tomten detta vill jag ha!!

       
Lovar att vara snäll, får jag detta i mina paket då tomten?!! Hihihi...
/Snälla flickan
     

the last day

Ja idag jobbade man sista dagen på jobbet, känns både jättetråkigt och bra på samma gång. Jag kommer tok sakna alla mina goa arbetskamrater som man stått och fnissat och pratat med hela dagarna.
Men endå känns de bra att få vara ledig ett tag. Kunna fokusera helt och hållet på matten, så man blir klar med den och sen kunna ta de lungt efter hjärtoperationen nu i nov. Inte känna press på att gå tillbaks och jobba så snabbt som möjligt!
Imorrn blir de ett besök på den tråkiga arbetsförmedlingen, läre skriva in sig där. Och de är inte alls kul. Dom är så tråkiga och bara packar på en en massa onödiga kurser som inte ger en ett skit. Hata!
Men sen efter de lilla besöket blir de bowling.

Nu ska jag hälla upp en stor kopp med kaffe och sätta mig i soffan och kolla igenom tidningen hennes.
Sen blir de tv, sjukhuset och bonde söker fru.

Läre roa min lilla snutta nu, klänger på mig just nu som en liten apa, läre busa lite :-)



vårkatalogen redan..!

Vad fick man med posten idag då? Jo mysdressen jag beställde från HM och även deras vårkatalog, jag skulle aldrig ha börjat titta i den, för jag vill typ ha allt. Farliga katalog, fy! Jättemycke fina kläder. Fast de känns ju lite konstigt att man redan sitter och kollar på vårkläder då vintern knappt har börjat.

Nu ska jag och Freja ta en promenad i dugg regnet, sen kolla tv och mysa i soffan med clementiner och lite mörk choklad, marabou premium 70 %.
 Mmm så gott!

 

lugn helg

Ja då var denna helgen förbi snart oxå, har inte gjort speciellt mycket. Fredagen var lugn, städade och gjorde tacopaj, sen vart de film. Lördagen vakna man vid 9, åt frukost och gick en långpromenad me Freja, sen tvättade jag och kvällen tillbringade jag i soffan med film, godis, clementiner och te. Vilken blandning :-) Idag vakna man vid 8, (trodde jag.) Klev upp och gick en långpromenad me Freja, sen vart de ett sex and the city maraton, kollade på 10 avsnitt. Tog en paus vid 15 tiden, för pannkaks dags. Slog då över en snabbis på tv och fick syn på klockan. Den var 14 (!) va f-n detta stämmer inte. Sen gick de upp ett ljus för mig, man ställde ju tillbaks klockan en timma idag. Så jag och Freja klev upp kl 7 imorse.. haha!

Nu ska vi mysa i soffan och kolla på tv och äta clementiner, har redan ätit 3 st idag. E ju så gott!!

3dagar kvar på jobbet..!

råttatoullie

Har nyss kollat klart på disneys nya film råttatoullie, helt klart den bästa disneyfilmen på länge. Sevärd. Råttan Remi e så härlig, charmig och söt..hehe. Nu blir de även mer film, ska kolla på filmen på ettan kl 21, miffo. Sen får de bli sängen, e så trött efter arbetsveckan.

Trevlig helg!

image226

nyklippt

Äntligen har jag varit till frissan igen, så härligt att vara nyklippt och nyfärgad. Så nöjd, och de känns som håret är 7 kilo lättare. Storhandlade på vägen hem, köpte bla clementiner en stor påse e ju så himla gott. En sån får de bli till tv tittandet ikväll och även lite rött te.
Mensvärk har jag oxå, fy hatar de!

Nu blir de och skriva räkningar sen träna lite.
Skönt med helg imorrn..!!

