Blixtrar och dunder

Godkväll på er. Då var det onsdag igen och snart är även denna vecka förbi, har sagt det förr och säger det igen, tiden går alldeles för fort ibland så man inte hinner med riktigt. Vaknade redan 4:20 imorse av att fåglarna utanför mitt öppna fönster vaknade till och började kvittra, halvsov sen fram till 5:25 då klockan ringde. Var bara att masa sig upp ur den sköna sängen och göra sig iordning. Freja steg upp och åt snabbt sin mat och sen gick hon och la sig igen :-) Fick locka henne till mig då vi skulle bege oss vid 6 tiden.

Har jobbat idag mellan 7-15:45. Kom en rejäl åsk och regnskur på eftermiddagen presic innan jag skulle åka hem, till och med så att det blev strömavbrott. Men åskskuren var så välkommen, med sin rena friska luft. För det har varit olidigt varmt att jobba idag. Var så skönt att få komma hem och ta en dusch som var väldigt efterlängtad. Har även dammsugit, bäddat rent i sängen och lagat mat ikväll. Nu ska det bli skönt att sätta sig i soffan och varva ner efter en stressig dag på jobbet, med en kopp te och titta på Miss Marple.

Imorgon är jag ledig och sen rullar det på med jobb över hela helgen. Fredag jobbar jag 14:30-21:45, lördag delad tur 7-14:45-15:45-20:45, söndag 6:45-15:15 och måndag 7-15:45. Få se om jag hinner kika in med ett blogginlägg under helgen, annars återkommer jag till veckan.

Midsommarfirande & Gävlebesök

Godkväll på er. Vilket underbart sommarväder vi fått, nu är äntligen sommaren här och vi får hoppas att denna rekordvärme håller i sig. Har varit strålande solsken idag. Igår jobbade jag delad tur mellan 7-12:30-14:30-21:45, rätt segt med tanke på att det var strålande solsken ute, men men så är det ibland.

Midsommarhelgen har varit helt underbar. Jag åkte upp till stugan i torsdags, städade stugan och satt sedan ute i solen och läste, var 26 grader i skuggan. Gick ner till bryggan och svalkade fötterna i vattnet och senare på kvällen kom Freddan med familj upp. Vi fikade och umgicks, gick och la oss vid 23 tiden.

Midsommarafton vaknade man upp strax före kl 8, till solsken men blåsväder. Åt frukost och följde sedan med pappa och Freddan ut på sjön för att fiska lite. Fick tyvärr ingen fisk, men det var trevligt med en båttur. Då vi kom tillbaks tog man en dusch och gjorde sig midsommarfin. Vid 12 tiden kom Anders med familj upp. Och strax före lunchbuffen kom Jonte och Malin. Åt en jättegod lunch med massor av godsaker. Satt och pratade ett tag efter lunchen innan det var dags för femkamp och hjälp vad vi skrattade och hade kul. Alltid lika roligt att ha lite lekar och femkamp. Eftersom min äldsta bror Anders hade födelsedag på midsommarafton så fikade vi god jordgubbstårta efter femkampen. Vid 19:30 tiden var grillen tänd och dags att lägga på det goda köttet. Åt en jättegod middag med massor av goda tillbehör, så som olika sorters potatis sallader och grillröror, tatziki, tomat och lök sallad och gott hembakat bröd. Senare på kvällen var det dags för frågesport. Gick och la oss vid 00:30 tiden.

Midsommardagen, var det lite sämre väder med solsken, blåst och regn till och från. Åkte ut en sväng på sjön även denna dag. Vid 11 tiden åkte Jonte och Malin vidare till hennes föräldrar och Freddan med familj åkte vidare till Nettans mamma och pappa för lite midsommarfirande med dom. Och jag åkte hem vid 14 tiden eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter redan kl 7.

Ja det var min härliga midsommarhelg det, är alltid lika roligt att umgås med familjen. Vi har alltid så roligt tillsammans, man skrattar så man får ont i magen. Älskar min familj så otroligt mycket. Men älskade mamma var så saknad, denna helg. Men jag tror att du var där med oss endå, tittade till oss och skrattade med oss.

