Mors dag

image48


Mors dag
idag, har nyss varit till mammas grav med blommor och ett kort.
Var även till mormors grav och vattnade och så gick jag förbi minneslunden där farmor ligger.
Känns jobbigt att mamma inte är här idag, man e ju så van att fira henne, att få köpa present och så. Saknar dig så himla mycket mamma, att de värker. Tomhet i mitt hjärta. Ä l s k a d e  mamma.

Helgen har varit väldigt lugn, fredagen tvättade jag hela kvällen *puh* och lagade mat korvstroganoff, så gott. Sen vart de lite tv innan man stupade i säng, sååå trött efter en jobbig vecka på jobbet. Känt av mycke av hjärtklappningarna nu på sista tiden, man blir så himla trött av de, kroppen blir så seg. Tur att de inte är så många dagar kvar till operation. Nervös.. Lördagen vart de en härlig och behövlig sovmorgon. Tvättade även lite, var ute och pysslade i pappas trädgård och sen vart de tacopaj till middag med massa sallad. Avslutade kvällen med 2 st filmer John Tucker most die och After de sunset, i soffan med 3 st hundar, Freja, Mimmi och Jina :-) osminkad oxå och i myskläder, hahah vilken lördag. Men sånna lördagar har oxå sin charm.
Idag har de/är de kanonväder. Solen skiner och man kan sitta ute i linne. Har suttit ute och läst och smuttat på kaffe. Även lekt med Freja, som älskar att vara ute nu då de e fint väder. De vart inge färgning, ska färga håret på fredag istl.

Näe nu ska jag cykla hem till pappa igen.

Jobb imorrn, övertid igen även på tisdag... spyr galla över detta nu!!

Money money


image47

Gu så skönt de ska bli medn helg, känner att jag verkligen behöver de nu. Vila. Men jag vet hur de kommer bli för jag har tusen saker jag ska göra. Min lista med att göra är följande:
Tvätta
Städa
Plugga matte (ett måste) blää

Laga mat så man har att matlådor som man kan frysa ner och bara ta upp och ta med (lämpligt)
Handla
Och sen äre faktiskt en massa trevliga saker med på listan:
Film & mys
Sola
Färga håret

Promenader med Freja


Och imorrn kommer lönen, yeah!!

Pözzi pözz

Trött, tröttast.. gäspar

image44


Åhh gasch vad trött jag är, vad e de för fel..?! :-) Hmm kanske kan bero på att man jobbar som en tok, stressigt och mycke och göra, väldigt mycket tankar om mamma (jobbig period) nyss varit förkyld och typ äter inget alls.
Kan de vara detta som gör att jag e trött?! :-) Vad tror ni..? De tror ialf jag..  Får ta igen mig ihelgen, sova och vila och bara mysa.
Ska bo hos pappa ihelgen och vakta huset han den loppan åker till Turkiet på fredag (gissa om man e avis), går dit på fredag, ska bo där hela nästa vecka oxå. Jag, Freja och dom andra 2 håriga sakerna som bor där (stövarna Jina och Mimmi)

Nu ska jag ringa Helena, va ett tag sen vi pratade. Mycke och berätta.
Sen blire ugly betty och fotbad. Nån mer som gillar den serien?

image43   image45

Härlig helg

Min helg i tönsen har varit super. God mat, skratt, bus me Alfred, handlat och promenerat.
Fredagen var de matlagning och tv som gällde, vi åt jättegod lax med
grekisk pytt och en god kall öl till.
Lördagen vaknade man tidigt, låg och slöa ett tag innan vi klev upp och åt frukost och duschade,
sen åkte vi till Bollnäs och handlade. Var på jysk och köpte stolsdynor till mina stolar ute på balkongen,
och så köpte jag en tavelram till ett kort på mamma och mig och så en leksak till Frejagumman.
Sen åkte vi till mobackes och köpte blommor och fikade, skitgod fullkorns macka med parmaskinka, grönsaker och feta ost på, så himla god.
På kvällen var de dags för grillning, och så gott de var. Avslutade kvällen i soffan med kaffe och tv, och underhållning av lilla goa Alfred, han var på toppen humör, riktigt charmtroll. Skrattade åt han så man fick ont i käkarna. :-)
Och idag har vi varit på promenad och vart ute i de fina men blåsiga vädret.

