Påsken

Glad påsk på er. Ja kanske lite för sent med tanke på att det är sista påskdagen för detta året nu. Min påsk har varit bra, lugn och mysig. På skärtorsdagen var jag iväg och fikade med Lotta, jättetrevligt. Vi har inte setts sen förra påsken, tråkigt att ni ska bo enda i Trollhättan. På långfredagen unnan vi oss en skön sovmorgon, åt frukost och gick sedan ut och städade bilen. På eftermiddagen mötte jag och Freja upp Lotta och Ebba för en promenad, mysigt. Och på kvällen grillade jag och Fredrik, premiär grillning för detta året och det smakade så gott :-)

På påskafton hämtade vi grabbarna, dom är förkylda så vi har tagit det rätt så lugnt. Var till Fredriks mormor och morfar på kvällen och åt påskmat, likaså igår. Idag tänker jag ta en promenad, nu då förkylningen äntligen börjar ge med sig. Ikväll blir det även en lugn och skön hemmakväll med god mat (lax i ugn) och kika på tv.

Hoppas ni alla haft en bra påsk, att ni ätit gott och umgåtts med nära och kära.


Kommentarer
Lotta

Tänk vad roligt det var att träffas i påsk! :) Riktigt trevligt! Tack underbara vän.



Hoppas du har det jättebra och att körkortsteorin går bra :) Kram, kram



2012-04-10 @ 18:21:58
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Vad härligt med en kortvecka för Fredrik :) Just ja de jobbar in fredagar. Vad härligt!



Åh hur blev tatueringen? Du läre lägga upp ett kort :)



Tack detsamma hoppas ni får en kanonbra helg! Här ska donas, målas, bakas och pluggas :) Kram fina fina vän. Ja tänk om vi bara kunde bo liiiite närmre varandra.

2012-04-13 @ 18:39:25
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0