Smörgåstårta och cykeltur

Då var det söndag och denna helgen snart förbi. Idag har det varit bättre väder ute, så jag tog en cykeltur efter frukost till mammas grav och planterade nya fina sommarblommor. Cyklade längst gamla landsvägen, det är så mysigt där, en sträcka på 8 km. Hade packat ner kameran och tänkte fota lite på cykelturen, men när jag väl skulle fota så funkade det inte och såg då att batteriet var urladdat, bra Maria. Så går det då man inte tänker längre än vad näsan är :) Glömde helt totalt bort att titta på batteriet innan jag cyklade iväg, men men man kan ju inte komma ihåg allt jämt. Ikväll var vi iväg till Freddan och Nettan och fikade, Freddan fyller år idag. Så det bjöds på jättegod smörgås tårta och småkakor, och som vanligt så fikar man alldeles för mycket.

Annars har helgen varit bra. På fredagen följde jag med pappa till stugan på morgonen, han skulle upp dit och lägga ihop ved. Jag och Freja tog en långpromenad sen städade jag stugan. Fick även ta och bada henne, hon rullade sig i något väldigt otrevlig som stank pyton. På kvällen kom Lotta, hennes syster och Dennis hit. Vi drack lite vin och umgicks, trevligt. Och gårdagen ja den var regnig. Nu ska jag kika på den där nya serien på tv3 som börjar kl 20. Sen får vi se om det blir nån bra film.

Hoppas ni alla haft en riktigt fin och mysig helg. Kram på er ♥


 
Roade mig med att fota lite bilder på Freja idag.



Kommentarer
Foto i Norr

Hejsan Mia tack för dina rader. Dom är köpta på Coop forum och det är egentligen min lilla dotters söta sneakers. Kunde inte låta bli att ta bilder på dom :D

Ha det gott :)

2010-06-15 @ 12:16:32
URL: http://fotoinorr.blogg.se/
Lotta

Haha sullade sig i något som luktade pyton. ni är så mysiga ibland hundar :D goingar!



Låter som du haft en bra helg hihi, vad roligt! :)

Kram kram

2010-06-15 @ 17:05:40
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0