Härliga helg!

Fredag, solsken och helg. Åh vad härligt :-) har varit ute på en promenad idag med, igår blev det en långpromenad på nästan 2 tim med Freja och Helene. Sen jobbade jag mellan 16-20:30. Kom nyss hem från stan. Varit dit en sväng och ätit gott och handlar lite med trevligt sällskap, mysigt :-) nu blir det soffhäng resten av denna fredag. Fredagsmys <3
Mina nya puma walkingskor, så nu får våren gärna komma hit på riktigt :-)
Freja igår på promenaden, spanar :-)
Lite nytt på skänken :-)

Solskens fredag

Fredag och solen visar sig även idag, äre inte underbart så säg :-) dock -12 just nu, men hoppas på varmare under dagen. Vaknade vid 7:15, har ätit frukost och nu sitter jag med en kopp te i soffan och tittar på nyhetsmorgon.
 
Skönt med varmt te åt min hals, hostig, slemmig och snorig än. Snyter sig så näsan blir alldeles röd, haha. Usch. Nä nu ska jag ta tag i städningen och fixa lite, innan jobbet väntar. Trevlig helg.
 
 
 

Godmorgon

 
Godmorgon. Torsdag och snart helg, underbart! Förkylningen håller ett fast grepp om min kropp, snyter mig så näsan blir alldeles röd. Hur kan man ha så mycket snor?! Haha. Har sovit jättebra i natt i den sköna sängen :-) ska snart bege mig mot jobbet nu, ett pass mellan 7:30-16:30. Och imorgon har jag kvällspass 17-21:45. Mitt städvik slutade jag på den 25 februari, så nu är man tillbaks som undersköterska :-) Ha en bra dag. Kram.

Sjukstugan

Godkväll på er. Här är det sjukstuga. Förkyld. Tar och vilar i soffan nu så man orkar jobba imorgon och på fredag :-)
RSS 2.0