Välkommen härliga sommar månad

Då var äntligen juni här och med den sommarmånaden, tänk att det redan är 1 juni. Min helg i Stockholm hos Jonte och Malin var toppenbra, hade kunnat stannat kvar längre. Kom ner på fredagskvällen, då bjöds det på tacos och ett glas rött, satt uppe och pratade ett tag efter maten innan vi gick och la oss. På lördagen vaknade man strax efter kl 7. Låg och drog oss ett tag innan vi åt frukost, tyvärr var vädret inte på vår sida. Ute regnade det. Vi hade planerat att åka in på stan men det blev ett besök i Sollentuna centrum, där jag handlade bodybutter med doft av jordgubb på bodyshop, sen en ljuslykta på indiska, sen åkte vi vidare till Kista Galleria och åt lunch där. Kom hem igen strax före kl 17. Tog en promenad då det var uppehåll från regnvädret, härligt med frisk luft.

På kvällen blev man bjuden på en god drink medans maten tilllagades som var grekiskt tema med sovlaki spett med marinerad kyckling, couscous sallad, klyftpotatis, tatziki, tomat och löksallad och ett gott vin till. Smakade så underbart gott. Kikade på finalen i Eurovision efter maten. På söndagen vaknade man upp till strålande solsken. Vi tog en långpromenad och köpte mjukglass, sen satt vi ute på Jonte och Malins mysiga terass i solen och myste. Till lunch åt vi jordgubbar med mjölk och sen innan det var dags att bege sig hemåt igen bjöds det på hemmagjorda hamburgare som vi grillade ute, med pomme frites och massa gott tillbehör.

Igår var det dags att börja i skolan igen efter 4 veckors praktik. Var roligt att träffa alla klass kamrater igen. Efter skolan var det full rulle. Var iväg och storhandlade, lagade mat, planterade blommor, dammsög och tog en kvällspromenad med Freja i det härliga, soliga och varma vädret.

Idag har man varit ledig och även haft strålande vackert och varmt väder. Har tvättat och suttit ute i solen och läst. Ikväll har jag varit på en promenad med Freja och Lotta. Nu sitter jag här i soffan och kikar på tv:n har presic duschat. Ska slappa i soffan innan det är dags att krypa i säng, imorgon är det ännu en skoldag mellan 9-12.

Kram på er.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0