Idag har jag varit ledig, har varit ner till Gävle med Anna, Alfred och Viola. Dom följde med som mitt sällskap eftersom jag skulle ner och träffa ögonläkaren på Memira ögonlaser kliniken. Var dit och gjorde en förundersökning för ögonlaser så jag slipper glasögon. Senare i sommar ska jag ner igen och göra sjölva behandlingen, ska bli sååå härligt! Vi hann även med en fika på stan och jag shoppade även på bodyshop. En parfym som hade den ljuvliga doften av äpple, en handkräm och bodylotion.

Kom hem vid 19 tiden, tog en dusch. Varm efter denna dag, som bjudit på solsken från en klarblå himmel och väldigt varmt. Sitter nu här i soffan och kikar på filmen på tv4, med en trött tax som sällskap. Just nu är det 23 grader varmt ute, visst är det bara för underbart!

Bjuder på några bilder från midsommarhelgen och vår stuga.



















Ledighet

Godmorgon! Vaknade upp till solsken från en klarblå himmel och fågelkvitter utanför mitt öppna fönster, underbart. Nu är det dags att bege sig till stugan för att fira midsommar med hela familjen. Ska bli så härligt, ser framemot mina 3 lediga dagar nu.

Ska duscha och äta en god frukost, sen åker vi. Önskar er alla en riktigt mysig och trevlig midsommarhelg. Nu håller vi tummarna på att detta fina väder håller i sig hela helgen.

Snart så...

Onsdag och snart väntas midsommarhelg och 3 dagars ledighet för min del, ska bli så skönt efter 5 dagars intensivt arbete. Men jag trivs på jobbet, fast nu känner jag att det ska bli så härligt att få vara i stugan 3 dagar och fira midsommar med hela familjen. Koppla av och bara ha det bra.  

Igår var det kanonväder, med sol och värme. Fick njuta av fin vädret då man kom hem från jobbet vid 14:30 tiden. Tog en promenad med Freja i skogen, så mysigt. Idag vaknade man upp till ett gråmulet Hälsingland och 17 grader varmt. Sitter här och dricker en kopp kaffe, ska strax bege mig ut och göra lite små ärenden och sen är det dags för jobb igen mellan 14:30-21:45.

Jo, förresten fick ju slutbetyget på posten nu för dom kurser vi läst denna första termin. Och i vård & omsorgsarbete kursen fick jag MVG och i medicinsk grundkurs fick jag VG, stolt :-)

Ha en bra onsdag allihop. Kram på er.

Uppdatering: nu skiner solen ute :-)



Denna blomma köpte jag på blomsteraffärn förra veckan då jag var och handlade blommor till min lilla uteplats. Fick sin plats på den vita skänken i tvrummet. Nån som vet vad dom heter? Tycker dom är så fina.




Sommarens guld

Då var det åter söndag och snart är även denna helgen förbi och dagen efter det stora kungliga och vackra bröllopet. Igår steg jag upp vid 8 tiden och knäppte på tv:n på engång och följde sändningarna från bröllopsdagen enda fram till kl 13:30 då det var dags att bege sig iväg till den första dagen på sommarjobbet. Möttes av en fint dekorerar matsal med ballonger och blommor då man kom till jobbet och pensionärerna satt bänkade framför tv:n med kaffe och tårta och följde de fina brudparet. Vi satte oss ner med pensionärerna då vigseln började i kyrkan och tittade på hela den cermonin och jag måste erkänna, att jag blev alldeles tårögd och rörd. Dom är ju bara för gulliga tillsammans, Victoria och Daniel. Passar så bra tillsammans. Och det fina talet Daniel höll för sin prinsessa, det var ju bara för gulligt och vackert.

Då jag kom hem vid 22:20 så tog jag en dusch och placerade mig i soffan och forsatte att följa bröllopsfesten enda tills kl 00:10, då gäspningarna blev för många och jag gick och la mig. Idag vaknade man upp till ett gråmulet Hälsingland med kallgrader, ingen sommarvärme presic. Och söndagens frukost fick bli jordgubbar med vaniljfil, smakade så gott. Jordgubbar är sommarens guld. Kan äta hur mycket som helst.

