Soffhäng

Idag har jag typ spenderat min dag på soffan, nerbäddad under filten med kamin som sprakande så mysigt och värmde gott. Vaknade med världens huvudvärk! Urk. Har sällan huvudvärk nu för tiden. Tvingade i mig lite frukost och tog 2 alvedon och la mig på soffan. Har slumrat till några ggr, pluggat körkortsteori och spelat angry bird och wordfeud (bra tidsfördriv då man är sjuk) Å för den delen så har det regnat hela dagen lång, så man kunde med gott samvete slöa/vila på soffan! På eftermiddagen blev jag piggare. Lagade mat åt mig och Fredrik. Pasta med sås, snabb enkelt och gott! Städade sen huset och bäddade rent i sängen. Sen kikade jag på bonde söker fru och roomservice, och Fredrik åkte och tränade på brandstation innan jobbet. Nu var det skönt med en dusch och sen få krypa ner i den renbäddade sängen. Bara sambon som fattas bredvid <3 läsa lite nu (känner mig inge trött än) sen sova. Imorgon ska jag iväg och jobba nån timme, sen ut på kvällspromenad efter middagen som blir leverbiff med egengjord brunsås och potatismos. Är ju sååå gott med hemmagjord potatismos :-) Godnatt mä er!

Skaka ruummpaaa..!! :-P

Godkväll. Lovade ju ett utlåtande om zumba passet ikväll och här kommer det. Jädrar vad skoj det var :-D skrattade, svettades, skakade rumpa och svängde på höfterna! Härlig musik och supermysig ledare, så detta var då inte sista gången jag går på zumba. Imorgon är det cirkelgym som vanligt. Idag har det bjudits på ljuvligt höstväder. Solsken. Tog en långpromenad med Freja efter frukosten. Det är ju så vackert ute nu. Väl hemma igen, drack jag kaffe ute på bron i solen, och bläddrade igenom dagens post, sen tog jag tag i trädgårdsarbete. Klippte ner lite blommor. Imorgon ska jag ge mig på våra bärbuskar. Nä nu har jag varit uppe för länge och skrotat känner jag, känns som grus i ögonen. Dags och sova. Sa åt Fredrik att han skulle väcka mig imorgon bitti, då han kommer hem från jobbet runt 6 tiden. Hade tänkt mig en rask morgonpromenad då :-) men först nån timmes skönhetsömn. Godnatt!

Mysiga höst

 
Haft en supermysig helg. Bakat bullar, ätit god mat (fläskfilegryta igår och idag våfflor) tittat på film, ätit föör mycket godis och haft härliga sovmorrnar.
 
Nu är söndagen här och färdigslappat. Tog en promenad nu på kvällskvisten. 1 timme blev det, härligt i den friska höstluften. Har nu gjort eld i kamin och tänt ljus. Inväntar beckfilmen på tv4. Fredrik har åkt och jobbat, tråkigt. Mysigare då han är hemma :) Du är min underbara älskling ♥
 
Imorgon är det som sagt dags och prova på ett zumba pass. Återkommer med ett utlåtande om det :)
 
Hoppas ni alla haft en mysig helg! Kram på er.
 
 
Kvällspromenad
 
Mysigt nu då hösten är här och man kan tända ljus!

Fredags feeling!

Solen skiner ifrån en klarblå himmel, frisk höstluft och det är fredag! Tjooo. Happy friday! Imorse vaknade man upp till doften av nybryggt kaffe, underbara sambon hade gjort iordning. Sötis <3 Åt frukost och begav mig sen till bussen, fick inviga mössa och vantar. -2,5 grader och frost imorse. Brrr, inte riktigt van det än. Men ack så vackert det var. En otroligt fin höstmorgon med frost, solsken och dimma. Önskade så att jag kunnat ta en cykeltur med kameran i högsta hugg! Men det blir säkert fler sådana fina höstmorrnar.
Har jobbat mellan 7:30-12:30 idag, och just nu sitter jag ute i solen och mobilbloggar. Ska strax in och duscha, sen ska vi åka och handla. Lutar åt tacos eller hemmagjord pizza :-) Fredagsmys i massor!!
Önskar er alla en riktigt trevlig och fin helg.

