Fångad av en stormvind!!

Hua vad de blåser ute idag, de e ju stormvindar, man blåser nästan bort. Tycker de är obehagligt då de blir sånt här väder när de blåser så man e rädd att fönstret ska blåsa in (nästan ialf) men solen den är framme men inte värmer den nå mycket nu då de e sånna här vindar. Hahah jag börjar låta som en gammal tant som klagar på alla väder. Än är de många år kvar tills man sitter där gammal och grå och pratar strunt på ett ålderdomshem :-)

Har nyss blivit klar med maten, de vart köttfärs i ugn skitgott. Är som en gratäng med köttfärs, paprika gul och röd, gul lök, svamp, vitlök, pressade tomater, chilisås, cremefracihe, buljong. Och så äter man med fullkornsris, som står på spisen nu och puttrar, så snart är de dags för magen att få lite mat. Ska snart göra lite sallad med. Och så håller man på och tvättar, blää tråkigt. Ska införskaffa mig en egen tvättmaskin snart så slipper man springa fram och tillbaks till den där j*vla tvättstugan hela tiden.

Kvällen blir lugn, fick 2 st nya filmer från filmklubben idag. De var Narnia och så När Mörkret Faller. Blir den filmen ikväll, sen får de bli Narnia imorrnkväll. Mysigt värre. Me popcorn och en massa tända ljus...

Tjingeling....


                                                                    image2


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0