Har planterat mina blommor nu och ska snart ta en promenad me Freja innan de blir dags för läggis, ser inte fram emot och jobba över imorrn, bläää..! Måste ta och äta nått med, har bara ätit frukost och fikat idag, de får bli lite grönt te och en smörgås



image40      image41



image42
Goa Alfred i sina hörselskydd, så himla go och söt unge..!! Faster är stolt över dig :-)  

Weekend hos my brother


image38

Vaknade 10 min innan klockan ringde imorse,då blir man sådär smått lagomt sur.
Klev upp, duschade. Piggnade till då. Sminkade mig och så kommer de där stora problemet, kläder.
Vad ska man ha på sig idag må tro?!
Rotade igenom hela garderoben, resultatet vart ett par mörka jeans, vitt linne och en grå kofta från veromoda. Enkelt men skönt. Fick panikäta frullen och slänga i mej kaffet och så fick jag och Freja oss en springtur (nästan) till pappa.
Skulle va i Bollnäs kl 9 hos psykologen, ja tro inte att jag är knäpp i bollen eller så, men jag har gått hos psykologen sen min mamma gick bort i sommras, har känts bra att få prata med nån som kan hjälpa. Denna gången var den sista.
Sen gick vi på stan och kollade runt lite, hittade en skitsnygg klänning på såfin som verkligen ropade på mig att jag skulle köpa den *ler* köpte även grönt te på hemköp. Mumms..

Nu sitter jag här och väntar på att Anders ska hämta mig. Ska bo hos dom ihelgen ju..
Så jag säger: trevlig helg allihop!


image39
Skitgott te

Belysnings problem

Ja hjälp mig..
Vilken lampa ska jag ha i köket?!
image35image36image37

17 maj

image34


Ja då var de norges nationaldag då och de har märkts av här.
Var ut och gick med Freja då man möttes av en grupp människor som gick och tjoade och hurrade med norska flaggan, coolt! Hahah...
Har även möblerat om idag, är helnöjd. Kvällen blir lugn, med film och mys bara.
Imorrn bär de av till Tönsen, ska tillbringa min helg där. Härligt att få komma bort ett tag. Byta miljö, de behövs. Så himla mycke tankar om mamma nu, jobbig period. Hua..

Jag fattar inte hur vissa människor funkar, hur kan man bara göra så som du gör..?! Ruskar på huvudet.. Men men de är ditt liv.
Näe nu ska jag inte sitta här och beklaga mig, ingen ide att lägga enegi på att fundera på de där.

I feel love in the air.. *fniss*

Vad tycks..?!

image33
Tror att de blir denna fondvägg i köket..
Vad tycks?!
Dom andra väggarna blir gröna.
Beslutsångest.. JA

4 dagar

Jippi yeah.. Ledig i 4 dagar nu!
Njuuutttt..!!

image32

regn och rusk

image30image31


Kan en söndag bli tråkigare än vad den är?! Ja, när de nämligen är regnväder ute så blir den ännu tråkigare.
De är grått och trist ute idag och bara 9 grader.
Blir så trött av detta väder. Hatar söndagar och jag hatar regn.
Så nu blire att krypa upp i soffan under en filt med en stor kopp med grönt te
och så mysa och kolla på en bra film.

Vad gör ni en tråkig och regning söndag?! Ge mig tips..

Min inneboende

Jag har en inneboende hos mig som är: väldigt liten, avlång kropp, väldigt hårig, svart och brun, lång näsa, stora öron, charmerande, snäll, busig, knäpp ibland, morgontrött, har en bestämt plats i sängen, älskar matlagning och att bita på skosulor, är tveksam till att duscha, jagar flugor och fjärilar, tycker om att sitta i knä och kolla på tv, äter gräs, tycker att de e helt ok att gå ut och pinka kl 03:30 på morgonen, envis, kaxig..

Ja min inneboende är denna lilla sak:

image29

Trots alla dina brister och
fel så är du
min lilla ögonsten och matte älskar dig..
:-)

Katastrof

De får bli kommentaren om gårdagens Eurovision, va f*n va de som hände..?! Vi skickade ju dom bästa av dom bästa och så blire så här..H a l l å! Östländerna röstade ju bara på varandra. Och låtarna som fick högst poäng var ju asdåliga. Nä nu e jag så himla besviken och lider med Ola och dom andra. Ni grabbar som var så himla duktiga och hade den bästa låten. Bedrövligt.

Var till Huddik igår och shoppade :-) hittade en hel del på vero moda, hm, ginatricot, lindex och kicks. E helnöjd. Köpte en t-shirt och vita leggings på gina och ett halsband, sen på hm vart de 2 st linnen, dove body lotion summer glow, loreals ansiktskräm, shampoo och balsam och örhängen, på veromoda ett par beiga korta byxor och en rosa lång tröja och på kicks hårspray, scholls fotkräm och så clinique produkter. Och så på lindex ett par solbrillor och armband.
Nä nu ska jag ta och koka mej lite kaffe sen ta en promenad och rensa ur lite från min garderob.

