Fikastund

Godkväll allihop. Vaknade upp till ännu en dag med solsken från en klarblå himmel, kan det finnas ett bättre sätt att slå upp ögonen på och mötas av detta fina väder? Man blir genast piggare och gladare och dagen känns lättare, än dom trista mörka vinterdagarna. Idag har jag varit på stan och fikat med Helena, var ett tag sedan vi sågs, eftersom båda haft fullt upp. Så det var jätteroligt att ses igen över en fika. Satt ett bra tag och pratade och skrattade över en varsinn caffe latte och kladdkaka. Supergott och jättetrevligt. Tog sedan en tur på stan, blev inget shoppande för min del mer än på apoteket (införskaffade medicin) men Helena fyndade fina barnkläder på Kapp Ahl till sina två söner. Vi bestämde att vi ska göra en tripp ner till Gävle i maj och shoppa loss.

Tiden går alldeles för fort då man har roligt, så vid 13:30 tiden var det dags att skiljas åt, Helena skulle hämta barn på dagis och skola och jag sätta mig på bussen hem. Blev ett besök på ICA för att inhandla lite mat och sedan hem och äta en sen lunch/middag. Fisk och skaldjurs soppa med rostat bröd. Smakade så gott. Efter maten satte jag mig i soffan under filten och läste ut dom sidor jag hade kvar i Stieg Larssson boken flickan som lekte med elden, väldigt bra bok. Nu är jag redo att följa millenium serien på svt som börjar på lördag :-)

Har även hunnit med en kortare och uppfriskande kvällspromenad. Resten av kvällen spenderar jag i soffan, kl 20 kommer jag sitta klistrad framför tv:n då den nya serien 112 på liv och död börjar på tv4 plus. En serie som verkligen faller mig i smaken, ett område som intresserar mig mycket. Längtar tills den dagen man får jobba på sjukhus. Tycker det är så synd att dom inte visar serien sjukhuset på tv3 längre, den var min favorit.

Hoppas ni alla har haft en bra tisdag och ha en fortsatt trevlig kväll. Kram på er.



Kommentarer
Anonym

hej gumman

abby mår mkt bättre

ger henne sprutor och medicin för hennes kraftiga allergier.ryggen är mkt bättre.

men jag orar mej över hennes hjärta eftersom hon har ett medfött fel(för tjock hjärtklaff) som tydligen är vanligt hos taxar men som tyvärr kan ge problem när dom är äldre.:(



hur mår freja?



kram från oss

www.enlitentax.blogg.se

2010-03-17 @ 18:14:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0