Sista april

image635

Ha en trevlig valborgs afton nu! Själv blir det grillning ikväll. Gott! Nu väntar ett besök hos frissan, färga håret. Härligt. Ute är det än sålänge mulet, men hoppas att det spricker upp senare och blir finare.

Trevlig långhelg nu allihop!

Mitt i naturen

Vaknade vid 7:30 imorse, till ännu en dag med värme. Och idag bjöds det på sol. Åt frukost och diskade lite medans jag poppade P3. Vid 9tiden kom pappa och hämtade Freja för att åka vidare till stugan. Jag tog vespan min till mammas grav och planterade blommor i hennes lilla trädgård, det vart jättefint. Vårigt och fint. Det är du värd min kära mamma (saknar dig så) När jag kom hem packade jag ner fika och bok och tog vespan och åkte till stugan där de var målning av stugan som gällde. Men jag och Freja tog en långpromenad i solskenet istl, helt underbart väder, ca 18 grader varmt. De var så varmt att man kunde gå i tunn tröja hela promenaden. Kändes som en sommardag. Freja traskade glatt och frivilligt ner i vattnet då vi stannade till för att göra en vattenpaus, de var nog skönt att svalka av sig. Passade på att fota lite oxå, är ingen mäster fotograf men jag tycker det är så roligt att fotografera, ska införskaffa mig en systemkamera. Och ge mig ut i naturen och fota :-) Så bli inte fundersam om ni ser nån som smyger eller kryper runt i skogen med en kamera i handen, då är det bara lilla jag.

Denna dag har tillbringats utomhus hela dagen, vilket känns för det hettar på mina kinder av solen. Och fräknarna på näsan börjar träda fram. Minns då jag var liten, då hatade jag mina fula fräknar men med åren så kommer vi bättre överens *ler*

Nu ska jag försöka att få bort spåren av röd målarfärg på mina fingrar.

image630

image631

image632

image633
image634

Ljuvliga morgon

Vaknade vid 7 imorse. Kände mig utvilad och pigg, så jag beslöt mig för att stiga upp och möta denna underbara morgon (vet inte varför allt kändes så bra) Ute var det ca 10 grader varmt och molnigt, och asfalten avslöjade att det regnat lite. Tog och klädde på mig och ropade på en trött Freja som tillsist kom ut i hallen, men hon vart genast mycke piggare då hon insåg att vi skulle ut och gå. Luften var sådär frisk och härlig som den är på morgonen då det regnat, det var riktigt uppfriskande. Man vart ännu piggare. Freja fick springa fritt under hela promenaden, strosade runt och nosade på allt intressant som hennes lilla nos hittade. Fåglarna kvittrade och det började bli varmare ute. Underbart!

När vi kom hem gjorde jag iordning frukost åt Freja och åt mig själv, läste även gårdagens aftonbladet. Har även varit på ica och handlat, de var ju lite tomt i kylskåpet med tanke på att man haft magsjuka, men nu är det påfyllt igen med massa nyttigheter (såklart *ler*) och fruktskålen är proppfull. Dagens schema är fullproppat. Ska snart ta och baka en kaka åt min stackars pappa som sågade sig i fingret igår, tänkte han var värd lite gott fika nu, ja ni vet ju hur karlar är då dom skadat sig *ler* och så får även jag och Freja besök ikväll av Lotta, så då vill man ju ha nått att bjuda på. Sen ska tvätten sen igår tas redas på, jag ska forts städa garderoberna i hallen, duscha och göra mig iordning för en tripp till Edsbyn och handla med pappa och kl 16 möte på banken. Ja de är fullt upp hela dagen lång! Bra de, så man har nått att göra. Nu ska jag dricka färdigt mitt kaffe.

Ha en bra måndag allihop. Och jag vill även tacka för alla snälla och fina kommentarer ni lämnar. Är så roligt, utan er ingen blogg.

image629

Vårstädat

Söndagen är här och helgen är över. Vad fort det går. Vädret har inte varit det bästa idag så jag passade på att vårstäda i lägenheten. Dammtorkade överallt, dammsög, torkade golven, städade ett skåp i köket, bar ut alla vinterstövlar och skor till förrådet vilket jag insåg ser ut som ett bombnedslag (får bli nästa uppdrag) hängde undan alla vinterjackor, bytte gardiner i tvrummet och så har jag tvättat 3 maskiner med tvätt plus överkastet och täcket. Känner mig duktig idag :-) Tror jag fick energi av magsjukan, haha! Är ialf frisk nu och det känns så bra. Ska ta en varm dush nu, sen klä om till myskläder, värma en stor kopp te och mysa ner mig i soffan och kolla på tv och film. En mys söndag helt enkelt.

