Poem..

Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?

image21

Undrar!!

Jaa jag undrar hur de kommer bli..?! Jag vill men vill du..

Ikväll blire majkasa.. me Freddan och barnen (Nettan jobbat till 21) sen får de bli en film senare ikväll. Ensam?! Hmm få se.. ;-)


Why?!!

image20

Lyckad kväll

Ja de kan man säga om gårdagen, de var roligt. Men alldeles för mycke folk, de var så himla trångt inne där, men jättekul. Träffade många man kände.
Är pigg som en nötkärna idag, enda felet är att jag börjar få ont i halsen, ingen förkylning nu tack..!

Uscha imorrn ska man upp och jobba igen, vilket känns väldigt drygt nu. Men e ialf ledig på tisdag då. Blir majkasa imorrn me Freddan och ungarna, sen får de bli en film innan läggis.

Näe nu ska jag ta och gå till pappa och hämta Frejagumman, saknar henne ju..!! Ha en trevlig söndag allihop... för de ska ialf jag ha..



Gillar Dig Så Himla Mycke!!!

Party party...!!

Yeah.. Nu e de party som gäller!! Så skål på er..

image19

Kära skor..

image16        image15 
Jaa nu är ni äntligen i mina ägor. Mina kära vårskor. Ursköna dessutom. Och så slank de ner en tröja oxå.. *ler* ville ju ha nått snyggt, nytt att ha på mig ikväll och så hittade jag den där och bara måsta ha den. Var inte så dyr heller.. Uscha Maria.. Skärpning nu.. Hihihihi

Hua vad kallt de var åt händerna att åka vespa, fast man hade vantar på. Stelfrusen.
Nu ska jag slänga mej i soffan och kolla på en utav filmerna, sen ska jag göra iordning maten som e väldigt enkel, de blir grekisk sallad. Va så sugen på de, så de får bli min kvällsmat!! Och sen blir duschen och sminkning och så kommer Lotta hit vid 14.. Party party


Så här glad vart Freja då jag kom hem med ett tuggben åt henne...

image18

Spelat lite

image11image13
                                                    
De vart inget filmtittande ikväll. Brorsan ringde och fråga om jag ville komma över till dom en sväng, så jag och Freja traskade dit. Drack ett glas vin, jättegott var de, måste köpa en sån flarra nångång ja med, och så spelade vi yatzy. Freddan vann, jag kom tvåa :-) Ha nyss kommit hem, ska lägga mej nu e såååå trött!

Godnatt!!

Farliga katalog

Åhh jag blir tokig på mig själv. Vad hade brevbäraren slängt ner i min brevlåda idag då?!! Jo, en hm katalog. Farligt! Slängde mig på den på engång då jag satte mig ner för att äta, bläddrade igenom den och hittade 3 st klädesplagg som jag bara måååsta ha! Jag har redan beställt kläder tidigare som kommer i mitten av maj, så egentligen skulle jag INTE ha beställt nå mer, men jag kunde bara inte motstå, dom liksom ropade på mig de där linnet, tröjan och t-shirten. Ooopps I did`t again. Uscha.. Å n g e s t..

Håller på och tvättar oxå, och så har jag dammsugit, dammtorkat och torkat golven. Ska sen sätta mig och kolla på film ikväll, fick 2 st nya filmer på posten idag från filmklubben. Imorrn ska jag ta en sväng me vespan till byn för att införskaffa mig ett par vårskor vilket är ett måste, har bara vinterskor och foppa tofflorna ( och så en massa sommarskor ), liiite för tidigt att springa runt i foppisarna nu, och så vill man ju ha ett par tennisskor oxå. Hoppas att jag hittar nåra. Ska även svänga in till mammas grav då jag åker hem. Ska oxå dit på söndag och sätta blommor, så mamma får fint i sin lilla "trädgård" älskade mamma, saknar dig så mycket, den saknaden efter dig är obeskrivlig!!

Sen lördagskvällen innehåller party me Lotta! Yeah...!! Ska bli askul.

Näe nu väntar tvättstugan... måste kila..

MMmmums va gott de e med gröna vindruvor.. mummsar sånna nu ;-)


image10

Nostalgi...

Mmm verkligen. På radion idag har dom spelat en massa gammla låtar som en annan lyssnade på när man var yngre. Och så ploppade en massa goa, gamla minnen upp då och ett leende letade sig fram på mina läppar. Stod där och sjöng med (lite tyst, vill ju inte skrämma folk) och diggade. Nostalgi..

Jaa nåja.. har nyss satt mig ner. Farit runt som en tok. Lagat mat, diskat, duschat, planterat blommor, plockat lite *puh* och nu värker min eländiga dumma skolios rygg kan jag tala om. Måste göra mina rygg övningar sen innan läggdags, som jag egentligen ska göra varje dag (skäms på dig) och så ta en alvedon och så strecha ordentligt.