Cafè besök

Regn och rusk idag med. Men det hör ju hösten till. Tycker iallafall att hösten är en otroligt fin och mysig årstid, trots sina regniga dagar!
 
Igår var det dags för cirkelgym igen, och det är ju så förbaskad kul. Hade lite nya övningar igår och det känns i vaderna :P Men roligt som attans! Blir cirkelgym på tisdag igen, ska gå varje vecka på det nu om man nu inte får jobba kvällspass. På måndag ska jag prova på zumba :)
 
Har presic startat en tvättmaskin, sitter nu vid köksbordet med en kopp kaffe smaksatt med lite kardemumma. Supergott. Ska strax göra mig iordning, ska ju som sagt iväg till Majas cafè idag med Anna och barnen. Ska bli så kul. Kommer säkert hem med något fynd därifrån, för där finns så mycket fint att det är svårt och gå tomhänt därifrån.
 
Ha det gott!
 
Var ute på en höstpromenad med Freja igår.
 

Hittade denna fjäril på marken, påfågelfjäril. Jättefina färger.
 

Nya ljuslyktan som hänger på bron.

Höstrusk

Godmorgon på er. Fy vilket väder det bjuds på idag, regn och rusk. Skönt och få sitta inomhus i värmen, kika ut och dricka sitt värmande morgonkaffe. Smakar extra gott, då det intas i min nya fina mugg :) Har varit vaken sen kl 6, då Fredrik kom hem ifrån jobbet. Kramkalas och mys :) sen steg jag upp. Hade tänkt mig en promenad, behövligt efter helgens alla onödiga godsaker. Men får snällt stanna inne. Hoppas på bättre väder ikväll. 
 
Blev inget bloggande förra veckan, jobbade alla dagar utom onsdag och då var det körskolan som gällde. Fullt upp med andra ord, hade inte en tanke på att blogga då. Denna vecka ser lugnare ut. Jobb endast på fredag 7:30-12:30. Men har lite annat inplanerat. Imorgon är det som vanligt cirkelgym på kvällen, onsdag äntligen dags för besöket på Majas cafè med Anna och barnen. Har blivit uppskjutet på grund av jobb eller sjukdom, men nu så ska vi åka iväg. Längtar efter Alfred och Viola nu. Torsdag kommer Helena och hennes Albert hit, vi ska bege oss ut i svampskogen, fikakorgen med såklart!
 
Bjuder på lite bilder ifrån veckan som var. Hoppas ni alla haft en mysig helg, det har iallafall jag haft!
 
Skogspromenad. Blev inget cirkelgym träning förra veckan, då jag jobbade kväll. Men dagliga promenader blev det iallafall.
 

Läsning! Så spännade och bra bok. Marie Ljungsteds nyaste. Läs den om ni inte har gjort de.
 

Kaffe ute på bron, i höstsolen :) Var några riktigt fina dagar förra veckan med solsken och varmgrader.
 

Morgonkaffet denna morgon, in min nya mugg!

Pluggar!

Har pluggat körkortsteori idag, så jag fått huvudvärk :P Tog en pluggpaus runt 14 tiden och tog en välbehövlig promenad med Freja på 7 km, skönt och få komma ut och få frisk luft.
 
Nu så ger jag upp med teorin för idag och tar en dusch. Sen myser jag ner mig i soffan, under den nya sköna filten och tittar på tv:n. Eldar även i kamin, värmer gott. Bara min Fredrik som saknas, som är på jobbet. Min älskling ♥
 
Hoppas ni alla haft en toppenbra helg, det har ialf jag haft! Kram på er.

Fredag

Fredag och helgen är här, samma härliga känsla infinner sig varje gång helgen närmar sig. Idag sov jag till 8, tog en promenad på engång. Sol, men kalla vindar. Känns att hösten är här, frisk höstluft! Är så skönt nu då man kommit igång med dom dagliga promenaderna igen, man känner att man behöver komma ut varje dag och gå. Likaså med träningen, känner mig så peppad. Är ju så kul! Var iväg på gymmet igår med och tränade efter jobbet.
 
