Utmanad

Har blivit utmanad av Hanna-Sofia. Så här går utmaningen till:
Leta upp första närmaste bok, slå upp sida 123 och publicera sedan sjätte, sjunde och åttonde meningen på den sidan här på bloggen.

Jag tar boken jag håller på att läsa nu och det är "en shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella.

- Det här är ju löjligt, mumlar han och fångar min blick. Hela den där cirkusen. Sicket ståhej. Han gör en gest mot podiet. Det här går du väl inte på. Eller?

Nu ska jag njuta av det fina och väldigt varma vädret vi har idag, finväder igår också. Så underbart! Ska sola och slappa i solstolen ett tag, varvat med trädgårdsarbete. Sen blir det en fika med en vän.

|kram|


PS: Stort grattis vill jag säga till min vän Lotta och hennes sambo Lars som imorse vid 5:30 tiden vart föräldrar till 2 tvilling pojkar. Äntligen är dom här :-) Längtar tills man får träffa er och snusa bebis(ar) :-) Nu är nog storasystrarna Cornelia och Amelia stolta!

Tisdagstema-randig

Här kommer 2 tolkningar var dagens tema randigt. Ränder på 2 olika vis.




Kortet med järnvägen och Freja är taget igår på våran kvällspromenad vid 21tiden. Upptäckte då att syrenerna blommat ut, härligt. Plockade även dom första liljekonvaljerna hos pappa idag. Dessa 2 blommor är sommarens härligaste doft.

Nu ska jag ta och duscha, sen koppla av lite på balkongen i fin vädret, innan man beger sig till jobbet. Har varit hos pappa på förmiddagen och pysslat lite i trädgården och så, var ju även där igår kväll och klippte gräset, krattade och började rensa bort alla dessa fula maskrosor som alltid kommer upp på grusplanen. Och jag måste bara få berätta om Johannes urgulliga kommentar igår då han hjälpte mig med att rensa ogräs, vi hittade en speciell insekt. Nämligen en ralv (larv) det lät så himla gulligt då han kom och sa
- Titta Mia en ralv. Ungar är för härliga :-)

Trevlig tisdag!







Torra händer?!

På jobbet tvättar och spritar man händerna väldigt mycket på en dag, och detta resulterar i att man får torra händer. Men jag har hittat lösningen på de, en ny handcreme från oriflame. Jag tycker den funkar jättebra och ett stort plus är den underbara doften. Har ni torra händer och vill ha en bra handcreme till bra pris, ja köp denna.



Nu ska jag vila en liten stund, var uppe kl 06:20 imorse. Följde med pappa till Monicas hus. Han fixade med köket och jag putsade alla fönster och målade lite hyllor. 6 ½ tim de känns på ryggen. Vila, sen klippa gräset åt pappa. Vill hjälpa han med det, för han har så mycket annat att göra ialf. Och jag tycker att det går bra att klippa, är ju fint väder. Och så kan man ta med sig mp3 så har man lite musik. Allt blir lättare med musik :-)


Bild och text lånad från Oriflame.


EFIT & morsdag

Söndagen är här och även morsdag. Vill rikta en stort grattis till alla mammor där ute, hoppas ni får en bra dag. Har varit till mammas grav med blommor idag, saknar dig så mycket! En tuff dag, är mycket tankar om mamma, gråtit en del, men det känns skönt att få göra de, lätta sitt hjärta lite. Söndagen innebär också ett foto i timmen. Här kommer min dag i bilder.


kl 9:35 Vaknar, blir alldeles paff då jag kollar på klockan och ser att den är så mycket. Ja mycket för att vara mig ialf. Jag är ju annars uppe så tidigt. Men kom hem vid 2 tiden i natt. Inte undra på man var extra trött. Dricker morgonkaffe vid datan, läre ju se vad alla tidningar skrivit om Eurovision igår.



kl 10:45 Får för mig att putsa fönstrerna i tvrummet.



kl 11:55 Tar en dusch


kl 12:30 Går bort till pappa, plockar en bukett blommor till mammas grav. Är även in en sväng och läser gårdagens tidning


kl 13:15 Tar vespan och åker till mammas grav. Härligt väder, varmt och sol med moln.





kl 13:30 Framme hos mamma. Vattnar och plockar bort lite ogräs och så. Ska sätta andra blommor där senare, ska nog iväg imorrn och köpa lite. Nån som har förslag på tåliga blommor? Mamma är värd det vackraste.



kl 14:30 Är hemma igen. Lägger mig och läser i några tidningar. Äter även lite smoothie. Magen kurrade så :-)



kl 15:45 Freja gumman kommer hem från stugan. Vi lägger oss och vilar en stund. Lite trötter :-)


Kl 17:00 Dags för middag. Och detta får faktiskt bli dagens sista bild. Åker bort nu. Kommer nog hem runt kl 21 igen och då ska jag kolla på film.