Temavecka-flätad

image621

Fredagen är här och äntligen helg. Och temat för idag är flätad. Insåg att jag har väldigt mycket som är flätat här i lägenheten. Korgar och sånt. Har fått svar på mitt sjukdoms tillstånd nu oxå på morgonen. Dom ringde från jobbet imorse och frågade om jag kunde jobba 8-13 idag eftersom det går magsjuka (!) där. 3 st tanter på boendet har/haft magsjuka och nu några ur personalen. Aha tänkte jag de är därifrån jag blivit smittad. Det var alltså ingen influensa, utan denna attans j*vla magsjuka. Fy!! När jag jobbade i lördags då var de en tant som vart dålig då, men vi tänkte inte på att de var magsjukan, utan hon kan kräkas annars oxå. Och tisdagsnatt då fick jag min magsjuka som ett brev på posten, de kommer ju så plötsligt. Är nästan lite otäckt de där. Vill bli frisk nu, hoppas jag är piggare tills imorrn så jag får träffa J och M som kommer hem ikväll. För inte smittar magsjukan efter man blivit frisk?!?

Fy vilket "sjukt" inlägg detta blev då.. hihi.

Trevlig Helg!

Temavecka-rutig

image620

Temaveckan forts och idag är det rutig. Nu menar jag inte att Freja är rutig utan täcket hon ligger på :-) Fortf sjuk idag, men magkramperna börjar ge med sig lite idag, men kan fortf inte äta. Så tråkigt att vara sjuk då det är så vackert väder ute. Ska kurera mig nu så man är piggare imorrn då J och M kommer hem från Stockholm för en vistelse här ihelgen.

Temavecka-blommigt

image618

Temat idag är blommigt och ni får ursäkta min dåliga fantasi idag, men jag har gått och blivit sjuk. Nån släng av influensa. Väldiga magkramper, illamående mådde så illa inatt att  jag inte visste vart jag skulle ta vägen, huvudvärk, lite feber och halsont. Mår pyton. Så därför får mitt bidrag idag bli ett gammal foto på en utav mina tuplanbuketter. Nu kallar sängen igen, vila! Känns inget kul med tanke på att solen skiner från en klarblå himmel idag. Tur man fått njutit av solen förra veckan, ihelgen och igår ialf.

Hoppas ni alla får en trevlig onsdag!

Temavecka-prickig


image617



Tisdag och temaveckan forts. Och idag var det prickigt. Letade ett tag här i lägenheten efter något prickigt, och det enda jag hittade var mina kaffemuggar och så var ju min frukost imorse delvis prickig med linfrön :-)

Tisdagstema-naturmaterial

Tisdag igen och åter dags för tisdagstema. Naturmaterial. Här är min tolkning av det. Fotot har jag tagit för 2 sommrar sedan vid vår stuga, om man tar båten och åker allra längst upp vid sjöns slut så möts man av ån, som slingrar sig så fint där med massor av näckrosor. Så fridfullt och vackert. Och i slutet av ån möts man av detta, vattenfall och naturmaterial :-) Det finns inget bättre avslut på en ljummen sommarkväll än att ta båten dit och bara njuta av allt de vackra. Innan man sen beger sig hemåt igen.

image616

Utmaning-nostalgi

Besökte Saras blogg idag och hittade denna roliga nostalgi utmaning. Nämligen barndoms foton. Så jag hängde på. Här har ni mig som liten. Häng på ni också vetja, de är ju kul.

image614

temavecka

Besökte Sofies blogg nu och såg att hon är med i en temavecka, äh va tusan jag hakar på jag med. Roligt. Blir min första temavecka. Och idag är det randig. Häng på ni också!

image615


Måndag: Randig.
Tisdag: Prickig.
Onsdag: Blommig.
Torsdag: Rutig.
Fredag: Flätad.


måndag och solsken

image612


image613

Måndagen i bilder. Strålande solsken, underbart!