Näe nu ska jag ta och njuta av de fina vädret på balkongen i solstolen, med ett glas ramlösa skogshallon, bara ääälllssskkar den drickan, se & hör, cosmopolitan och så lite choklad :-) har ett sådant stort behov av de nu, har ju de en gång varje månad. Och ni tjejer känner nog igen er.. j*vla mens..

Tjing...


image9

Poppar lite ny musik med... yeah!!

Kvällspromenad

Jag och Freja tog en 30 min kvällspromenad, för att slappna av lite. Mår lite bättre nu, e inte lika deppig längre. Tankarna om mamma finns fortf där, och de gör dom varje dag, varje natt i mina drömmar. Men efter promenaden känns de lite bättre. Vi gick längst vattnet och gu så mysigt de var. 18 grader ute, fåglarna spelar så vackert och ljumma vindar. Mmmm sommar i luften! Och Freja, ja hon älskar att vara ute nu. De e ju hennes första vår/sommar nu, så de finns så mycket att nosa på och upptäcka :-) Tack och lov att jag har dig min lilla  u n d e r b a r a  vän.

Postade räkningarna oxå, nått som är mindre kul, fast denna månaden var de inte alls nå mycke räkningar och de e ju bra, men endå. De e aldrig roligt med räkningar, dom dimper ner i postlådan varje månad som små elaka baciller. Uscha! Kan man inte få en månad fri från räkningar?! ;-)


Mensvärk.. bläää....!! Chokladsuget är stooorrrttt nu!!! Magen mäter flera meter i omkrets nu känns de som..

Näe nu har jag inte tid att sitta här längre, ska ta och skala moi en apelsin nu sen sätta mig i soffan och mysa me Freja och kolla på ugly betty och sen får de bli sängen och läsa lite innan man ska sussa sött..!!


image8

Yes!!

Ja vad hade man fått i brevlådan då man kom hem då? Jo om inte lönekuveret, så himla kul. Nu ha man pengar igen. Money money must be funny in a rich mans world.. hahah! Imorrn blire storhandling efter jobbet på ica, sen så ska jag på systemet och handla en flarra vin och så lite cider. Och så ska jag även köpa nån blomma och sätta ut på balkongen, blir nog penseer. Ser så tråkigt ut nu, när de e alldeles kalt och tråkigt på balkongen, så då ska jag piffa till me lite blommor. Och till sommaren, ja då kommer min balkong att se ut som en djungel av blommor. Gröna fingrar, har man väl lite. Har ärvt de från mamma och morfar. Jag älskar att hålla på me blommor. Och tro inte att jag är en sådan där som pratar me mina blommor för de gör jag inte..hahhah ibland kanske...hahhah! Närå. men jag vill ha mycke blommor på balkongen då de e sommar, för då blire mycke mysigare att sitta där och slappa. Äsch nog om blomsnacket nu.

Kvällen blir lugn, känner mej trött och hängig. Mycke tankar om mamma idag, saknar dig så mamma! Känns så himla konstigt, denna tiden förra året då var du här med oss, de var din sista tid hemma, innan du åkte in på sjukhuset igen den 30 april. Du vart kvar där tills din sista dag här på jorden, när du somnade in den 8 juni, när du min älskade mamma tog ditt sista andetag. Guu så jag saknar dig. Tankarna om dig snurrar i mitt huvud. Tänker på allt du och jag gjort, tänker på ditt skratt, ditt leende, dina tröstande ord, dina varma underbara kramar. Mamma, du var min allra bästa vän. Varför skulle DU försvinna alldeles för tidigt?! Varför..?!!

Hua.. nu letar sig tårarna fram. Måste gå och göra nått annat nu..

Ledsen.. image7

Dagens stoora nyhet

image6


Jaa
har ni inte hört den..?! Va? Har ni inte, hur har ni kunnat undgå att höra den? Ja men då ska jag ta och berätta för er vad de är. Är ni nyfikna nu? Jo följande har hänt.. Lars Lejonborg har avgått som partiledare efter 10 år. Haha intressant va? Eller INTE. Har hört de typ 111 ggr på radion idag på jobbet och gissa om man har lessnat på de nu. För politik är inget som är på min intresse lista.

