En solig onsdag

Godkväll. Oj nu var det nån dag sedan man var här och klottrade ner några rader och det har sina förklaringar. Har helt enkelt haft fullt upp. Lördag och söndag hade jag delad tur båda dagarna, och söndag var ju som sagt sista dagen på mitt sommarschema, så nu går man här arbetslös. Känns så himla trist. Men fick iallafall ett jobbpass av resursen nu på fredagkväll, bara hålla tummarna på att det blir mer jobb varenda vecka nu framöver.

Vaknade upp till ett soligt och varmt Hälsingland idag, härligt! Vid tio tiden mötte jag upp Jenny och hennes söta son Max för en promenad i solen. Efter promenaden var det dags och bege sig till gymmet och träna med Lotta, var även iväg igår morse och tränade. Känns så bra att man kommit igång med träningen igen, man känner genast hur bra man mår i kroppen. Tummen upp för det! Och på kärleksfronten går det också framåt :-) Känner mig lycklig och sprudlande glad nu! Underbara känsla.

Efter denna dag fylld med promenad och träning, så kan jag nu sjunka ner i soffan med gott samvete och ta`t lugnt. Soffhäng med en bit 80 % mörk choklad och en kopp kaffe toppad med skummad mjölk och kardemumma. Onsdagsmys hos mig

Resten av denna vecka är även den fullbokad. Imorgon måste jag besöka arbetsförmedlingen (inget jag ser framemot, usch) sen drar jag på stan med Helene. På fredag, promenad och jobb och på lördag blir det fest med ett gäng härliga vänner och sedan besök på krogen!







Kommentarer
Lotta

Alltså när jag läste detta inlägget Maria, så kom jag på mig själv med ett JÄTTEstort leende och jag blev så varm och glad inombords.



Vi måste höras på telefon någon dag! Lust nästa vecka? :) Är i Ödeborg fred-tisd men efter det?



Saknar er! Kram och ha en jättebra torsdag

2011-08-25 @ 09:40:24
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0