En färgklick

Nu längtar jag till våren, så jag kan få börja använda mina nya rosa fina skor. En liten färgklick :-) fyndade dessa på HM, supernöjd. Visst de är inga riktiga converse, men det skiter jag i. Tycker HM har mycket fina kläder, och apropå kläder så har min mysdress från Me and I kommit, superskön. Var på mitt första Me and I party för 2 veckor sedan, och blev helt såld på årets mysdress. Måsta bara unna mig en sån, jag som älskar myskläder :-)
 
 
Hjärtan på tråd i fönstret i tvrummet.

Freeedag!!

Tjohoo de är fredag idag, visst är det underbart?!? Hela långa mysiga helgen ligger framför oss, njut! Å äntligen har jag fått ett bredband som funkar, så nu är datorn inte lika seg som när jag kört internet genom mobilen.
 
Helgen kommer vara lugn för min del. Ska iväg och äta tacos ikväll och imorgon blir det god mat och melodifestivalen, mys ;-)
 
Önskar er alla en trevlig helg!
 
 
Skulle bara gå in på Ekmans och titta igår efter jobbet, men kom ut därifrån med en påse i handen :P Kunde inte hålla mig, köpte detta ljusfat, ljusen, banden, stenen och ängeln.
 
 

Fredag

Ja då var det fredag och helg igen, tjohoo :-) Känner mig rätt så seg nu på fredagkvällarna då man stiger upp så tidigt varenda dag, så det händer inte så mycket dessa kvällar. Är skönt och slappa i soffan, äta nå gott och tända ljus. Vilket jag gjort nu.
 
Idag efter jobbet följde Mia med mig hem en sväng. Vi besökte Panesgården, Camillas Corner (inredningsbutiker) och en klädaffär. Fyndade en ask och en tavla och så ett rosa linne. Nöjd!
 
Imorgon är det dags för och få se Stiftelsen live, ska bli kul.
 
Önskar er alla en riktigt trevlig helg. Kram på er :-)
 
 
 
Denna tavla och ask köpte jag idag. Asken var på rea, och tavlan köpte jag med mitt presentkort :-)
 
Tog denna bild då vi satt i bilen idag på väg hem till mig :-)
 
Vårkänslor!! :-)
 
 
Fredagsmys :-)
 
 
RSS 2.0