Ögon Godis

Mmmmmm titta och njut...!!!


image28

Underbart

image27


Ja då var denna veckan förbi, och äntligen helg och schlager för hela slanten. Imorrn kommer jag sitta bänkad framför tv:n och kolla på eurovision (såklart) de får man bara inte missa. Heja The Ark. Är en riktig inbiten schlagerfantast. Så de får bli en massa tilltugg och mys. Tilltugg blir popcorn, morötter, gurka, dipp till de och så nötter. Mmmmm gott!
Idag efter jobbet har jag städat, tvättat, duschat och bäddat rent i sängen. Diktiga jag (klapp på axel)

Imorrn bär de av till huddik, pappa ska på sjuhuset och röntga höften, så då tänkte jag följa med och shoppa lite :)

Nu ska jag kolla vad de e som visas på tv:n ikväll om de e nått intressant, hoppas de. Ska även ta och värma lite grönt te.

Fy vilket ointressant inlägg detta vart..hahhahah!

Trevlig helg

Tagen..

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.

Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

* Jag måste alltid känna på dörren att den är låst då jag går och lägger mig, fast jag vet att jag alldeles nyss låst den
* När jag ska dricka vatten och tar ett nytt glas så måste jag alltid fylla de och tömma ut de och fylla upp de igen innan jag kan dricka
* Måste alltid ha målade naglar, om de så är genomskinligt nagelack eller med färg
* Är sjukt rädd för spindlar, den rädsla jag har för spindlar går inte att beskriva
* När vi är uppe i stugan, går jag aldrig ut ensam då de blivit mörkt, inbillar mig att de ska komma nån underlig person från skogen..hahahah
* Sjunger alltid i duschen

3 kilo...

image26


Åh äntligen börjar man att tillfriskna från denna hemska j*vla halsfluss, fy de vill jag inte ha igen. Nu e man bara snorig som bara den och hostar som en tok.
Käkar penecellin tills på månda, äter även tabletter för hostan, känner mej lite smått illamående och yr, sånt man få ta när man äter en massa piller..hahah! Huvudsaken är att jag blir frisk. Har tillbringat min tid i sängen sen i lördags, glott på film, sovit, läst.
Och eftersom man inte kunnat äta annat än lite fruktsoppa och massor av vatten, så visade vågen 3 kg lättare. Glad! Men nu då man börjar äta normalt igen så visar väl vågen dom där 3 kilorna igen och denna gången uppåt..... suck..

Var på jobbet idag igen, och de gick väl bra, men man var bra seg och trött. Ska nu lägga mej i soffan och kolla på tv och dricka lite te.

Så tjing på er..

Sjukling :-(

Jaa jag har vart på akuten idag och kollat upp halsen. Har ju haft så j*vla ont. Och imorse hade jag 38 i feber. Så jag ringde rådgivningen och dom bokade tid på akuten. Gjorde halsodling och de visade halsfluss.. Så nu har man fått en 10 dagars pencellin kur. Mår pyton. Kan inte äta för jag kan inte svälja, dricka vatten och fruktsoppa går ganska ok, så jag får leva på de nu, men ack vad magen min svider. Har ju inte fått mat sen 12 igår förmidda. Åt 2 köttbullar och lite potatis då. Åhh vad jag vill ha mat.

Så kvällen blir så lungt som den bara kan bli. Ska kolla på massa film i sängen.
Jag som hade planerat att gå ut me Lotta och hennes fastrar ikväll då, men nä, då åker man på förbannade halsflussen.. arg..!

Nu ska jag tvinga i mig lite vatten...

Ha en trevlig lördag allihop!!

image25

Förkyld

Åh vad jag hatar att vara förkyld. Började få ont i halsen i söndags och nu e man toksnorig och halsen värker som bara den (tyck synd om mig) *ler* närå.. Men de e inte alls roligt att vara förkyld, näsan rinner, halsen värker och kliar, hostar,  huvudet känns tungt som bly, ögonen kliar.. Blää.. Knaprar alvedon och halstabletter som en galning.. Ska bli frisk fort nu. Ska snart värma mig lite citronte med honung i, mumma åt halsen då man e förkyld.

Mycke och gö på jobbet e de oxå. Hua..