Ja arbetsveckan började bra. Och vilket skönt väder vi fått igen (mega glad) satt ute på lunchen och käka, skrattade och myste i värmen. Men vad en halvtimme går fort, man hinner ju knappt sätta sig förräns man ska kliva upp igen och börja jobba. Kom hem vid 16:30, duschade, lagade matsäck fick bli pyttipanna, ägg och rödbetor. Sen har jag läst igenom posten, vilket bara var skit, bara en massa reklam *suck* sen gick jag och Freja en sväng i de sköna kvällsvädret. Man kunde gå barfota i foppa tofflorna och så utan jacka, nice! Och nu ska jag ta och slänga mig i soffan och slappa och glo på tv, innan de blir dags för läggis runt 21-21:30. Så man orkar slå upp ögonen imorrnbitti då min käära väckarklocka ringer 5:30. Underbara jobbdag :-)

Party på lörda! Whhhiiihhoooo... ska bli kul eftersom man inte festar nånting alls nu förtiden. De går typ 6 månader eller mer emellan gångerna man festar. Är inte alls lika kul som de var förr. Sitter hellre hemma och myser och kollar på en bra film med vänner, pojkvän eller ensam. Eller dricker lite gott och sitter hemma ett gäng och bara pratar och har de trevligt.

Näe nu måste jag gå härifrån, för min stackars rygg gör sååå ont! Måste röra på mig.. aj aj aj..

Kär?! JA

Filmmyssssss

Mmm nu blire filmmys för hela slanten. Har poppat popcornen, klätt om till mysdress, tagit fram ramlösan, tänt ljus så jaa nu e de bara filmen som fattas. Så jag går till soffan nu och mysseerrr... me film!

Tjing...
image5

Härliga lördag..

Mmm va de e skönt med helg nu då man jobbar hela veckorna. Man riktigt njuter och uppskattar helgerna mycket mer än vad man gjorde förr. Igår kollade jag på filmen när mörkret faller och jag tyckte den va asbra. Käkade lite popcorn och kollade me spänning på filmen. Hamnade i säng vid 23:30, somnade på engång var såå trött både jag och Freja :-)
Lördagen har än så länge innehållit städning, tagit reda på tvätt, rensat och städat en garderob, vart till förrådet och hämtat utemöblerna till balkongen. Och nu ska jag snart ta och duscha sen gå till pappa sen ikväll och äta.

Poppar melody club fever frever på högsta volym nu.. yeah!!


Vad gör Ni en lördags för/eftermiddag?!


image4

Fångad av en stormvind!!

Hua vad de blåser ute idag, de e ju stormvindar, man blåser nästan bort. Tycker de är obehagligt då de blir sånt här väder när de blåser så man e rädd att fönstret ska blåsa in (nästan ialf) men solen den är framme men inte värmer den nå mycket nu då de e sånna här vindar. Hahah jag börjar låta som en gammal tant som klagar på alla väder. Än är de många år kvar tills man sitter där gammal och grå och pratar strunt på ett ålderdomshem :-)

Har nyss blivit klar med maten, de vart köttfärs i ugn skitgott. Är som en gratäng med köttfärs, paprika gul och röd, gul lök, svamp, vitlök, pressade tomater, chilisås, cremefracihe, buljong. Och så äter man med fullkornsris, som står på spisen nu och puttrar, så snart är de dags för magen att få lite mat. Ska snart göra lite sallad med. Och så håller man på och tvättar, blää tråkigt. Ska införskaffa mig en egen tvättmaskin snart så slipper man springa fram och tillbaks till den där j*vla tvättstugan hela tiden.

Kvällen blir lugn, fick 2 st nya filmer från filmklubben idag. De var Narnia och så När Mörkret Faller. Blir den filmen ikväll, sen får de bli Narnia imorrnkväll. Mysigt värre. Me popcorn och en massa tända ljus...

Tjingeling....


                                                                    image2

Välkommen till min nya blogg!

Jaa nu e jag velig asså.. Hahha! Har varit en noggare ett tag nu, men vart så sugen på att byta till blogg.se igen, så nu e jag här igen och klottrar. :-) Ska väl inviga min lilla nya blogg då med att berätta lite om dagen som varit.

Har ju som sagt jobbat då, och vilken chock man fick då man tittade ut på frukostrasten kl 9, de snöa!! Fy vad besviken jag vart, tänkte att nu får de vara nog. De har ju varit såå fint väder nu och så möts man av denna eländiga snö igen, och så kom regnet och den kalla luften, fast som tur e så vart inte snön kvar på marken. Inga ljumma vindar här inte, dom försvann med solen dom igår. Suckar..! Man vart väl bortskämd efter helgen som var, med dess varma vindar, underbara sol. Åh vad man längtade till sommaren då. Men så vart de så här nu då. (igen) Men jag hoppas, hoppas att de blir bättre väder i helgen så man får njuta av solen igen, va ute och bara mysa. Håller tummarna och Freja håller tassarna. Hon ligger och sover i min säng du, jobbigt att vara på "dagis" om dagarna. Lillpluppan min da.

Näe nu ska jag ta och kolla mailen, sen mysa me Freja i soffan och kolla tv. Blir du är vad du äter kl 19 (repris) och så sen kl 20 lyxfällan. Ja en annan skulle oxå vilja ha en masssaaa lyx!!! En massa miljoner..!! Önska...

Pözzi Pözz...

image1
RSS 2.0