Välkommen underbara fredag

Då var det åter helg och den underbara fredagen är här. Härligt! Man uppskattar helgerna mer och mer nu då man går i skolan. Idag har vi haft självstudiedag, som vi har alla fredagar och tisdagar. Tog en sovmorgon imorse tills kl 8:30, skönt och behövligt. Möttes av ett otrevligt väder här i Hälsingland. -12 grader och snöyra. Det blev en snabb morgonpromenad med Freja, som tyckte lika som jag om vädret. Släppte henne lös då vi närmade oss hemmet och hon sprang fort som en tok till dörren och skulle in direkt. Åt sedan en god och lång frukost med gårdagens tidning som sällskap. Sen var de dags för fredags städning, men med bra musik så går det alltid lika bra att städa (iofs så är de inte nå mycket och städa med tanke på hur pedatisk man är *ler* ) Nu doftar det rent och gott här, och även av doftljus som sprider sitt sken på bordet. Har även tvättat idag och skrivit ner lite på arbetsfrågorna som vi fick igår i skolan, ska sätta mig ner imorgon och skriva klart allt. Kände att jag behövde en dag utan mycke plugg.

Kvällens middag blev tacogratäng, sallad och ett glas rött. Sitter nu i soffan, nyduschad och klädd i myskläder. Har tänt en massa ljus och sitter och väntar på bandymatchen mellan Edsbyn och Sandviken ska börja på tv. Sen blir det fredagsmys med let`s dance och en film.

Hoppas ni alla har en riktigt mysig fredag med era nära och kära och ha en fortsatt mysig helg. Kram till er alla ♥




Kommentarer
Lotta

Vilken härlig fredag ni verkade ha, men lite sovmorgon och allt :) Perfekt!



Ja det var jätteskönt med en promenad efteråt :) Idag kan det nog inte bli en långpromenad tyvärr då det blåser så mycket och snön blåser igen vägarna. Haha! Hoppas er snöyra släpper snart. Brrr vad kallt ni har. Vi har -7.5 här nere. Hörde att de fick stänga av E4:an vid Gävle igår.



Det blev en del öl hihi från systemet. Gott med ett glas rött till maten och till tacopaj :) Mums vad gott!



Hoppas pluggandet går bra idag! Ska också plugga idag hihi så vi gör varandra sällskap med den biten. Och trevlig söndag Maria! Fullt upp i helgen ni.



Kul med melodifestivalen ikväll hihi :D

Kraaaaaaam

2010-02-20 @ 10:11:38
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0