Har sen varit ute på en promenad, nu ska jag ta och äta en lättare lunch innan det är dags att bege sig iväg till jobbet igen, ett pass mellan 14:30-21:30. Jobbar även imorgonkväll mellan 14:30-21:45, tisdag 8-13:30 och så onsdag mellan 14:30-21:45. Fullt upp med andra ord.

Ha en trevlig fortsättning på denna söndag allihop. Kram på er.








Fredag i ett regnigt Hälsingland

Godmorgon. Fredag och helg och även sista dagen på min lilla minisemester. Imorgon kl 14:30-21:30 gör man första dagen på jobbet, sen rullar det på hela sommaren, det är ju så då man är student då väntas sommarjobb hela sommaren. Imorse vaknade man strax före kl 7, och regnet smattrade mot rutan. Låg kvar en stund i sängen innan vi gick ut på morgonpromenaden, då hade regnet övergått till duggregn. Nu sitter jag här i soffan, har presic duschat och ätit frukost. Dricker en kopp kaffe nu. Snart ska jag följa med pappa på stan och handla lite. Sen får det bli fredagsmys i soffan med hemmagjord pizza, ett glass rött, lite tända ljus och en bra film.

Trevlig helg allihop!


Tio sommarfrågor

1. Ditt favoritställe på sommaren?
Vid våran stuga, där kan man verkligen koppla av och bara vara.

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
I solstolen, med en bra bok. Eller med goda vänner och fikar något gott eller grillar. En cykeltur en solig sommardag, med en picknick korg med massor av godsaker, eller ute på sjön i båten med metspö.

3. Vad lägger du helst på grillen?
Fläskfile, lax eller kyckling och grönsaker.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Ja jag ska ju jobba hela sommaren, men dom dagar jag är ledig ska jag försöka att spendera i stugan. Sen har jag ett inplanerat besök hos min äldsta bror och familj en helg, en tripp till Järvzoo, Gävle och Stockholm. Sen blir det säkert en massa annat som dyker upp :-) 

5. Dina bästa sommarfärger?
Rosa och gult är fina färger då man börjar få en solbränna. Vit och turkost är också fint.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Grilla, festivaler och utflykter. 

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Alla dagar man spenderade med familjen i stugan eller lekte med vänner och badade hur mycket som helst. 

8. Havet, sjön eller poolen?
Oj, svårt att välja bara en. Jag gillar alla tre.

9. Vad väljer du i glassbaren?
Mjukglass med nån god topping eller yoghurtglass med nån god, somrig smak.  

10. Vart går din drömsemester?
Till Bali eller New York. Sen vill jag åka till Kreta igen, har varit dit 2 ggr tidigare och blev smått förälskad i denna vackra och fina ö. Italien och Cypern är också länder jag vill besöka.


Idag har det varit fullt upp. Har varit på loppis och sen har jag tvättat mellan 11-16. Har även varit på skoaffärn och köpt ett par nya skor och suttit ute i solen en stund. Sen putsade jag fönstret i köket. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kika på fotboll och bara slappa, har tagit en dusch nu och klätt mig i myskläder. Smörjde in mig med body butter strawberry från body shop, så nu doftar hela jag som en jordgubbe :-) Är vilodag från träning och långpromenad idag, känner att jag behöver det.

Ha en mysig onsdagskväll allihop. Kram på er.


Denna vackra sommarblomma fotade jag hos pappa.



Fika och doften av syren

Godkväll på er. Tisdagkväll här hos mig i Hälsingland, har landat i soffan nu efter en dusch och kvällspromenad i det soliga vädret som kom nu på kvällskvisten.

Idag vaknade man vid 7:30, drog mig ett tag innan Freja tyckte det var dags att stiga upp och gå ut och göra sina morgonbehov. Men då man möttes av kalla vindar och mulet väder, kändes det som att man skulle kunnat legat kvar i den varma, sköna sängen istl. Blev så frysen efter morgonpromenaden att jag satte på mig ett par raggsockor och bryggde genast en värmande kopp med kaffe.

Vid 11:30 tiden gick vi bort till Klara och hennes hund och hälsade på. Vi fikade och pratade om en massa saker, alltid lika trevligt att umgås med sina vänner. Sen har jag storhandlat och putsat fönstret i tvrummet. Ja det var min tisdag det, tänk vad dagarna rusar iväg ibland. Nu får det bli en myskväll i soffan, innan det är dags att krypa till sängs och läsa en stund innan man ska sova. Imorgon väntas ett besök på loppis och tvättid mellan 11-16.


