4 dagars semester

Godkväll på er. Ja då var det åter söndag och mina 4 dagar ledighet är förbi. Har haft det så bra på min lilla minisemester hos min äldsta bror Anders och hans fru Anna och deras goa barn Alfred snart 5 år och Viola 2 år.

Kom dit på onsdagkväll efter jobbet, det bjöds på välkomnsdrink och god kycklingrätt. Sedan busade vi allihop, sprang barfota i gräset och lekte. Alfred och Viola skrattade så gott. Torsdag var vi till Majas cafè, där det finns både god fika/lunch och massor av fina saker att shoppa. Fyndade en mugg och sedan åt vi lunch utomhus, i den mysiga lilla trädgården innan vi åkte vidare till VäxboLin och sedan Växbokvarn. På kvällen blev det sill middag utomhus på altan och glass till efterrätt. Fredag, åt vi frukost och sedan tog jag och Anna en powerwalk, vi var även iväg på loppis, plockade hallon och blåbär, bakade bröd och grillade gott. Åt sedan en god efterrätt som heter semifreddo, fredagen avslutades i soffan med fredagsmys! Lördag var vi även då ut på 1 tim powerwalk, fylld med massor av prat. Sedan var vi bara hemma och pysslade på gården och lekte. På kvällen vid 22 tiden var jag och Anders iväg på sägensafari, i den dimmiga, varma sommarkvällen. Vilken upplevelse. Och idag söndag har vi inte hunnit göra så mycket mer än 1 tims powerwalk och varit utomhus en stund innan det var dags och bege sig hemåt igen.

Nu sitter jag här i soffan, med en sovande tax brevid mig. Tänkte jag skulle ta och dela med mig av lite foton som jag tagit ihelgen. Varning för många foton :)



Söta lilla Viola


Alfred plockade blommor, som han tyckte att jag skulle fota :)


Majas Cafè. Tog några bilder på allt fint som fanns där. Är ni här i Hälsingland, så gör ett besök på detta mysiga cafè. Här kan man verkligen fynda massor av fina saker.








Majas Cafès uteservering.


Den goda lunchen som jag åt på Majas. En smörgås med brieost, tomater, oliver och vitlöksvinegrett


Växbo kvarn


Ett utav alla dom mysiga husen som finns vid Växbo kvarn, där finns både djur, resturang och en liten affär med bla keramik.


Fika vid Växbo bageri. Morotskaka och kaffe.


Grillat i fredags med gott tillbehör. Ugnsbakade grönsaker,  grillat älgkött, aromsmör, tatziki, sallad, nybakat lantbröd och ett gott rödvin till.


På loppisen köpte jag en silverbricka för 15 kr och 2 pocketböcker deckare för 2 kr st. Muggen köpte jag på Majas cafè.


Tänder nu ljus för dem i Norge! Tänker på er alla som blivit drabbade ♥




Kommentarer
Lotta

Hej Maria!



Låter som en riktigt trevlig helg och ni har ju hunnit med en hel del! :-) Superfina bilder! Verkligen jättefina från helgen. Men vad gott det lät med all god mat och fika hihi. Kul att höra om din helg vännen!



Godnatt och sov gott Maria :) Kram kram

2011-07-24 @ 21:55:15
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0