Jobb och körskola

God middag! Ja här är det full rulle hela dagarna. Därför det var ett tag sedan jag skrev. Har fullt upp med jobb och körskola :-) Har fått hoppat in och jobbat en hel del nu faktiskt, känns så bra. Och den 11 juni går jag på sommarschemat, så det rullar på.

I helgen som var, hade vi kanonväder. Riktig sommarvärme med 30 grader i skuggan. Njöt av vädret utomhus mest hela dagarna, placerad i solstolen med näsan i boken eller så poade jag på i trädgården. Härligt! Idag bjuds det på regnväder, tråkigt. Men det passar alldeles utmärkt att sitta inne och plugga körkortsteori, gäller och nöta och nöta och nöta, så ska jag väl klara av detta med. På torsdag nästa vecka har jag halkbanan.

Näe nu så måste jag ta och sätta fart och plugga innan kvällsmaten ska lagas. Idag blir det våfflor med jordgubbssylt och grädde, mums. Och om det blir uppehåll senare ikväll, tar jag en promenad.

Kram på er.



Köpte mig en kaffelatte på pressbyrån imorse, innan det var dags för körlektion, gott!

Sommarlängtan!

Godeftermiddag! Åh vad jag längtar efter sommaren nu, sol och värme. Varma vindar, ljumma sommarkvällar och att få gå barfota i gräset. Snart har hela majmånad gått och inte har den bjudit oss på någon direkt värme. Mest regn och kalla vindar. Tänker det bli någon värme snart? Är less på detta väder nu, men men det kommer väl så småningom. Längtar tills syrenbuskarna börjar blomma här på våran gård, dom doftar ju gudomligt gott!

Igår var jag ner på körskolan och hade riskettan, där vi tittade på 2 st filmer som handlade om rattfylla och droger. Sen hade vi dissskutioner. Satt där mellan 9-11:30. Efter lektionen åt jag lunch på stan och sedan följde jag med Anna och gofisarna Alfred och Viola på buspalatset och lekte i 2 timmar, och jisses vad roligt det var :-) Haha! Var rätt mör då man kom hem, blev en snabb middag och sen slappade jag i soffan hela kvällen.

Idag började jag dagen med en powerwalk och sen frukost och kaffe efter det. Vid 12 tiden kom pappa hit och hjälpte mig och sätta upp en hylla på gäst toaletten, sen övningskörde jag till mammas grav där vi planterade fina blommor. Saknar dig så älskade mamma ♥

Nu tänkte jag sätta mig och plugga körkortsteori medans potatisen kokar, middag idag blir stekt rödspätta med potatis och en kall sås till. Imorgon är det dags för körlektion igen, och på natten flyger äntligen Fredrik hem från Rhodos :-) Som jag längtat efter min underbara älskling!!

Hoppas ni alla haft en bra start på veckan. Kram på er.


Underbara sommar! Bildern som jag tog förra sommaren. Har inte fotat nå mycket alls med min kamera nu, men det ska det bli ändring på nu då vi går sommaren till mötes :-) Ut med kameran i högsta hugg!


Detta längtar jag efter!

Söndag

Godkväll. Då var det söndag och snart är det ny vecka igen och då kommer älsklingen hem från Rhodos, gu så jag saknar honom, längtar så tills han kommer hem! 

Har som sagt jobbat fredag och lördagkväll denna helg. Idag unnande jag mig en skön sovmorgon, och gissa om man blev glad då man slog upp dom blå och möttes av solsken och fågelkvitter :-) Tjohoo! Äntligen kom solen fram igen. Intog frukosten utomhus, härligt att ha morgonsol utanför köksfönstret, där vi har en liten altan. Och sen på kvällen kan man sitta på baksidan, på den stora altanen! Så skönt och ha hus.

Har även passat på och tvättat idag och hängt ut tvätten på torkvindan, det är verkligen ett tecken på att våren/sommaren är här. Känns lyxigt på något vis och få hänga ut tvätten och ett stort plus är ju att det luktar så gott av den sen. Jag har även städat och varit ute på 1 timmes promenad. Svärföräldrarna har också varit hit en sväng. Nu sitter jag i soffan, väntar på att mästarnas mästare ska börja sen ska jag kika på filmen på tv4. Sen så måste jag krypa ner i den renbäddade sängen och sova. Imorgon ringer kl 6:15, dags och bege sig mot körskolan igen och ha en lektion som handlar om miljö, droger etc. Ska även ner på onsdag och ha körlektion.

Och ja, som ni ser så har jag även fixat en ny design på bloggen. Tänkte att det var dags och göra bloggen lite mera sommrig!  

Hoppas ni alla haft en toppenbra helg.

Regn och regn.


Godkväll. Ligger här i sängen och lyssnar på regnet som smattrar mot rutan. Mysigt! Men saknar min underbara älskling :-) <3 dom har de bra där nere i värmen på Rhodos, vi sms:ade med varandra nyss. Idag har jag varit till körskolan igen, går riktigt bra och köra, men den där förbannade teorin vill jag slippa. Usch! Men, men jag ska nog klara även den. Då jag var hemma igen kom svärföräldrarna hit en sväng, vi åkte till gamla huset å hämtade lite saker. Nu är det bara garaget kvar. Hade planerat in min dagliga promenad innan lets dance började men den fick jag skippa då himlen valde att öppna sig och bjuda på spöregn. Fick snäll stanna inomhus, elda i kamin och bädda ner mig i soffan under filten, med lite ostkrokar och loka vattenmelon. Smaskens. Har hittat en mysig runda att promenera, som tar drygt 1 timma. Skönt och få komma ut och gå varje dag! Nä nu så, ska jag ta och sova. Imorgon hoppas jag på bättre väder, så jag hinner med en promenad innan ett kvällspass på jobbet väntar. Jobbar även lördag kväll, så jag önskar er en trevlig helg redan nu.

Regnväder-mys inomhus!


Godmorgon på er! Här vaknade man kl 7 av att regnet smattrade mot fönstret, lite mysigt faktiskt men tråkigt att solen inte vill visa sig idag också. Älsklingen har nu åkt mot Arlanda med sin lillebror, för en veckans semester på Rhodos. Helt rätt dag och åka på i detta regnväder. Första gången som dom båda åker utomlands, så lite nerver fanns där :-) kommer sakna han så, men det är tur att en vecka går fort! Jag unnar verkligen älsklingen denna semester.
Har nu gjort iordning frukost, kokat kaffe och gjort eld i kamin. Får bli en inomhus dag idag, ska plugga till körkortet. Ha en bra dag allesammans!

Husägare!

Jaa nu har vi flyttat till vårt hus som vi köpt tillsammans, tänk att man blivit husägare :-) Känns så bra! I fredags flyttade vi och har redan kommit iordning, skönt att komma iordning på engång. Trivs så bra.

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering här på bloggen, men det har varit mycket nu med flytt, körkort och jobb. Men nu så ska det bli ändring på det. Tänkte att jag ska visa lite bilder från huset framöver här på bloggen.

Idag har det varti kanonväder här, premiär med och gå ute i bara t-shirt. Älskar detta väder, sol och värme gör att man blir så pigg och glad! Har fixat lite här hemma idag, tvättat och hängt ut tvätten på torkvindan (lyx) bakat blåbärspaj och sedan tog jag en 1 tims kvällspromenad i solskenet. Nu sitter jag i sängen, nyduschad och lyssnar på NRJ. Fredrik jobbar kväll denna vecka, längtar tills han kommer hem så man får kramas lite ;-) Ska kika runt lite på nätet, innan det är dags och säga godnatt!

RSS 2.0