Dessa otroligt vackra och somriga syrenblommor har fått sin plats i tvrummet och står där och doftar ljuvligt gott. En svag doft av syren sprider sig i hela lägenheten. Syrener är min favorit sommarblomma. Så fort dom börjat blomma, plockar jag alltid in en bukett. Jag önskar dom kunde blomma hela sommaren.

Smörgåstårta och cykeltur

Då var det söndag och denna helgen snart förbi. Idag har det varit bättre väder ute, så jag tog en cykeltur efter frukost till mammas grav och planterade nya fina sommarblommor. Cyklade längst gamla landsvägen, det är så mysigt där, en sträcka på 8 km. Hade packat ner kameran och tänkte fota lite på cykelturen, men när jag väl skulle fota så funkade det inte och såg då att batteriet var urladdat, bra Maria. Så går det då man inte tänker längre än vad näsan är :) Glömde helt totalt bort att titta på batteriet innan jag cyklade iväg, men men man kan ju inte komma ihåg allt jämt. Ikväll var vi iväg till Freddan och Nettan och fikade, Freddan fyller år idag. Så det bjöds på jättegod smörgås tårta och småkakor, och som vanligt så fikar man alldeles för mycket.

Annars har helgen varit bra. På fredagen följde jag med pappa till stugan på morgonen, han skulle upp dit och lägga ihop ved. Jag och Freja tog en långpromenad sen städade jag stugan. Fick även ta och bada henne, hon rullade sig i något väldigt otrevlig som stank pyton. På kvällen kom Lotta, hennes syster och Dennis hit. Vi drack lite vin och umgicks, trevligt. Och gårdagen ja den var regnig. Nu ska jag kika på den där nya serien på tv3 som börjar kl 20. Sen får vi se om det blir nån bra film.

Hoppas ni alla haft en riktigt fin och mysig helg. Kram på er ♥


 
Roade mig med att fota lite bilder på Freja idag.

Barndoms minnen

Idag vaknade man strax efter kl 8 av att regnet öste ner och smattrade mot fönsterbläcket utanför mitt öppna fönster. Kändes bra att kunna ligga kvar en stund till i sängen och mysa. Och då det regnar passar det ju alldeles utmärkt att stanna inomhus och pyssla. Så idag har jag bakat sirapslimpa, något som är barndomsminne för mig. Min mamma brukade baka dessa limpor och jag minns att man alltid skivade upp den nybakade limpan och bredde med smör och messmör och drack ett stort glas med iskall mjölk till och det smakade väldigt gott! Bjuder på receptet utifall någon mer vill baka denna goda sirapslimpa.

Sirapslimpa (detta ger 2 limpor)
50 g jäst
50 g smör eller margarin
5 dl filmjölk
1 dl mörk sirap
2 tsk salt
6 dl rågsikt
6 dl vetemjöl special

Gör så här:
Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret, tillsätt filmjölken och värm till 37 grader. Häll degspadet över jästen och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt sirap, salt, rågsikt och vetemjöl. Arbeta degen väl tills den släpper skålens kant. Låt jäsa övertäckt i 40 min. Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i två bitar. Forma varje del till en limpa och lägg på bakplåtsklädd plåt och låt jäsa 30 min övertäckt. Pensla med ägg och grädda i ca 40 min.



En doft av kanel

Godkväll på er. Torsdag och snart är helgen här, underbart. Idag vaknade jag utvilad strax före kl 8. Tog en morgonpromenad med Freja i det soliga och varma vädret. Frukosten smakade extra gott efter promenaden. Sen tog jag och bakade kanelbullar, bra att ha i frysen då man får främmande eller att ta med på utflykterna i sommar. Har även hunnit med och suttit ute i solen och läst en stund. Solen skiner fortfarande ute, så jag ska ta och gå ut och fånga dom sista solstrålarna för denna dag, ska man tro vädergubbarna på tv, så blir det sämre väder ihelgen. Lika bra att ta vara på solens strålar nu!

Ha en fortsatt trevlig kväll allihop.