 

angel from above

I'd give anything for love
Just to be with you
and girl i swear i'll never change
the way you are

cuz i will be there
i will be there for you
forever more
wanna share my life
its only right that you'll be mine

cuz you are my angel from above girl
angel from above
and you make the world go round with love girl
you are my angel from above

And everytime i close my eyes
i thank the lord that i've got you
and girl i swear i'll never change
your my dream come true

cuz i will be there
i will be there for you
forver more
wanna share my life
its only right that you be mine

Your my angel girl
You are my angel from above girl
angel from above
(ohh babyy) and youuu
make the world go round with love girl
you are my angel from above

you are my angel girl
and you make the world go round with love girl
you are my angel from above
(angel from aboveeeeee)

you are my angel from above girl
(yeah yeah)
angel from above
and you (you) make the world go round with love girl
(round with loveeeeee)
you are my angel from above girl


K-Ci and JoJo
Så himla fin låt!

..saknar dig, vill ha dig.. du är en underbar kille..

musik gör en alltid glad

Nu har jag beställt en ny mp3spelare

Kommer på posten om några dagar, va kul!!
Musik gör en alltid på bättre humör.

Tralla lalalla llal trallalalal

saknar dig!!

Saknar dig så mamma!!
Gråter..

lördagen

Helgen är här, lördagar är så härliga! Gårdags kvällen tillbringade jag och Freja hos Jenny, vi var ut och gick me vovvarna så dom fick springa fritt och de älskade Freja. Kom hem vid 20:30. Kollade på film, somnade vid 23 tiden.
Idag vakna man först vid 5:50, låg vaken ett tag och var måttligt irriterad på mig själv att jag alltid ska vakna tidigt då man e ledig, men lyckades att somna om och vakna sen vid 9. Klev upp, gick på promenad me Freja, sen käka vi frukost. Var och handlade och nu håller jag på och tvättar, inte kul men ett måste. Ska även dammsuga och torka golven. Ikväll blir de lungt bara, ska laga god mat och dricka lite gott vin och mysa i soffan me tända ljus och kolla på film.

Nu är de dags för en kopp kaffe och en apelsin. Mmm gott!

Njut av helgen!!

 

shopping

Hittat lite mer kläder på HM, som jag ska skicka efter :-)


     
Myskläder som värmer gott, nu på hösten!
Nu ska jag värma en kopp me grönt te och ta en alvedon och krypa ner i soffan och kolla på tv. Ont i huvudet ikväll och trött. Så de vart igen promenad ikväll, dels för huvudvärken och så är de världens storm ute, blåser som bara den. Men har tränat lite sit-ups och så istl, duktiga jag. Hahah!

S k ö n t  m e d  h e l g  i m o r r n ! !
     

grönt te

Har nästan nyss satt mig här vid datorn, sprungit runt som en skållad råtta här sen jag kom hem från jobbet, jag har: duschat, lagat mat som vart sprödbakad torsk, potatis, sallad och sås (även matlåda imorrn) diskat, tränat yoga, busat me Freja *puh* men nu sitter jag här med en kopp grönt te med smak av citron och så lite mörk choklad. Ska snart inta platsen i soffan och kolla på sjukhuset och bonde söker fru.

Tänk att snart är de helg, gu så fort veckorna går! Man hinner knappt med så är de fredag igen. Men de är skönt oxå. Helgen blir lugn, fredagskvällen kommer jag och Freja spendera hos Jenny och Terry :-) så Freja och han får busa lite, lördagen läre jag tvätta, överfull tvättkorg, sen blir de även promenad och sen god middag på kvällen med gott vin och så film.

Nu börjar sjukhuset snart, så då är de bara att inta platsen i soffan.

Och förresten, tack Lotta att du hjälpte mig och kommentera vilka tapeter jag skulle ha, tack!

i valet och kvalet

Nu är de såhär att jag tänkte tapetsera om i min hall nu då jag blir utan jobb, så blir de ny tapetserat i alla rum. Men det stora problemet är, vad ska jag har för tapeter?! Hjälp mig gärna, kommer lägga ut lite alternativ här nedan, säg gärna vilken som är finast.

     
Vilken?!?
Jag har en favorit, den första, men kan inte bestämma mig riktigt... åhh..