Förresten jag läre ju lägga in en liten kommentar om gårdagens eurovision. Ja vad säger man. Sverige och Charlotte, vi gjorde vårt bästa. Du var så duktig, men tyvärr räckte de inte så värst långt. Men jag tycker att vi gjort det bra endå. Vi skickade en bra låt. Och startfältet i årets eurovision var väldigt bra, många bra låtar som man nynnande med i. Speciellt Frankrike (han är kung, haha) Spanien (man liksom bara rycks med) Island och såklart vinnarlåten Ryssland. Men nån låt som har fastnat på min hjärna är piratlåten. Kan inte sluta nynna på den, haha!



Fortsatt trevlig söndag och morsdag. Ta hand om era kära mammor idag.



Har det vänt?

Jaja jag vet att jag skrev att jag skulle ta en bloggpaus tills på söndag, men nu är jag här ialf och klottrar *fniss* Vad vaknade man till imorse då måtro? Strålande solsken från en klarblå himmel, fågelkvitter och värme, glädjetjut! Har det vänt nu tro? Hoppas, för nu är värmen så välkommen igen. Min lilla älskling Freja följde med pappa, Monica och vovvarna till stugan. Kom och hämtade henne runt 8 tiden. Vi vakna vid 7 men låg i sängen och myste en stund innan det var dags att gå ut och möta solen och i Frejas fall, morgonpinka. Nu sitter jag här med en kopp kaffe, funderar på om jag ska ta en promenad med stavarna nu och sen bara njuta av solen på balkongen hela dagen med en massa tidningar som jag inte hunnit läsa igenom än, läsa i boken som jag håller på med "gravidchock" lyssna på musik och bara ha de bra. Tills de är dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning för eurovision songcontest kvällen hos Lotta och Simon.

Håll tummarna för Sverige ikväll nu då.

Vad gör ni denna lördag?


|kram|

Kunde inte motstå



Kunde inte motså att köpa denna vackra hortensia idag. Den stod där och liksom sa ta mig med hem :-) Och den gjorde sig så bra där den fick sin plats på mitt köksbord. Nu tar jag en bloggpaus 2 dagar. Är fullt upp ihelgen, imorgon är det utgång som gäller med Jenny, det ska bli kul. Var ett tag sen vi träffades nu. Lördagen ska jag till Lotta och Simon för att äta mat och kolla på eurovision song contest såklart, det får man inte missa. Ett måste. Men är åter på söndag, då det är dags för ett foto i timmen.

Nu är det dags att ladda upp för delfinalen inför eurovision, hoppas att det går bra för Charlotte men det tror jag. En stark och bra låt. Ska först ta en promenad med Freja innan vi myser ner oss i soffan med en stor kopp grönt te.

| kram till er alla |

Utmaning

Besökte Sofies blogg nu och såg att hon hittat en utmaning, jag hänger på jag oxå. Alltid lika roligt med utmaningar :-)


När gick du upp idag? 08:15

Diamanter eller pärlor? Gillar både och

Senaste filmen du såg på bio? Oj de var ett tag sen man var på bio, hmm få se tror det var göta kanal 2 kollar alltid på film hemma nu förtiden, var ofta på bio förr.

Favorit tv-program? Har några jag följer bla sjukhuset (såklart) gossip girl, cashmere maffia och dokumentärer

Vad åt du till frukost? Fil med smak av blåbär med linser och musli i, en fullkorns macka med smör, ost och gurka på och så kaffe med mjölk

Vad är ditt andranamn? Hehe de ni :-) Börjar ialf på K

Din favoritmat? Thai, grekiskt och husmans

Vilken mat gillar du inte? Surströmming

Vilken är din favorit-CD för tillfället? Har ingen speciellt, lyssnar mycket på p3 och så mtv och låtarna man har på mp3 när man tränar eller är ut och går och där är det mycke blandat allt från elvis till de senaste

Vilken bil kör du? Har inget körkort ännu, men håller på med det. Åker vespa nu :-)

Vilken är din favoritmacka? Fullkorn köpt i affär eller hembakat

Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Har svårt för folk som är för bestämmiga och tror att dom är märkvärdiga