Jag använder solhavre då jag bakar bullar, tycker att degen blir bättre då. Det använde även min mamma då hon bakade bullar. Prova, bullarna blir jättegoda. Och så är det ju bra för det är ju helt laktosfritt för dom som inte tål det och dessutom nyttigt och nyttiga bullar är väl kanon :-)

Sommarlov!

Ja idag var det sista dagen i skolan för denna första termin, tänk vad fort det gått. Känns som det var alldeles nyss man stod med kuvertet i handen och läste att man kommit in på skolan, och nu sitter man här och är klar med första terminen redan. Men det känns otroligt skönt. Nu har man en liten mini semester tills den 19 juni då jobbet drar igång. 

Träffades i skolan idag kl 10 och hade en liten avslutning med lärarna, bjöds på fika. Efter skolan åkte jag, Sara, Anna, Jessica och AnnaKarin ner på stan och åt lunch på krokanen, satt ute i solen. Härligt. Nu ska jag ta och åka och handla och sedan laga mat och ta en promenad med Freja.

Ha en fortsatt trevlig onsdag allihop.






4 år idag

Idag är det 4 år sedan min älskade mamma gick bort. Kl 10:50 somnade hon in, denna dag för 4 år sedan. Saknar dig så otroligt mycket varje dag. Denna dumma cancer sjukdom, varför ska sånna fina människor drabbas?! Har varit extra jobbigt idag, då alla minnen om denna dag kommer tillbaks, många tårar har letat sig nerför mina kinder idag.

Du var en sådan fin människa och omtänksam, ville alla väl. Du fanns alltid där och tröstade och stöttade med dina kloka ord. Bara din närhet fick mig att bli lugn. Du var min allra bästa vän och världens bästa mamma! Önskar att du vore här hos oss, i livet. Men jag tvivlar inte en sekund att du är med oss endå, tittar till oss och ser till att vi har det bra och mår bra.

Är så tacksam för alla fina minnen jag har av dig mamma, allt vi fick uppleva tillsammans. Alla skratt vi delat och alla fina stunder vi fick. Dessa fina minnen kommer leva med mig, i mitt hjärta för alltid. När allt känns jobbigt och tungt tänker jag på allt detta och de får mig att le. Känns nästan som du är där då och tröstar. Nu ska jag tända ett ljus för dig.


Detta kort är mitt favorit kort på mamma och mig. Är taget då jag var omkring 5-6 år. Tycker det är så vackert. Älskade mamma, du kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta. Älskar dig så ♥

Sveriges Nationaldag

6 juni och Sveriges nationaldag, och här har det varit som vilken söndag som helst. Har liksom aldrig riktigt firat nationaldagen, vi svenskar är inte lika duktiga på det som vårt fina grannland Norge. Och med söndag innebär att även denna helg är förbi snart.

Gårdagen bjöd på kanonfint väder, spenderade min dag utomhus i solstolen med näsan i boken. På kvällen åt jag god mat och avnjöt sen en kall cider i soffan, och kollade på sommarkrysset och sen filmen äntligen midsommar och ska jag ha en åsikt om den så får det bli, väldigt dålig. Idag vaknade jag vid 8 tiden, möttes av mulet väder. Tog en morgonpromenad med Freja innan frukost där det föll några små regndroppar på oss. Sen har jag städat i garderoben och skickat iväg några påsar med kläder till erikshjälpen och så har jag även tvättat sängkläderna och täcket. Kommer bli skönt att få krypa ner i sängen sen. Nu på kvällskvisten sprack vädret upp och solen kikar fram och värmer. Tog en kvällspromenad med Freja. Nu ska jag ta och duscha sen äta lite jordgubbar och kika på nationalfirandet på skansen och sen bröllopsyran.

Imorgon väntas näst sista dagen i skolan, tänk att denna termin redan är förbi. Oj så fort det gått. Hoppas ni alla haft en toppenbra nationaldag. Kram på er.

Önskar alla er...

Fredag och helgen är här med solsken, härligt. Hade en behövlig sovmorgon imorse efter en natt med världens huvudvärk som kommer från min onda nacke. Har inte gjort något speciellt denna fredag, bytt lite gardiner och fixat lite här hemma. Nu har jag placerat mig i soffan under filten, dags för fredagsmys. Har alldeles nyss tagit värktabletter och hoppas att värken är helt borta imorgon.

