Snart helg :-)

Godkväll. Torsdag och snart helg, härligt! Det märks att man jobbar måndag till fredag och stiger upp före kl 5 varke morgon, rätt så seg såhär på torsdagskvällen. Så det ska bli skönt med helg och sovmorgon :-) Och jag har fått förlängt på mitt vik, till den 24 feb, sååå glad :-D
 
La mig på soffan en liten stund och tog en powernapp då jag kom hem ifrån jobbet, sen har jag städat och lagat mat. Har även tagit en promenad. Nu har jag placerat mig i soffan, tänt ljus och ska kika på tv:n ett tag innan sängen kallar. Jo, jag har även klickat hem lite nya kläder ifrån HM. Kommer till veckan, nice!
 
Önskar er alla en trevlig helg! För min del blir det jobb imorgon och på kvällen ska jag på Mary Kay party hos Mia, på lördag åker jag och Mia på stan och shoppar och på kvällen ska jag hem till Helene och äta gott och kika på melodifestivalen. Söndag får bli långpromenad och sen slappa, och det kommer säkert dyka upp fler saker ;-)
 
Kram på er.
 
Denna lilla söta mini orkidè köpte jag på ica idag då jag var dit efter jobbet. Kunde inte motstå den ju, så söt! Har nu fått sin plats på tvrumsbordet. Fint :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0