Premiär

Vilket underbart väder säger jag då bara. Helt fantastiskt. Humöret är på topp då solen är framme. Tillbringat hela dagen utomhus, sittandes i en solstol och läst bok, busat me Freja, hjälpt pappa lite med saker som ska göras utomhus nu då våren kommer och så avslutades det hela med grillning. Grillade lax, så himla gott. Till hade vi klyftpotatis, sallad med massa godsaker, sparris, gröna bönor och sås gjort på cremefrachie med lite annat smått och gott som jag hittade i kryddhyllan. Och det vart premiär för att sitta ute och äta i kvällssolen, så underbart. Detta gör att man längtar ännu mera till sommaren. Doften av grillat har spridit sig från alla håll och kanter idag, fler än vi som blir sugna på att grilla då de bjuds på fint väder. Har alldeles nyss kommit hem från pappa, ska njuta av kvälls solens sista värmande strålar nu på balkongen innan jag myser ner mig med Freja i soffan. Hon har nämligen redan tagit plats där, så trött. Men inte undrapå då hon varit ute och tofflat runt hela dagen lång, utan nån middagslur :-) Det vart även ett premiär dopp för Frejas del, hon ramlade nämligen i dammen hos pappa. Gick för nära kanten där de var isfritt. Så går det då man är för nyfiken :-) Min lilla gofis.

image611


Hittade dessa vackra vårblommor hemma hos pappa i en utav backarna, var nog uppåt 20 st blåsippor. Då är våren verkligen här!



semester i höst

Här sitter jag och drömmer mig bort till solen, havet och ljumma vindar. Kollar på olika alternativ för en ev resa i oktober med Lotta. Vi funderar på att ta vårat bagage och flyga till varmare breddgrader då när hösten börjar komma och forstätta att få lite mer sommar innan vinter välkomnas. Gran Canaria blir det. Skulle vara så kul och behövligt känner jag, med tanke på att man ska jobba hela sommaren, så då känns det bra att få komma bort en vecka, koppla av, ingen stress, bara njuta av solens varma strålar. Landa efter en sommar full av jobb. Underbart! Drömmer vidare och hoppas att drömmen slår in..

Har jobbat ikväll, men bara ett kort pass 16-21. Gick bra och det var för ovanlighetens skull väldigt lugnt på jobbet. Kom hem runt 21:20. Tog en varm dusch och kröp sen ner i sängen för att kolla på en film. Nu ska jag krypa tillbaks och läsa ett tag.

Godnatt!

En dag vid stugan

image604



Trevlig helg!

denna ständiga längtan

Ännu en dag med sol och värme. Helt otroligt underbart! Man blir så glad. Var tvungen att ta en kvällspromenad med Freja nu i de fina vädret, kunde inte bara låta bli fast min kropp egentligen sa nej av trötthet, dåligt med sömn inatt, vet ej varför men omöjligt att sova. Får ta igen de inatt då. Ialf när denna värme kommer och solen letar sig fram så går tankarna till sommaren, den underbara sommaren. Ljumma sommarkvällar, grilla, spela kubb, sommarfester, umgås med vänner & familj, eller en heldag på stranden. Gu så jag längtar till sommaren, hoppas den blir bra, men vi tar våren först som bjuder på mycket vackert och som är charmig i sig. Såg faktiskt den första blåsippan hos pappa idag. Våren är påväg! Glädjerus!!

image603

Kollage med bilder lånade från åhlens.

solsken är rena rama glädjen

Det är så härligt att vakna till vackert väder. Vilket man gjorde imorse, efter allt för lite sömn (men trevlig sällskap..hehe) Men de var inga problem att kliva upp då man möttes av strålande sol och näst intill klarblå himmel. Underbart! Har varit på strålande humör hela dagen. Visst blir man glad då solen titta fram och värmer våra frusna vinterkroppar. För nu vill vi väl att solen ska stanna och att våren kommer igång riktigt. Vårkänslor!!

Har varit hos pappa idag och njutit av solen på altanen (har även storstädat matsalen och tvrummet åt han), medans Freja har luffat runt fritt på gräsmattan och undersökt allt, speciellt blomsterlandet. Vilket gjorde att de slutade med en dammig och skitig hund, så de var bara att duscha henne då vi kom hem, vilket hon inte uppskattar så mycket, men nu är hon ren och fin och ligger på balkongen i solen. Ska ta och göra henne sällskap ett tag nu innnan Lotta kommer och hälsar på oss en sväng.

