En trevlig överaskning

Då var första skoldagen efter praktiken klar. Det var roligt att träffa alla i klassen igen, och vi har även startat en ny kurs idag. Social omsorg på 150 poäng, kommer läsa denna kurs v42-45. Sen så har vi psykologikurs och etik och livsfrågor kvar på denna termin och läsa. Men måste nog säga att den roligaste kursen denna termin får bli omvårdnadskursen som vi läste nu innan vi gick ut på praktik, den är ju mer inriktad på sjukvård som intresserar mig mest, men ska inte säga så mycket ännu kanske, för dessa kurser som är kvar är säkert roliga och lärorika dom med. Längtar tills nästa termin då jag kommer läsa sjukvårdskursen :-)

Imorse då man drog upp persiennen möttes man av snö på marken, som nu har smält bort redan. Har varit riktigt råkallt ute idag med solsken, så imorgonbitti får den varma vinterjackan åka på. Kom hem från skolan vid 16:30, och började då med maten direkt som fick bli mototstuvning och stekt korv, så gott! Sen en kylig men uppfriskande kvällspromenad med Freja. Nu sitter jag i soffan, med raggsockor på. Ska tända lite ljus och äta clementin och kika på halvåtta hos mig och bonde söker fru.

Ja just ja, höll nästan på att glömma bort och skriva om det som min rubrik antyder på. Fick ett trevligt brev från memira ögonlaser idag, dit jag var i somras och gjorde en ögonlaserbehandling så jag slipper linser och glasögon. Ialf, i brevet låg 2 st biobiljetter som räcker enda till 2011-09-02. I brevet stod det: Hejsan! Kanske trodde du att våran relation var över efter Din ögonbehandling hos oss? Som vi ser det är det nu allt det roliga börjar! Genom behandlingen hos oss hoppas vi att Du får känna glädjen över ett nytt liv utan glasögon eller linser. Vi hoppas på att få förgylla Din tillvaro lite ytterligare, vår lilla present är att vi bjuder Dig och en vän på bio!

Gulligt tycker jag, ser framemot och få gå på någon bra film med en vän framöver nu! Hoppas ni alla haft en bra onsdag. Kram på er.



En höstbild jag fotade förra hösten.



Kommentarer
sara

vad roligt att du fick biobiljeter :) nu får du gå och se en bra film

2010-10-20 @ 19:46:40
Lotta

Nemen guuud vad gulliga de är från memira. Vilket företag för så? Fyyy vad goa :) Vilken rolig överaskning!



Låter som en bra förstadag i skolan hihi! Ha en frtsatt trevlig vecka Maria :)



Kram, kram

2010-10-20 @ 21:40:55
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Elin Gabriella

Hihi vad trevligt av dom :) Min systers man har också gjort laserbehandling och är supernöjd! Häftigt med tekniken ;)



svar: Åh ja dom är ju så goa våra vovvar när dom inte riktigt förstår vad vi menar :D hihi. Tur att dom finns! inte sant? :D kram

2010-10-21 @ 19:06:08
URL: http://elingabriella.blogg.se/
Lotta

Ja "the bounty hunter" var bra så den får du se :) Allt för min syster, åh den filmen lät bra, du får uppdatera mig efter lördag :) Kanske en film man ska se nästa gång?



Åh fyyy vad kallt! Och när det är rått på det.. brrrrrrr.Här har det kommit lite blötsnö (avskyr blötsnö som för med sig slask..) och nu är det 2 + i trollhättan. Hur ser det ut i byn idag? :)



Trevlig fredag och vi tre vill passa på att önska er en riktigt trevlig helg! Vad har du för planer?



Kram,kram

2010-10-22 @ 09:36:41
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0