Hemmagjord pizza och lördagsmys

Godkväll på er. Då var det lördagkväll och här hos mig börjar doften av hemmagjord pizza att sprida sig i mitt kök. Sitter vid köksbordet och väntar på att pizzan ska bli klar. Kommer att avnjutas med ett glas iskall ramlösa jordgubb/lime och sallad.

Idag har det inte hänt så vidare mycket hos mig. Vaknade utvilad efter en skön sovmorgon imorse, och vädret bjöd på plus 9 grader men mulet. Rastade Freja och åt sedan en lång och lyxig lördagsfrukost med a-fil med skivad banan, kellogs special flingor och solrosfrön, sedan blev det kaffe och en smörgås med ost, paprika och gurka medans jag läste gårdagens expressen. Efter den lååånga härliga helgfrukosten, var det dags och sätta sig ner och plugga. Tråkigt att behöva göra det på en lördag, men denna kurs social omsorg har så många inlämnings uppgifter så man vill bli klar i god tid. Idag har jag gjort klar uppgiften där vi ska skriva om en valbar psykisk störning och komma på en egen berättelse om en person som lider av just detta och skriva om hur deras liv påverkas fysisk, psykist och socialt, hur sammhället bemöter dom, vad dom har för rättigheter enligt SOL och LSS lagen och vad det finns för behandlingsformer. Var nervös inför denna uppgift men det gick jättebra. Satsade på VG, så jag hoppas att jag får det också. Efter 2 timmars pluggandet vid datorn, var det skönt med en promenad i den friska höstluften.

Nu är pizzan klar att ätas, sedan blir det film och lördagsmys här hos mig i vackra Hälsingland. En lugn och behaglig lördag med massor av tända ljus. Hoppas ni alla haft en bra lördag och att ni får en forsatt mysig kväll. Ta hand om er. Kram!



En del av mitt kök. Där i ugnen står pizzan och gottar till sig.



Kommentarer
Lotta

Åh vilken mysig lördag du haft trots en del plugg. Du är så duktig som ligger i så och pluggar! Jättemysig bild på köket du har tagit :) Du har så otroligt fint i din lägenhet!! Och vad gott med hemmagjord pizza, kan inte du lära mig och ge mig tips om vad du har som pålägg?



Hihi du är väl bara fööör go? Ja jag hoppas verkligen vädret håller sig såhär med plusgrader så vi kan komma upp :) Tågbiljetterna var svindyra, annars hade vi såklart beställt det. Åh vad roligt att kanske snart få träffas. Det är äntligen på tiden! :) Man saknar er så jäklans mycket!!



Oj lät inte jätteroligt då med kursen. Hur länge har ni den?



Hoppas ni får en alldeles bra söndag :) För oss blir det en del pluggande och en långpromenad med Ebba på eftermiddagen samt korvstroganoff till middag hihi.



Kram, kram på er

2010-10-31 @ 10:34:50
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Cornelia

Pizza låter underbart just nu !

2010-11-03 @ 23:50:50
URL: http://blondesa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0