Önskar nu er alla en riktigt trevlig helg!





 

 

Skola, shopping och underbart väder

Åh visst är det härligt att sommaren äntligen är här!! Man känner rikitgt hur man sprudlar av glädje, man vaknar ur sitt vinteride. Idag har det även som igår, bjudits på strålande solsken och värme. Har varit i skolan idag mellan 9-12, hade repetition från medecinsk grunkurs, och tänk att det man lärt sig och läst om fastnat, för man kunde det mesta :-)

Efter skolan gick jag ner på stan en sväng där jag fyndade ett par snygga, svarta och enkla ballerinaskor för ynka 169 kr och sköna dessutom. Sen inhandlade jag svarta capri leggings och strumpor man kan ha i ballerinaskor på Åhlens och sen den andra boken av Mons Kallentoft. Håller på och läser första boken nu och den är väldigt bra och spännande, tycker han skriver riktigt bra. En deckar författare jag kan rekommendera. Nu har man massor av bra böcker att sätta näsan i denna sommar, då man njuter av solen från solstolen..

Då jag kom hem tog jag och städade och lagade mat, blev tonfisksallad och hemmagjord dressing till, supergott. Sen tog jag och Freja en kvällspromenad i det underbara sommarvädret. Nu har jag landat här i soffan, ska kika på tv en stund innan det är dags att krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det dags för skola igen mellan 9:30-16.

Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll allesammans.




Mina nya rosa kuddar, som jag skickade efter från HM. Kände att jag ville ha lite mera färg nu till sommaren.


Denna ljuslykta köpte jag på Indiska ihelgen på min Stockholmsresa. Tyckte den skulle passa bra på tvrumsbordet till dom rosa kuddarna.





Välkommen härliga sommar månad

Då var äntligen juni här och med den sommarmånaden, tänk att det redan är 1 juni. Min helg i Stockholm hos Jonte och Malin var toppenbra, hade kunnat stannat kvar längre. Kom ner på fredagskvällen, då bjöds det på tacos och ett glas rött, satt uppe och pratade ett tag efter maten innan vi gick och la oss. På lördagen vaknade man strax efter kl 7. Låg och drog oss ett tag innan vi åt frukost, tyvärr var vädret inte på vår sida. Ute regnade det. Vi hade planerat att åka in på stan men det blev ett besök i Sollentuna centrum, där jag handlade bodybutter med doft av jordgubb på bodyshop, sen en ljuslykta på indiska, sen åkte vi vidare till Kista Galleria och åt lunch där. Kom hem igen strax före kl 17. Tog en promenad då det var uppehåll från regnvädret, härligt med frisk luft.

På kvällen blev man bjuden på en god drink medans maten tilllagades som var grekiskt tema med sovlaki spett med marinerad kyckling, couscous sallad, klyftpotatis, tatziki, tomat och löksallad och ett gott vin till. Smakade så underbart gott. Kikade på finalen i Eurovision efter maten. På söndagen vaknade man upp till strålande solsken. Vi tog en långpromenad och köpte mjukglass, sen satt vi ute på Jonte och Malins mysiga terass i solen och myste. Till lunch åt vi jordgubbar med mjölk och sen innan det var dags att bege sig hemåt igen bjöds det på hemmagjorda hamburgare som vi grillade ute, med pomme frites och massa gott tillbehör.

Igår var det dags att börja i skolan igen efter 4 veckors praktik. Var roligt att träffa alla klass kamrater igen. Efter skolan var det full rulle. Var iväg och storhandlade, lagade mat, planterade blommor, dammsög och tog en kvällspromenad med Freja i det härliga, soliga och varma vädret.

Idag har man varit ledig och även haft strålande vackert och varmt väder. Har tvättat och suttit ute i solen och läst. Ikväll har jag varit på en promenad med Freja och Lotta. Nu sitter jag här i soffan och kikar på tv:n har presic duschat. Ska slappa i soffan innan det är dags att krypa i säng, imorgon är det ännu en skoldag mellan 9-12.

Kram på er.
RSS 2.0