Trevlig onsdag allihop!

image602

Tisdagstema-himmel

Idag är det tisdag igen och åter dags för tisdagstema. Denna dagen är det himmel. Och jag har tre bilder idag. Och apropå himmel så kom jag på att tänka på något gulligt som Johannes (snart 5 år) sa. Vi hade varit till mammas grav och tänd ett ljus. Hem i bilen tittar han på mig och säger.

Johannes: Mia varför fick Freja följa med till farmors grav?
Jag: Jo för jag ville att hon oxå skulle få hälsa på farmor och träffa henne.
Johannes: Ja..... (lång tystnad) Men farmor var ju inte där.
Jag: Nä för farmor är i himmlen nu.
Johannes: (tittar ut genom bilfönstret och upp på himmlen) Ja de är hon, men jag ser henne inte.
Jag: (med gråten i halsen) Men hon sitter där på ett moln och tittar ner på dig, de vet jag att hon gör.
Johannes: Ja.. eller nä, hon ligger och vilar på ett moln.

image601

Tänd ljus

Tänd ett ljus för Engla och hennes familj ikväll kl 21. Visa eran omtanke och sorg! Jag lider med er. Beklagar sorgen, finner inga ord! Det är fruktansvärt. Jag ska ialf tända ett ljus och skänka tankar till alla dom som är drabbade av Englas grymma död. Gör det ni med.

Du får mig att le

image600


Dropp...dropp..

Vad är det jag hör då jag öppnar fönstret nu på morgonen!? Jo takdropp. Vårtecken eller hur? Det droppar från balkongtaket, härligt! Och vägarna är bara igen så man kan traska runt i gympadojor. Nu får det gärna forts såhär tycker jag, så att våren kommer igång på riktigt. Men ska man tro vädergubbarna och gummorna på tv så verkar det som att våren inte rikigt är påväg än. Tittar man ut genom fönstret så möts man av gråmulet väder och ca 2 grader varmt. Jag håller ialf tummarna på att våren väntar runt hörnet nu.

Ikväll är det fest som gäller. Det ska bli kul. Var ett tag sen man var ut på krogen. Ser framemot det, men läre ta en djupdykning in i garderoben sen och se efter vart jag gömt min fina festblåsa *ler*

Trevlig Lördag!!

image598

Resultatet

Som ni kanske vet så har jag målat i 2 dagar nu. Har målat mina köksstolar vita och bordsbenen på mitt nya bord vita. Hämtade bordet hos morfar i måndags, en av många saker jag ärvt från han nu. Och jag är supernöjd med resultatet. Ingen mästare på att måla men de duger åt mig. Nu bär de av till jobbet, sen ett besök på hälsocentralen för lite prover. Kvällen bjuder på vattengympa.

Vad gör ni idag?

image587

Utmanad-jag i alfabetform

Hittade denna utmaning på Sandras blogg, tyckte de var lite skojigt så jag kör på. Kokoskakorna står i ugn så jag passar på nu.

A - Ansvarsfull, ja de tycker jag att jag är :-)
B - Baka, tycker det är så roligt att baka och testa nya recept.
C - Chocklad är min passion. Är ju så underbart gott.
D - Dans. Jag älskar att dansa då ingen ser på. Flumma runt.
E - Envis. Ja ibland är jag faktiskt för envis.
F - Fantasifull.
G - Gerbera är en utav mina favoritblommor.
H - Hus, längtar tills man har ett eget hus.
I - Inredning är nått som ligger mig varmt om hjärtat, älskar allt som har med inredning att göra.
J - Jag är brunett.
K - Kaffe är ett måste.
L - Längd 163,5 cm kort. Läser mycket.
M - Mamma, saknar dig så!! Mode intresserad. Morgonpigg.
N - Nektariner är nått som går hem hos mig.
O - Oriflame, är nått jag säljer.
P - Pedantisk, ja jag är nästan för pedantisk. Ordning och reda och snyggt vill jag ha omkring mig.
Q - ???
R - Romantisk kan jag vara :-)
S - Sjuksköterska och Stockholm. Sjusköterska ska jag plugga till, ska söka i okt. Stockholm är en stad som jag verkligen gillar. Flyttar dit en vacker dag.
T - Trevlig och tycker om att träna.
U - hmm...
V - Vatten är favorit dryck, ramlösa, vichy. You name it. Smaksatt såklart.
W - Wien är en stad jag vill besöka.
X - X-jobb har jag inom äldreomsorgen. Där jag jobbar mycket.
Y - Yngst. Är jag, har 3 st äldre bröder.
Z - ??
Å - Ålder. 25 år.
Ä - Älskar en speciell kille, min familj, Freja och mina underbara vänner.
Ö - Öhh.. har jag glömt nått. Äh fråga om ni vill veta nått mer.

