med ny smak (kanel, nejlikor och ingefära) ja dom jag skrev ner receptet på i det förra inlägget. Och dom blev supergoda, smakade en till kaffet. Efter bakningen var det dags och städa och handla och sedan laga mat. Kvällen spenderades i soffan med tända ljus, ett glas rödvin och robinson och film. Lördagsmys.

Idag efter ännu en härlig sovmorgon, tog jag en lång lyxfrukost framför nyhetsmorgon och sedan en promenad med Freja i det idag gråa trista vädret (igen) trodde vi skulle få njuta av solen idag med, men så var inte fallet. Och just nu öser regnet ner. Har alldeles nyss kommit hem från 3 års kalas hos Alfred. Han är så himla go, och fylld med energi, har fikat alldeles för mycke, busat och lekt hela kvällen. Även hunnit med och gosat med lilla Viola gumman.

Nu ska jag ta och titta på film på trean, på spaning med bridget jones. Sett den förut med den är ju för härlig den filmen. Sedan får det bli att krypa till sängs, så man är pigg imorgon då man har sin sista praktikvecka på affärn.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0