Vilka är dina favoritkläder? Är man hemma och tofflar runt så är jag gärna klädd i mjukisbyxor och linne eller tillhörande myströja till byxorna, annars är det jeans, tunikor och leggings. Hösten ska man mysa i stora koftor

Om du fick åka vart du ville, var skulle du åka då? Maldiverna

Favoritklädmärke? HM har bra kläder, likaså Ginatricot och Vero Moda och Peak

Vart vill du dra dig tillbaka? I våran stuga eller på en sandstrand med värme, turkost hav, ligga där och läsa en bra bok

Favorittid på dagen? Har ingen speciell favvotid. Men de är ju mysigt att gå upp tidigt och promenera nu då våren är här, eller när sommaren kommer är det nog dom ljumma sommarkvällarna man uppskaffar mycket då man kan sitta uppe länge länge och bara mysa

Var är du född? På BB såklart hehe

Vilken är din favoritsport att se på? Ser sällan sport, men dom gångerna jag kollar är det bandy och fotboll

Coca Cola eller Pepsi? Ingen, inte alls förtjust i läsk

Fotboll eller ishockey? Fotboll

Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Morgonmänniska

Pedikyr eller manikyr? Har alltid målade fingernaglar och tånaglar. Fingernaglarna i nån färg eller bara klarlack, tånaglarna alltid i nån cool färg

Några spännande nyheter att berätta för oss? Nja.. inte just nu

Vad ville du bli när du var liten? Sångerska eller doktor (hihi)

Bästa barndomsminnet? Har så många bra och fina minnen. Dom jag uppskattar mest nu är dom jag fick med min älskade mamma (saknar dig)

Varit i Afrika? Nix men skulle vara roligt

Nånsin rullat in någon i toapapper? Hahah nej skulle man ha gjort de ;-)

Varit med om en bilolycka? Nej, men kört i diket en gång

Favoritdag i veckan? Fredag och lördag

Favoritblommor? Älskar alla blommor, men mest är nog gerbera och rosor

Favorit-snabbmatsrestaurang, Sibylla eller kinamat? Kinamat helt klart

Äger du en cykel? Ja, den jag fick av mamma då jag gick i gymnasiet (betyder mycket för mig)

Vem fick du senaste mejlet från? Halens

Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Vet ej

Läggdags? De är olika men på veckorna är det väl runt 22-22:30. Helgerna senare

Senaste personen du delade en middag med? Dom på jobbet igår

Vad sysslar du med just nu? Ja just nu sitter jag här vid datan och svarar på dessa frågor, medans potatisen kokar på spisen och väntar även på tvättmaskinen

Favoritfärg? Nästan alla

Hur många tatueringar? En, på höger överarm. Ett kina tecken




Tisdagstema-Ömt



Tisdagstemat idag var ömt, och jag valde att tolka det såhär. Ömhet. Kortet är på lilla Alfred då han endast är 3 dagar gammal. Ligger där och sover så sött med sin lilla hand i sin fars stora trygga hand. Ovetande om vad som kommer hända i sin framtid. Underbara söta lilla charmiga Alfred som nu hunnit bli en stor grabb på 1 år och 6 månader. Denna mannen får ens hjärta att smälta med en enda blick :-)

Gulaschsoppa

Idag är det betydligt finare väder det bjuds på ute, tack och lov. Vaknade vid 6:30 imorse och gick ut med Freja då strålade solen från en klarblå himmel och luften var mycke varmare. Man vart genast mycket gladare. Termometern visar på ca 12 grader idag, härligt! Om man jämför vad de visade i helgen så är det en klar förbättring. Hoppas att det tänker bli medelhavsvärme igen, så som det var förra helgen med 25 grader varmt. Tänk vad vädret kan förändras fort.

Nå kom till saken nu, min rubrik lyder ju gulaschsoppa idag och det är vad jag har gjort nu. Så gott och snabbt att göra. Här bjuder jag på receptet.



Nu ska vi ut på promenad! Trevlig fortsättning på veckan allihop.



Vill ni veta värdet på eran blogg, gå in på denna sida

middagsgäster & skitväder

Har haft middagsgäster ikväll och på menyn stod lax i ugn, couscous, sallad med en massa gott och bröd. Efterrätt mina hemmagjorda karamellrutor. Dryck vin och kaffe. Supergod middag och trevligt. Har inte hänt så mycket annat idag, hjälpte pappa och städade bilen åt han imorse, sen har jag tvättat lite och kollat på wallander afrikanen, skitbra film. Tycker om wallander filmerna. Har ju inte varit nått höjdarväder ute idag, snöväder och blåst. Jag fattar inte vart detta snöväder kommer ifrån, de är ju maj. Eller har jag missat nått? Att de är januari nu? Jag bara undrar...

