Lördagsmys

Ja då var det lördagkväll och man har jobbat 2 dagar av denna jobbhelg. Imorgon väntas ett 13 timmars pass, med 1 timmes lunchrast, åker hemifrån kl 6 på morgonen och är inte hemma förräns efter kl 21 på kvällen. Känns inte så roligt, men det blir ju desto roligare då lönen kommer. Får se det så istl. Har alldeles nyss ätit och diskat undan efter kvällens middag som blev pastasås med bacon, purjolök och svamp och fullkornspasta. Sitter nu här i soffan med en kopp nybryggt kaffe. Ute har solen börjat visa sig, som idag har gömt sig bakom molnen. Funderar på om jag ska ta en kortare promenad så man piggnar till. Sen får det bli en mysig hemmakväll i soffan, kika på sommarkrysset och en film innan det är dags att krypa i säng så man orkar upp då kl ringer tidigt imorgon och den delade turen väntar.

Hoppas ni alla har haft en toppenfin lördag och att ni får en forts trevlig och mysig helg. Kram på er.



Kommentarer
Annas inspiration

Oj ja det var ett riktigt lååångt pass,

hoppas det har gått bra i dag!

2010-08-01 @ 21:35:31
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Lotta

Sedär, vad härligt att du nu gjort den delade turen :) Är du ledig imorgon? Japp, jobbar ganska mycket. Jobbade torsdag-måndag är ledig imorgon, jobbar onsdag-fredag ledig lördag, jobbar söndag denna vecka. Hur ser din vecka ut?



Ja men det hoppas jag du får tid till att göra! är så otroligt avkopplande och roligt att gå i skogen och plocka blåbär och svamp. Tror vi skall ut senare i veckan igen :)



Hur är det annars? Vi läre höras på telefon snart!

Kram Maria

2010-08-02 @ 19:40:34
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0