Idag hade jag sällskap i duschen av en svart liten hårig sak... Nämligen Freja :-) Har rullat sig i nått otrevligt idag så de var bara att ställa henne i duschen de och gnussa och gnussa, men nu e hon så ren och fin och luktar ljuvligt. Och vad har jag mer gjort ikväll då, jo nämligen tvättat min läppsyl med mina jobbarbyxor. Duktigt Maria..hahahha..sånt som händer då man har bråttom..
Ska ta en liten promenad nu..



K ä r.. Mmmm ;-)

Love..

Hey, what's the big idea?

Yo Mika.

I said,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down,
I said,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down.

Suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down.
Say love, say love,
oh love's gonna get ya down.
say love, say love,
oh love's gonna get ya down.

I went walking with my mama one day,
when she warned me what people say,
"live your life until love is found,
cuz love's gonna get you down."

"Take a look at the girl next door,
she's a player and a downright bore,
Jesus loves her but she wants more,
oh bad girls get you down.

Singing,
Sucking too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down,
sucking too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down.
Say love, say love,
oh love's gonna get ya down.
say love, say love,
oh love's gonna get ya down.

Mama told me what I should know,
too much candy gonna rot your soul,
if she loves you, let her go,
cuz love only get's you down.
[ Lyrics found on http://www.metrolyrics.com ]


Take a look at a boy like me,
never stood on my own two feet,
now I'm blue, as I can be,
oh love come get me down.

Singing,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down.
Say love, say love,
oh love's gonna get ya down.
say love, say love,
oh love's gonna get ya down.

I went walking with my mama one day,
when she warned me what people say,
live your life until love is found,
or love's gonna get you down.

Singing,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down,
suckin' too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down.
Say love (say love), say love (say love),
oh love's gonna get ya down.
say love (say love), say love (say love),
oh love's gonna get ya down.

Mama told me what I should know,
too much candy gonna rot your soul,
if she loves you, let her go,
cuz love only get's you down...

Whoa-oh, whoa-oh, whoa-oh, lollipop.
Whoa-oh, whoa-oh, whoa-oh, lollipop.

Sucking too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down,
say,
sucking too hard on ya lollipop,
oh love's gonna get ya down (lollipop)

Lollipop Med Mika

Såå bra...
image24

Värme..igen..

Ja då var den härliga värmen tillbaks igen då, och jag hoppas att de kommer stanna nu så de inte blir iskallt igen. De svänger fort. Sista april gick man i vinterjacka. Idag kan man gå ut i kortärmad. Mm härligt värre.

Ska vara barnvakt ikväll mellan 18:30-20:30. Egentligen skulle jag behövt/måste plugga matte.. Men då e e jag hellre barnvakt :-) undanflykter..Ja.. Och förkyld e man oxå.. blää


Nu ska jag njuta av den fina vädret på balkongen ett tag innan de e dags och möta busungarna.. Puh..! *ler*

Skräplisa på besök i mitt kök

Jajamänsan.. upptäckte att skärplisa vart på besök i mitt kök på min matta, såg de då jag gick in i köket nyss.. Här är beviset:

image22

Och här är den skyldige:

image23

Och jag kan tala om att mycket av skräpet INTE fick plats på bild.. Min kära lilla vovve har nämligen bitit sönder en stor pinne.. Jag har ialf en liten glädje och de är du Freja..!

absent-minded

Mmm  de e jag verkligen nu.. tankspridd! Åh jag blir tokig. Kan inte sluta tänka på dig, du är i mina tankar hela tiden fast jag egentligen inte vill..eller vill jag de?!   c o n f u s e d.. Jo jag vill tänka på dig men inte endå, för jag vet att jag aldrig kommer få dig, eller kommer jag de..?! Har tyckt om dig väääldigt länge nu.. Ahhhhhhhhhhh... help!!. Varför ska jag alltid falla för fel killar?!! De gör jag jämt. Antingen är dom upptagna eller så kan dom inte hålla k*ken i styr. Man kanske ska gå och bli nunna..

Jobbig period just nu, mycke tankar om mamma, förra året vid denna tiden var du ju här och nu finns du inte. Och ettårs-dagen av din bortgång närmar sig med stormsteg och de gör så jag får panik. Hur kommer den dagen att vara, vill/orkar man uppleva den.?! Hua nu e de alldleles för mycke tankar i min lilla skalle. Klarar inte mera nu.
Vart är lyckan nånstans?! Har jag tappat den? Vill oxå uppleva lycka nu..

Äh.. ryck upp dej nu.. hahaha jo men visst de e ju lätt...



RSS 2.0