Nu måste jag sätta igång med matlådan till jobbet ikväll, som blir lax i ugn. Sen plugga körkortsteori. Jag spyr snart på detta, f*n måste man göra teorin för. Räcker det inte bara med och köra bil?! :P Jaja jag ska väl klara av detta också, så småningom. Prov och uppkörning snart, är redan skitnervös!
 
Här kommer ett kollage ifrån min vecka. Trevlig helg önskar jag er alla.
 
Promenad-Nytt till köket (blommor)-Fruktsallad-Mys i soffan under nya filten-ToppHälsa och kaffe.

Sommar eller höst?!


Onsdag och idag bjuds det på sol och 22 grader. Blåser en hel del, men är skönt ute ändå. Sommar eller höst?! Kan vädret bestämma sig nu :P
 
Blev ingen loppisrunda i måndags, vi åkte till Valbo istället. Där blev det ett besök på ikea, köpte en ny mysig pläd (bild kommer sen) nya blommor och så ljus som är obligatoriskt då man är där. Och nu då hösten kommer går det mycket ljus. Var även in på köpcentrumet men hittade inget speciellt där. Igår var det dags för shopping igen. Då med Katarina inne på stan i Gävle, åkte tåg dit. Lämpligt. Shoppade nya träningskläder, snygga skor och lite annat smått och gott. Så nu har jag stillat mitt shopping sug ett bra tag framöver :)
 
Idag unnade jag mig en sovmorgon. Skönt det också, när man stigit upp tidigt nu några dagar. Åt frukost och tog sen en promenad i finvädret. Invigde mina nya träningsbrallor. Har lite träningsvärk i benen sen igårkväll då vi var på cirkelgym, så det var skönt att röa på sig. Nu ska jag ta och hänga ut den andra maskinen med tvätt, på torkvindan ute. Passar på idag, perfekt väder för tvätten att torka snabbt utomhus. Sen hoppa in i duschen, plugga körkortsteori och sen åker jag och Fredrik ner till Bollnäs. Jag ska fixa nytt pass. Ikväll blir det nog bara lugnt. Mysa i soffan och glo på tv:n.
 
Outfit igår. Svarta blanka leggings, svart inne och stickad stor tröja.

Mina nya skor, som jag köpte igår. Nöjd!
 
Frukost i solskenet imorse. Vaniljyoghurt, pauluns musli och ett glas proviva hallon.

Körkortsfrågor, jag spyyyr!

Fy och bläää för dessa körkortsfrågor. Jag blir galen! Köra bil är inga problem alls, men teorin är svår. Varför ska den vara så himla svår. Har suttit i eftermiddag, men tillsist fick jag nog och tog en rask promenad på 6 km istället. Ljummen luft ute, och solen letar sig fram. Dessa kvällar hade man velat haft fler av i sommar. Ljumma, fina kvällar. Men nu blickar vi framåt åt en mysig, fin höst istället.
 
Måndag imorgon igen och ännu en fullbokad vecka. Nice! Imorgon drar jag iväg på loppis runda med svärmor och Fredriks mormor, ska bli kul. På tisdag åker jag och en arbetskamrat till Gävle och shoppar lite, och på kvällen är det ju dags för cirkelgym igen. Onsdag ska jag och Fredrik ner till Bollnäs, jag ska fixa nytt pass och så ska vi kika lite på Rusta och dollar. Torsdag och fredag är det jobb igen :-)
 
Nu ska jag ta och äta en banan och blänga lite vatten. Sen åker dammsugaren fram. Dags och städa med nrj på hög volym!
 
 

Min kvällspromenad.
 

Fyllt på pocketförrådet till hösten. Fyndade denna bok på ica för 39 kr. Någon som läst den?!

En lugn dag på hemmaplan

Godkväll. Lördag och en lugn sådan på hemmaplan, skönt det också. Imorse vaknade man upp till ett mulet Hälsingland med ynka 12 grader. Tog en promenad och åt sen frukost. Grabbarna är här hos oss ihelgen, mysigt!
 
Har bara tagit det lungt idag, donat på här hemma. Tvättat, bäddat rent, lagat lunch, byggt lego och varit på ica och handlat till kvällens middag, som blir tacos :-) Nu på eftermiddagen sprack det upp och solen skiner från en nästan klarblå himmel. Härligt!
 
Önskar er alla en forsatt trevlig lördag.
RSS 2.0