En tur till Gävle

Godkväll på er. Tänk att det redan är torsdag igen och imorgon är det fredag, härligt! Imorgonkväll kommer Jonte och Malin hem, Jonte kommer spendera helgen med oss här medans Malin umgås med sina föräldrar. Idag har jag varit till Gävle för återbesök på memira ögonlaserklinik. Det har nu gått 3 månader sedan jag gjorde min ögonlaserbehandling och ja, det är det bästa jag någonsin gjort! Så skönt att slippa ha glasögon och linser vilket jag nästan inte kunde ha, på grund av att jag blev så himla torr i ögonen. Ialf, återbesöket gick bra. Allt såg så bra ut, dock lite torr i ögonen ännu. Så jag ska fortsätta att droppa i blink 3 ggr per dag, det är ögondroppar som smörjer ögonen. Har även hunnit med en god lunch och shopping på stan. Var riktigt mysigt att strosa runt där ensam och ta shoppingen i sin tid. Kom hem med 2 st sorters skorpor hallon och saffran, som jag köpte på en mysig affär där dom säljer massor av olika kryddor, te, oljor osv. Handlade även en ny bh och ett linne på HM, boken "bedragen" av Katerina Janouch, en röd ljuslykta på indiska som ska tas fram till jul och hänga i köksfönstret, 2 olika sorters lösvikts te. Nöjd med min dag i Gävle.

Nu får det bli en lugn kväll hemma, ska koka mig en kopp te och prova någon av dom nya sorterna jag köpte idag och även mumsa på skorporna. Tända ljus och mysa i soffan och kika på tv. Tänk att man kan bli så slö och trött av en dag på stan.

Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll. Kram på er.




Kommentarer
Lotta

Vad roligt att det gick bra på återbesöket! Guud det ska bli jättekul att få träffa dig, kommer bli ovant eftersom du inte har glasögon längre :)Hihi. Låter som att du haft en riktigt mysig dag i stan. Låter som roliga fynd och skorporna lät jättegoda, speciellt de med mandel!



Ja kommer du ner tar vi definitivt en promenad runt spikön :) Det är så skönt att gå där det inte kommer några bilar och susar förbi. Hoppas ni får en alldeles mysig kväll :)



Tack så jättemycket Maria :D Ja nu vill nog Ebba träffa Gucci och leka lite hihi!



Kram på dig finfina vän!

2010-11-04 @ 19:05:59
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Maja/Cactusvit

Det låter som en alldeles utmärkt torsdagskväll med en kopp te och en god skorpa. Så underbart för dig att slippa allt vad heter glasögon och linser. Själv har jag ännu inte vågat mig på en operation och snart kommer den värsta årstiden med glasögon som immar igen lite titt som tätt. Man känner sig så snygg! =)



Kram från mig! /Maja ...den lilla bebismagen börjar bli rätt stor! =)

2010-11-04 @ 21:44:53
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Elin Gabriella

2010-11-05 @ 22:24:23
URL: http://elingabriella.blogg.se/
Elin Gabriella

God kväll fina!

Låter riktigt härligt med ögonlaser :)

Det går bra med klorna, jag filar dom en fotfil. Det går snabbt och smärtfritt! Det var jobbigt i början med Ville kommer jag ihåg, men det berodde mest på att vi var osäkra. Jag hade honom på jobbet förut, och vår "granne" var en djuraffär. Ägaren till butiken erbjöd sig att klippa klorna på Ville, och det gick hur bra som helst! Efter det bestämde jag mig, det handlade ju mest om att vara bestämd! Att vara självsäker och bara göra det. Men jag tycker fotfil funkar hur bra som helst! I alla fall på små hundklor :) Det verkar även vara beprövat, då dom tipsade om det i "välkommen valp" häftet som vi fick från Ottos uppfödare.

Tandkrämen vi använder är något tyskt märke med mintsmak från vår lokala djuraffär :) Jag kör en extra mjuk tandborste från apoteket. Det går riktigt bra med tandborstningen :) Jag lägger dom på rygg bara. Inte jättepoppis när jag kommer med tandborsten, men det funkar!

Borstar du tänderna på Freja?



Kramkram

2010-11-05 @ 22:31:01
URL: http://elingabriella.blogg.se/
emma

var köper man såna skorpor

aldrig sett dom innana

men verkar gott

kram emma och abby

2010-11-06 @ 09:32:20
URL: http://enlitentax.blogg.se/
emma

hej gumman hur mår du o freja

2010-11-19 @ 17:34:11
URL: http://enlitentax.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0