Utmanar dessa bloggare.
Lotta  Emmy  Emma  och Sofie


Godmorgon

Vad vaknar man till idag? Jo snöväder. Jag som trodde att de var över nu, att den härliga våren väntade runt hörnet. Men så fel man kan ha. Idag är det snöväder, ca 1 grad varmt (än så länge) Vart är våren? Det var ju barmark ihelgen och 11 grader vamrt. Vart tog de vägen? Man såg ju tussilago och fjärilar, och fåglarna spelade sin vackra sång. Men nä då, ingen vår här inte. Man blir ju så besviken varje gång dessa bakslag kommer fast man vet att de alltid händer. Usch! Nu ska jag krypa ner i sängen igen och bläddra i resekataloger. Där får man ialf se solen.

Tisdagstema-mat

Tisdag igen och åter dags för tisdagstema. Denna gången var det mat. Och eftersom jag målat nästan hela dagen, så vart det något som inte tog så lång tid. Fiskpinnar, hemmagjord potatismos, gröna långa bönor och citron. Jag tycker att det är tråkig mat, men är gott och bra då man inte har så lång tid på sig att laga mat eller då man som jag idag, helt enkelt inte hade nån vidare lust att stå vid spisen länge.

image580

vårens lilla söta..

image573

Tycker dessa blommor är charmiga och söta. Minns när man var liten och man plockade tussilago så fort dom kom fram i dikes kanten och gav till mamma. Vet inte hur många små vaser som fick pryda hemmets alla rum.

Lördag och ledig

Vad kan bli bättre än att det är lördag, man är ledig, solen skiner, det är ca 11 grader varmt, har varit på en långpromenad med Freja där vi såg fjäril och tussilago. Fick sådan energi av allt detta så jag började städa när jag kom hem, slängde även in lite arbetskläder i tvätten och har bakat en smulpaj med hallon tills ikväll då man är bjuden på mat hos pappa. Och får kanske även besök ikväll av en speciell person. Kan de bli bättre?! Sprudlar av glädje idag!!

image572

Bild lånad från icakuriren

snabbt och enkelt


image571

Jag tycker det är så himla roligt att baka, allt från pajer, sockerkakor, mjuka och hårda kakor, muffins. Ja you name it. Därför fick jag syn på något på affärn igår då man rusade in en snabbis efter jobbet för att handla frukt och mjölk, tidningen allas (ja jag vet, tant tidning kanske ni tänker) men där satt något på den framsidan som fick mina ögons uppmärksamhet. En söt liten extra tidning med massor av kakrecept. Jag bara måsta ha den. Så nu har jag bläddrat igenom den och hittat lite smått och gott. Tänkte bjuda på två recept som jag ska göra i morrn.

Havrekyssar ca 50 st
200 g smör
2 dl strösocker
5 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
ca 1 dl röd sylt

Rör smör och socker poröst. Blanda havregryn, mjöl, bakpulver och vaniljsocker, tillsätt i smör och socker blandningen. Arbeta samman snabbt till en deg. Rulla ut längder, skär i bitar och rulla kulor som läggs på bakplåtsklädda plåtar. Gör en fördjupning i varje kaka och lägg i en klick med sylt. Gärdda i 200 grader 10-12 min. Klar att ätas!

Klaras Snabba Kokostoppar ca 30 st
50 g smör
200 g kokos
1 ½ dl strösocker
2 ägg

Smält smöret och häll det över kokosflingorna. Blanda ner resterande ingredienser och låt stå ca 15 min. Klicka ut toppar av smeten på bakplåtsklädda plåtar. Grädda i 200 grader ca 10 min. Klar att ätas.

