Lördag med jobb och mys

Godkväll på er. September månad är här och med den hösten, löven börjar sakta leta sig neråt marken och pryder den med sina vackra färger. Jag älskar verkligen hösten!

Imorse då klockan ringde 5:25, möttes man av tät dimma och bara 7 plusgrader ute, ett säkert tecken på att hösten är på ingång med stormsteg. Åt en tallrik med fil, blåbär och musli innan man begav sig mot jobbet, där det nykokta kaffet smakade väldigt gott denna kyliga höstmorgon.

Jobbade som sagt en kort tur idag mellan 7-12:30, så då jag kom hem tog jag och duschade Freja, städade lägenheten och sedan tog jag en efterlängtad dusch. Har även ätit en god middag, nu har man landad här i soffan och lyssnar på Sonja Aldèn, känner att energin tog slut. Nu ska jag vila min förkylda kropp, soffmys med tända ljus, lite godis och en bra film. Imorgon får jag äntligen mysa med mitt ♥  tänk att jag haft en sådan tur och träffat en sådan underbar pojkvän!

Önskar er alla en fortsatt trevlig lördag och helg.


Tycker denna bild på Freja är så härlig!





Kommentarer
Lotta

Grattis igen Maria!! Vad roligt att få träffa ditt hjärta imorn hihi.



Här är det också lördagsmys, mysigt!



Nej det är samma märke som på dina, Reebook som jag köpte nu. Det är några speciella som kallas för easy tone som gör att man tränar vader, baksida lår och sumpan lite extra när man är ute och går :) Har knappt använt dom men dom är sköna att gå i :)



Hoppas ni får en mysig kväll och hoppas du får en suuuuuperbra söndag med din underbara pojkvän :) Är så himla glad för din skull!



Kram kram

2011-09-03 @ 21:15:18
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Sofie

Svar: Kuddfodralet med mönster är köpt på Ica Maxi, till ett fyndpris av 129 kr, och det andra fodralet kommer från en liten inredningsaffär i en by här i Piteå. Det var på rea och sista exet så det finns nog inte kvar. Men går säkert hitta liknande på andra ställen som säljer textilier!



Grattis får jag verkligen säga till både utbildningen och kärleken! Vad roligt :)



Å vilken härlig bild på Freja!



2011-09-06 @ 08:00:13
URL: http://sofiesstiltje.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0