Dags att sova, ska upp i tid imorrn och måla.

Godnatt!



Håller tummarna för dig L, att det går bra på BB!

Chock!!

Det är nog fler än jag som fick en chock imorse då man tittade ut, det snöade (!) Nu i maj, vad är det som händer?! Termomentern visar ynka 7 grader, ingen värme så som det var förra helgen då man kunde gå i linne och kortbyxor, nu läre man klä på sig tjocktröja under vårjackan plus finger vantar för att inte frysa. Såhär ska det inte vara då de är maj. Mycket konstigt väder vi fått. Ute regnar det nu (tack och lov) snön har försvunnit, nu skymtas regndropparna på löv och grässtrån som små vattenpärlor. Det är vackert också på sitt sätt, det är sånna här gånger som man inte har kameran till hands. Typsikt mitt dåliga minne, att glömma den i stugan *ler*

Idag har jag och pappa varit i Monicas hus och tapetserat och målat, eller jag målade, hallen uppe. Jättefin nougatfärg. Lovar att det dyker upp bilder här på bloggen sen.

När det bjuds på regnväder ute, är det innomhus som gäller. Tända en brasa och mysa, eller krypa upp i soffan under filten, med en stor skål popcorn och titta på en massa filmer. Så ska ialf vi tillbringa våran fredagkväll.
Vad gör ni?

Kyla & regn

Vad har hänt med värmen?!? Vart tog den vägen? Besviken jag är, men det var väl bara en försmak av sommaren som var dessa 2 underbara veckor med sol och värme. Man blir så bortskämd då de blir såhär. Idag är det isande kalla vindar ute, ca 9 grader varmt och regn till och från. Tidigare idag var det ganska behagligt då solen som smått försökte att titta fram bakom dessa gråa regnmoln. Men nu på kvällspromenaden höll vi på att frysa rumporna av oss, men skön frisk luft. Pigg vart man om inget annat :-) Ska ta en varm dusch nu, sen mysa ner mig i soffan med Freja under filten, kolla på tv och en bra film. Självklart ska en stor mugg med rykande hett kaffe också få vara med.

Sol & värme kom tillbaks!!





Härliga Bulgarien

Köttfärspaj, gott och enkelt

Här kommer receptet på köttfärspajen jag gjorde ikväll. Supergod och jätte enkel att göra.





Nu väntar sängen, ska upp tidigt imorgon. Jobbet kallar igen. Delad tur 8-13 15:30-21:30.

Godnatt!

Bra minne men kort

Ja är det inte så man brukar säga, bra minne men kort. Det har ialf jag. Kom på imorse då man vaknade att just ja idag är det ett foto i timmen. Sprang och letade kameran som en tok, men kunde inte hitta den nånstans, men sen gick det upp ett ljus. Just ja den ligger ju kvar i stugan på byrån. Fast jag och pappa pratade om att vi glömde kameran i stugan igår, så var det som bortblåst imorse. Skyller på att jag har så mycke att tänka på nu, därför mitt dåliga minne *fniss*

Idag har jag och pappa varit i Monicas nya hus och målat, putsat osv. Det kommer bli väldigt fint. Kanske händer att det dyker upp bilder därifrån så småningom då allt är klart och på plats. Fast vem vet, jag kanske glömmer att ta med kameran *ler*

Värme & bara ben

Jag säger då bara: UNDERBARA VÄRME! Är så ljuvligt ute nu, en underbar tid nu då allt slår ut och blommar igen, gräset och träden blir åter gröna allt är så himla vackert! Men det finns en nackdel, och det är denna ständiga pollen som alltid slår till. Näsan rinner, ögonen kliar och huvudet känns tungt som bly ibland. Läre ta en sväng förbi apoteket imorgon och införskaffa pollen medecin *prosit* Helgen har jag tillbringat i stugan med pappa, Monica och alla vovvarna. Full rulle med andra ord, då Freja och Sacko springer fritt och busar hela dagarna lång. Man ser riktigt hur dom myser då dom får toffla runt och bara njuta av friheten. Freja går även ner till sjön och tar sig ett dopp för att få lite mer energi till att busa ännu mera. Igår kom jag upp till stugan vid 10 tiden, möttes av att Monica stod och målade medans pappa satt en bit bort i solen och läste, haha! Men vi hjälptes åt allesammans sen och måla klart det som var kvar. Sen tog dom en middagslur, medans jag och Freja tog en långpromenad i det vackra vädret. Strålande sol och ca 25 grader varmt. Det vart även ett dopp för Freja, jag nöjde mig med att doppa tårna i det 15 gradiga vattnet.