Kokostopparna har jag bakat många ggr förr och dom brukar gå hem hos gammal som ung. Snabbt och enkelt. Bra att ha i frysen om man får oväntat besök. Nu ska jag ta och göra lite lunch, sen duscha och fixa lite här hemma innan man beger sig till jobbet. Passar på att önska alla en trevlig helg och tacka alla som lämnar så fina kommentarer, utan er ingen blogg! Tack så mycket

Kram från Mia och Freja!


bild från allas

Vårtecken?!

Imorse då man åkte till jobbet vid 7 snåret ja vad ser man inte då må tro? Jo 3 st tranor och 2 st kanada gäss stå på en åker. Det är väl ett vårtecken tycker jag! Ett leende letade sig fram på läpparna, jag började nynna på en glad liten melodi och tankarna flög iväg på allt som våren har med sig i bagaget. Nu letar jag efter nästa stora vårtecken och det är ju självklart tussilago, vet att det är några som sett de här runt omkring men icke jag (ännu) kikar i dikerna varje dag då man är ute och promenerar med Freja, men har inte sett nått ännu. Ännu en ganska stressig dag på jobbet, men de har gått bra endå. Älskar mitt jobb faktiskt, trivs så bra! Och det är väl så det ska vara oxå, att det ska kännas bra att åka dit varje gång utan att man ska ha en klump i magen av obehag. Ska nu ta och varva ner med en promenad med stavarna, passa på när Freja ännu är på "dagis" hos pappa. Blev ingen vattengympa ikväll tyvärr för Nettan fick förhinder, jo visst kan jag åka dit själv men känner att jag heller tar en promenad med stavarna och mp3 spelaren och försöka få iordning på alla tankar som snurrar i min skalle just nu.

Vad gör ni för att varva ner och samla tankarna?

Tror jag börjar bli kär.. fniss!!


image570


Bjuder på fler bilder av Jinas andra kull med valpar från år 06.
Dom små underverken. Söta som karameller!

varva ner

Har varit stressigt och mycket spring idag på jobbet, men det har gått bra endå. Kom hem vid 15:45 och när man endå var uppe i varv så tvättade jag lite arbetskläder, dammsög, handlade, lagade mat (broccoli, blomkål och fetaostpaj) diskade, rastade Freja och bäddade rent i sängen. Nu ska jag ta en lång, varm och välbetjänt dusch med efterföljande fotvård för mina trötta fossingar. Sen får det bli en myskväll i soffan med en stor kopp te något utav dom jag fått av underbart snälla Emma.  Vilodag idag från långpromenader och träning! Vattengympa imorrn ialf.
Trevlig onsdagkväll allihop!

image568


Här är det någon som inte har några som helst problem med att varva ner, detta foto tog jag av Jinas andra kull med valpar år 06. Söt va?!

Tisdagstema-lång

Vad passar inte bättre än att visa upp min lilla långa tax i dagens tema som är just lång. Många kallar dessa små söta varelser för promenadlimpa eller taxametern. Härliga hundar med ett piggt humör, finns alltid där och glädjer en, kaxig ibland men de måste man få vara om man är liten och världen är stor.

image564

april...april...din dumma sill...

Åter funkar blogg.se igen *jippi* man har varit rejält irriterad över detta, men nu är vi igång igen så då kör vi. April månad väntar runt hörnet och första april. Se upp så ni inte går på nått dåligt lureri idag :-) Själv så har jag inte blivit lurad än, men det kommer kan jag lova för dum som man är så går man ju på de mesta. Få se hur det blir på jobbet ikväll, sa till en tant igår morse att du får klura ut nått att lura oss med imorrn. Då skrattade hon gott och såg så där listig och lurig ut, härligt att få skoja med folk. Ett skratt förlänger livet. Här har det varit en lugn och fin helg. Varmt och töväder har det varit, man har tagit vara på solens strålar med promenader och lite pyssel ute. Nu är det barmark och det gör att vårkänslorna kommer smygandes och blir starkare. Nu tycker jag att våren får börja riktigt. För april är ju vårens månad tycker jag. Nu får det bli en långpromenix med Freja, sen laga lite mat och duscha innan man beger sig till jobbet. En tuff vecka, bara ledig på lördag, men de gör inget för jag trivs verkligen på mitt jobb!

Trevlig tisdag allihop!

RSS 2.0