Husvakt och cykeltur

Fredag och helg, underbart med andra ord. Idag bjuds det på mulet väder här i Hälsingland och +7 grader. Vår i luften, känns som det hänger lite regn i luften eller kan de vara snö?! Dom har ju sagt på vädret att det kan komma snö eller regn, och då hoppas jag att det är regn som kommer, för nån mer snö vill jag då inte ha nu!

Idag är det full rulle här hemma, har uträttat en massa ärenden, så som ett besök på banken och apoteket. Handlat på ICA, ring lite samtal och så håller jag på och tvättar. Och det blev en premiärtur på cykeln idag, härligt att äntligen kunna ta cykeln. Ett till säkert vårtecken! Love it.

Ihelgen ska jag och Freja vara husvakt åt pappa och Monica, som satte sig på bussen imorse, till Stockholm. Dom ska spendera sin helg där, bo på hotell och se Björn Skifs. Ska gå dit senare ikväll, då jag är klar med tvätten. Kommer bli en lugn helg med inga inplanerade saker, utan tar dagen som den kommer. Det blir ialf en långpromenad imorgon och bandy på söndag. Annars lugnt och skönt. Behöver sånna helger också, där man bara kopplar av.

Igår avslutade vi vård och omsorgs kursen i skolan och nu på måndag börjar den kurs som jag sett framemot nämligen medicinsk grundkurs, ska bli så kul men väldigt intensivt. Kommer bli mycke plugg nu i dessa 5 veckor. Fick tillbaks ett till skolarbete igår och betyget på det visade MVG, glad!

Nu ska jag äta lite lunch och sen forsätta med tvätten och packa. Önskar er alla en riktigt trevlig och mysig helg, sköt om er alla mina underbara vänner, ni är så gulliga som kikar in och lämnar kommentarer. Utan er ingen blogg. Kram på er ♥



Kommentarer
Lotta

Samma väder i Trollhättan som hos er :) Men kände av lite duggregn tidigare idag. Gud vad härligt att det börjar gå mot vår och ja att känna bar asfalt under skorna hihi. Vilken känsla!



hoppas er helg blir supermysig :) Och grattis ännu en gång till ditt MVG, du är grym Maria!! Kul att nya kursen som du sett fram emot börjar på måndag :)



Vi i trollhättan vill önska en riktigt trevlig och mysig helg :)

Kram, kram

2010-03-19 @ 16:18:09
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0