Alla helgon helgen

Godkväll i stugorna! Hoppas ni alla haft en riktigt mysig alla helgon helg. Det har ialf jag haft. Fredagen inleddes med en härlig morgonpromenad och lång frukost, sen var det dags att sätta sig ner och plugga, skriva klart den sista inlämnings uppgiften i social omsorg. Kändes så bra då jag var klar med den på eftermiddagen. Unnade mig en till promenad med Freja i den klara friska höstluften. Kvällen var lugn, med god mat och fredagsmys framför Idol.

Lördagen inleddes även den med en lååång frukost och sedan lite plock här hemma i lägenheten innan jag och Freja traskade ut på en långpromenad i det soliga och fina höstvädret. Vid 14 tiden kom pappa och Jonte och hämtade oss, dom hade varit i skolen och jagat älg. Åkte hem till pappa och Monica, där vi fikade lite och slappade en stund innan vi begav oss till kyrkan för att tända ljusmammas grav och även, farmor och farfars och mormor och morfars. Är så vackert att gå där på kyrkogården då det är alla helgons helgen och se alla ljus som lyser så fint i mörkret. Det är fridfullt och otroligt vackert. På kvällen åt vi en god middag hos pappa och Monica. Åt sedan kladdkaka som efterrät då vi kikade på så mycket bättre på tv4. Jag och Freja gick hemåt vid 22:30 tiden.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, det har varit en lugn söndag. Har även bjudits på soligt väder idag med, så vi tog en skogspromenad. Sen har jag myst i soffan med en kopp te och läst i tidningen family living och fixat lite här hemma. Min söndag fortsätter att vara lugn och mysig. Ska kika på ensam mamma söker och sedan beckfilmen levande begravd.

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll. Kram på er.






Kommentarer
Sofie

Vilken härlig helg du verkar ha haft :) Skönt att vara färdig med inlämningsuppgiften.



Ha det fint!

Kram, Sofie

2010-11-07 @ 19:01:55
URL: http://sofiesstiltje.blogspot.com
Alexandra

Härligt! Vi har också tagit en skogspromenad.

2010-11-07 @ 21:11:51
URL: http://whattowear.blogg.se/
Lotta

Låter som en riktigt bra alla helgona helg :) Det måste ha sett otroligt fint ut med alla tända ljus på gravarna!



Härligt med maaaaassa promenader :) Vi har också tagit vääääldigt långa promenader när vi har varit i Ödeborg med hundarna. Det är så härligt och höstvädret kan inte vara bättre just nu!



Hoppas du får två jättebra, lediga dagar! Vad har ni för planer?



Kram, kram

2010-11-08 @ 08:23:20
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Elin Gabriella

Svar: Hoppas det fungerar med tassarna :)

Om inte jag borstar tänderna på Ville får han tandsten nästan direkt, men jag tror småhundar får det väldigt lätt tyvärr...



Vad mysigt det lät :) Visst var filmen bra!?

Kramkram

2010-11-08 @ 09:44:05
URL: http://elingabriella.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0