Mini semester

God förmiddag! Här är det grått och trist väder idag med, och plus 3 grader. Så det är väl lite positivt att det är töväder i alla fall. Längtar efter solen igen. Hoppas, hoppas att den vill kika fram nu ihelgen då jag åker bort på min lilla minisemester. Sitter nu här med en kopp kaffe och kollar runt på nätet, ska snart ta och packa det sista, sen bara invänta att klockan ska gå så den blir 16. Då åker jag ner till Anders, Anna, Alfred och lilla Violagumman och blir där till söndag, ska bli skönt att få komma iväg.

Igår var jag och Freja ute på en långpromenad med Jenny och hennes lilla bebis Max, och Lotta och hennes tvillingpojkar Adrian och Lukas, riktigt trevligt faktiskt. Lilla Max sov så sött i vagnen, så liten och go! Har även varit på en promenad idag, och efter den tog jag och började packa lite smått, gick sedan och duscha och då jag kom ut ifrån duschen hittade jag nån i min resväska. Ja ni kan ju gissa vem, jo Freja. Haha! Hon hade lagt sig där i och tittade på mig med frågande ögon, snälla matte får jag också följa med?! Hon tyckte nog att hon hade hittat en väldigt bra plats att sova på, mjukt och gott. Hon är ju bara för go. Och så har jag kommit på varför hon alltid springer efter mig då jag dammsuger och sätter sig bakom den, det blåser ju varm, skön luft ifrån dammsugaren. Djur får en verkligen att skratta gott.

Önskar er alla en riktigt trevlig helg nu. Åter på måndag! Kram på er.



Min lilla knäppis :) Freja får inte följa med denna gång, utan hon får bo hos pappa och Monica och ha sin lilla minisemester där istl.



Kommentarer
Anonym

Hoppas du får en härlig liten semester med go mat och trevligt sällskap. Njut nu.



Go freja som alltid ska vara med. Massa kramar från oss. Vi får träffas när du kommer tillbaka! kram klara

2011-03-10 @ 14:41:33
Elin Gabriella - Mops & Chihuahua

Hihi vilken underbar bild! :)

2011-03-21 @ 19:43:38
URL: http://elingabriella.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0