Nu blir de te, apelsin och mys i soffan, ska kolla på sjukhuset och grannfejden.
Freja har redan tagit plats :-)

måndag igen

Ny vecka igen, veckorna går så himla fort, snart är de november. Längtar så mycke tills de blir första advent så man får julpynta och göra fint i fönstren med ljusstakar, adventsstjärnor och julgardiner, så mysigt!

Ja nu har jag bara 2 veckor och 3 dagar kvar på jobbet, så skönt men endå lite vemodigt, man kommer sakna vissa arbetskamrater. Arbetsdagen idag har gått bra, men varit så himla seg, typiskt måndagar.
Har nyss diskat klart, och gjort korvstroganoff och paj med skinka, fetaost och broccoli, så gott. Så nu har man 2 matlådor. Skönt, slipper man laga mat imorrn då man kommer hem, bara koka potatis till korvstroganoffen.

Nu ska jag ta och värma lite te och sätta mig i soffan me Freja och bara slappa.

drömmarnas värld

Tänk vad konstigt man kan drömma. Inatt hade jag både en mardröm och en dröm om att jag skaffade ett underbart fint hus. Vart arg då man ínsåg att de bara var en dröm, vill ju ha de där huset :-)
Söndagar är så himla sega och tråkiga tycker jag. Vakna kl 8, åt frukost framför tv:n sen gick jag och Freja på långpromenad. Blåsigt men ganska varmt. Freja hade fullt upp med och jaga höstlöven som virrvlade omkring.

Nu ska jag plugga lite matte och titta på de som e kvar av reprisen på idol. Hmm, undra hur mycke matte de blir då?! Hehe.

sex and the city ett måste i höstmörkret


Ett måste i höst, den står högt på min inköpslista!

frukost med en tiggande hund

Lördagmorgon är här, jag älskar lördagmorrnar. Man får sovmorgon, man kan ligga kvar i sängen och mysa en stund, man äter härlig helgfrukost. Och i mitt fall med en tiggande liten svart hårig varelse vid namn Freja :-)
Har nyss ätit en härlig frukost. Ska nu ta och gå ut på en powerwalk med Freja, medans vi väntar på att den första tvättmaskinen ska bli klar. Sen ska jag ta och baka en morotskaka tills ikväll, då hela familjen ska fika hemma hos pappa, eftersom han fyllde år i torsdags. Senare ikväll blir de filmdags.

 

/Ciao

mys stund

Fredagen är här, finally och de firar man med att poppa musik högt, just nu är de absolut rock ballads classics! Skönt med helg igen. Har hunnit med att: lämna ett paket till Cornelia, varit till mammas grav och tänd ljus, städat, lagat mat (fullkorns pasta med hemmagjord pastasås och sallad) tränat lite och nu sitter man här och pustar ut. Ska snart sätta mig i soffan och kolla på tv, blir tillsammans för världens barn och sen en film. Blir även lite godis :-)
Fredags mys i massor!!


 

Nu ska jag ta och betala en räkning, skickade efter leksaker och ett nytt koppel åt Freja.

Trevlig helg!

lite nytt i garderoben

Fick mina nya kläder från HM i måndags, alltid lika kul. Var ingen stor beställning denna gången, men detta låg i paketet:
   
Den vita tröjan invigde jag ikväll, så himla skön. Alldeles mjuk. Till har jag svarta leggings och raggsockor, behövs nu, fryser!

Ute snöar (!) de just nu, skittråkigt, stora flingor faller ner från himmlen, tidigare idag regnade det, men nu är snön här. Men imorrn kommer den ialf vara borta, så jag tycker att de är så onödigt att den ska komma om den ialf inte ligger kvar.