På kvällen bjöds det på grillning. La oss runt 23 tiden. Men omöjligt att somna. Låg och vred mig ett tag innan jag somnade. Freja slocknade direkt så fort hon la sig. Trött efter allt bus. Vaknad vid 7:30 imorse, följde med pappa och Kjell ut på sjön för att ta upp näten dom la igårkväll. Fick 3 st fiskar. Sen begav jag mig hemåt på vespan. Freja kom med bil senare. Nu blir det matlagning, sen en promenad.


Trevlig söndag!

Underbara väder med morgonpromenad

Vad är inte härligare än att ta en långpromenad på morgonen när solen kommit fram, fåglarna kvittrar, det är varmt och skönt ute och man bara går och njuter av att våren och värmen äntligen är här. Finns de något bättre!? En sådan promenad tog jag och Freja imorse mellan 9-10. Vi vaknade vid 7 tiden, men låg kvar ett tag. Kameran fick följa med på promenaden, bildbevis kommer nedan, ingen mästerfotograf men jag älskar att fotografera, ett utav mina stora intressen. Jag ska njuta av finvädret på balkongen med en bra bok och kaffe innan jobbet kallar, börjar inte förräns 15:30. Tvättat har jag också gjort, den hänger på tork ute, luktar så gott av den då.

Blir nog inget bloggande ihelgen förrans på söndagkväll. För imorrn kväll jobbar jag och tidigt på lördag åker vi till stugan. Jag och Freja önskar alla en trevlig pingst helg.

235662-655
235662-656
235662-657

Kram från oss!

Grönt inne och ute

235662-654




Köpte blommor förra veckan, en bukett med söta små gröna blommor. Dom fick sin plats på köksbordet, men igår upptäckte jag att bladen börjar göra sitt. Såg allmänt tråkiga och hängiga ut, och blommorna fortf fräscha. Jag klippte av blommorna och satte dom i en kruka och vas istl. Någon annanstans som det också är väldigt grönt är ju ute, vilken grönska det blivit på dessa dagar, är så roligt att se hur det ändras från dag till dag. Gräsmattorna är alldeles gröna, trädens knoppar slår ut mer och mer för varje dag som går och blommor tittar upp lite här och var. Visst är det härligt. Har min lediga dag idag, imorrnkväll och fredagkväll kallar jobbet igen. Dagen ska spenderas hos pappa, ska hjälpa han med lite saker ute. Och ikväll ska vi iväg på kurs så han får övningsköra med mej. Ja jag vet jag är 25 år och har inte börjat med körkortet ännu, men jag har inte känt något behov av det förräns nu. Min plan/mål är att ha körkortet i januari. Det ska jag väl klara?!



Tisdagstema-orange

235662-652
Tisdagstema är idag orange. Det enda med färgen orange som fanns i min lägenhet var dessa apelsiner, som ligger i fruktskålen i köket. Åt en på frukosten på jobbet imorse, underbart söt och god och så luktar det så gott när man skalar dom. Nu ska jag ta och lägga mig och läsa. Ledig imorrn. Få se vad jag hittar på då.

Blekfisen

Underbart väder ute idag! Ca 21 grader varmt och strålande sol. Tyvärr så har man jobbat 8-15:30, men pensionärerna har varit ute, några på promenader runt området och några satt ute i solen ett tag, och dom njöt av solens varma strålar. Så lite har man även själv fått njutit av solen idag. Nu är det första dagen på detta året som man går runt i korta leggings och lång t-shirt, utan att frysa, är det inte underbart när dessa dagar dyker upp?! Man blir på toppen humör och man längtar mer till sommaren. Men, ett problem finns det och det är ju vinter blekheten. Man ser ju mer eller mindre ut som en vandrade alvedon. Jo vars armarna och ansiktet har ju rätt bra färg, men benen ska vi inte tala om. Blekfis med andra ord.

Nu ska jag ut på balkongen och njuta av kvälls solen med lite hallon smoothie och dagens post ska läsas igenom. Imorrn kallar jobbet igen, en kort dag 8-13, sen ska jag äntligen köpa mina efterlängtade fondtapeter till hallen!!

image648

Jobb & städning

Slinker in med ett inlägg nu, fast jag egentligen inte har tid. Har tusen andra saker jag ska göra innan jag ska iväg och jobba. Men jag får väl se detta som en paus då, för jag har nyss hällt upp kaffe i min älsklings kopp. Så det får bli en kaffepaus. Känns genast mycket bättre att sitta här då *ler* Som sagt, jobb står på schemat. Jobbade igår kväll, gick väldigt bra. Var en utav dom lugnaste kvällarna jag varit med om. Ska även iväg ikväll igen och så mån-tis-tors-fre. Eftersom min enda lediga dag är på onsdag så tänkte jag passa på att få undan så mycket som möjligt idag. Först på dagens schema är städning, inte för att det behövs för här är det aldrig stökigt men det blir så grusigt i hallen av min lilla inneboende, ja ni vet hon den där söta lilla varelsen vid namn Freja (som just nu tar sig en tupplur i sängen) jag ska ta mig en svängom med dammsugaren medans jag poppar musik för fullt från min mp3, sen ska jag diska de lilla som står i diskhon, dammtorka, städa toaletten, torka golven, ta en promenad med Freja, duscha, byta sängkläder, grädda våfflor och lite annat smått som ska göras. Lika bra att lyfta på rumpan nu och sätta igång om jag ska hinna innan jobbet kallar. Men jag tror jag börjar med promenaden!

Ha en bra & mysig söndag allihop!



Kram från pedantiska Mia

Shoppingtur

Det vart en shoppingtur på stan idag, men inte i vårsolen tyvärr. För idag bjuds det på grått-regn emellanåt-ca 14 grader-väder. Det vart en del fynd faktiskt, är nöjd. Hann även med en fika, kaffe latte och en blåbärs muffins, gott! Hade dock velat njutit av den utomhus i solskenet, men man kan ju inte få allt jämt. Innan jag åkte hem så köpte jag frukt och grönsaker på torget. Det är en säkert vårtecken, då torghandlarna blir fler och fler. Nu ska jag dricka lite rött vin och mysa framför tv:n med bra film och tända ljus. Myskväll!

Blir nog inte någon tid för bloggande ihelgen för jag ska jobba, så jag önskar alla en trevlig helg.
Kram Kram

Dagens fynd:

image646

image647

Jeans, 2 par strumpor, bh, grön växt, stenar (vas har jag haft sen tidigare), kaffe latte mugg och fyra skedar med hjärtan längst upp, kakeldekor, diskmedels pumpflaska, budskaps stenar med texten kärlek och lugn och ro och så ett doftljus.

Humor & fruktsallad

Promenaden idag gjorde susen, vart faktiskt lite piggare och gladare. Är lite mör i kroppen än, men tror att det är pollen som börjar att göra sitt. Näsan rinner och det kliar i ögonen. Såg på promenaden att björkarna och andra träd och buskar börjar slå ut nu. Visst det är underbart härligt och vackert med våren, men den har sina nackdelar också, pollen. Inte kul. Har varit över till min bror med fam en sväng ikväll och fikat lite, medans Freja och Cindy busade som tokar. Nu ska jag ta och unna mina fötter ett skönt fotbad och även naglarna på både händer och fötter ska få färg och omvårdnad. Ska även göra iordning en fruktsallad först och sen kolla på humorgalan.

Morgondagen bjuder på en tripp ner på stan för lite shopping i vårsolen.

En smak som är underbar


image636

Jag är helt såld på denna dricka. Så god! En fräsch smak och den släcker törsten bra. Helt klart en klar favorit för min del. Ska prova dom andra 2 smakerna också, men jag tror att dom är lika goda. Denna kommer att släcka min törst i sommar då solen står som högst på himmlen.

Nu blir det en promenad, är så trött idag. Förstår inte varför. Känns som om jag skulle ha druckit hur mycket som helst igår, en helkväll på krogen och typ 1 timmas sömn. Men så är inte fallet. Grillade hos Lotta & Lars och hennes familj igår (underbart söta ungar, plus twinsen i magen,tycker ni får komma ut nu så man får snusa lite på er) drack alkoholfri äppelcider, satt och pratade och hade de trevligt. Åkte hem vid 22 tiden (ja jag vet, tidigt men åkte vespa så jag ville hem). Kollade på filmen Juno och somnade vid 01:20. Men endå så trött idag. Men tar jag en uppfriskande promenad nu så blir jag nog pigg!

Trevlig första maj!


RSS 2.0