Idag fick vi veta att vi får sluta jobba den 31 okt, och sen komma tillbaks nästa år då de drag igång riktigt igen. De är tråkigt, men endå skönt på nått sätt. Känner att min kropp måste vila från alla tunga lyft. Och så kan man ta de lugnt efter operationen i nov oxå, så de känns bra, och så vet man att man får komma tillbaks nästa år. Så nu blir de stämpling som gäller och jobba extra inom vården! Och den bästa saken av dom alla, är att jag kan nu börja plugga matte på dagtid!! Då kommer jag klara den så jag kan söka till skola till sjuksköterske linjen i april *ler*

Blir ialf ingen promenad ikväll, jag och Freja e ju annars ut och promenerar varje kväll, men nu får de vara. Blir istl en kväll framför tv:n me te och tända ljus. Mysfaktorn är hög. Haha.



thailand

Nu har Freddan och Nettan och ungarna kommit hem från Thailand efter 3 veckors semester och dom har haft de underbart bra, varmt och härligt. Shoppat en hel del kläder och souvernier. Fick en lacoste tröja av dom, jättefin t-shirt rosa randig. Fick se en del kort därifrån och gud så underbart fint de var. Nu blir man rejält sugen på att åka iväg själv, så nästa resa får bli Thailand.

Söndagen har varit lugn, har promenerat me Freja, tagit reda på tvätt, dammtorkat, bakat choklad muffins och citronsnittar till nästa helg, då pappa fyller år. Nu sitter jag här och dricker en kopp tropic te. Ska snart titta på Top Model Sthlm och Ensam Mamma Söker. Sen ska jag krypa ner i sängen och läsa om Phuket, fick låna en tidning av Freddan. Drömma sig bort :-)


   
Detta är paradiset!

skratt & gamla minnen

Kvällen har varit lyckad, kom nyss hem. Middagen var jättegod. Har pratat en massa gamla minnen och skrattet har flödat. Nu ska jag och Freja krypa ner i sängen och kolla på tv ett tag.
Tror faktiskt att jag ska ta och värma en kopp te oxå, känner mej frösen. Får bli lite rött blåbärs te. Gu så gott! Sen krypa ner under duntäcket med pjyamas på och värma sig. :-)

Godnatt!


Saknar dig, ensamt!

badförbud

Fick se en rolig skylt på promenaden idag.

image189

Inte visste jag att mopeder brukar bada. :-)
Nu ska jag göra mig iordning.

Mjölkglas

Imorse då man vaknade var de som att titta ut i ett mjölkglas, dimman var så tät, var alldeles vit och tät. Tog tidningen och låg i sängen och läste den ett tag. Har hittils bara hunnit med att äta frukost och diskat, men ska snart ut på promenad me Freja. Sen blir de nog en sväng ner till mobackes och inhandla lite blommor.
Ikväll är man bortbjuden på middag hos en kompis, de ska bli kul. Va ett tag sen man såg Katrin.

Vad ska ni göra denna lörda då?

tacos och film

Fredagen är här igen, så härligt! Helgen blir lugn, har hittills städat och tvättat, har även tvättat täcket och kuddarna, så de blir mysigt att krypa ner sen i en renbäddad säng med nytvätttade kuddar och täcke. Då kommer man sova gott. Freja har redan gjort kväller.
Kvällsmaten vart tacos, så gott! Ska nu ta och kolla på die hard 2 på trean, sen får de bli sängen och sova. Börjar bli trött nu.

Trevlig helg allihop.

kanelbullens dag

Ja idag är det kanelbullens dag. Har ni ätit nån kanelis än då?! Inte jag, men ska.
Ska först träna yoga, sen blir de kanelbulle me varm choklad, i soffan under filten, medans man kollar på sjukhuset och du är vad du äter.

Skönt med helg imorrn!!

 

vrickad

Då var måndagen här igen då. Dagen har gått bra, men varit väldigt seg på jobbet. Ovanligt seg.
Klockan har liksom stått stilla har de känt som, men måndagar brukar vara sega. Hoppas att morgondagen känns bättre. Vrickat foten har jag gjort, var ut och gick me Freja nu och trampade snett, gör skitont. Hoppas de går över snart, men de tror jag nog. De var ju bara en lätt vrickning.

Kom på en sak som är bra me måndagar, och de är att sjukhuset börjar igen :-)
Ska titta på de sen, under filten me en kopp te.

RSS 2.0