Fotbollsfeber!

Godkväll, godkväll! Måste bara få börja detta inlägg med och säga: Gu vad jag stortrivs i vårat nya fina hus :-) Är så lycklig, har en underbar pokjvän-älskling-sambo ♥ Är så mysigt att få fixa och dona här hemma och ute i trädgården med blommor och sånt.

Idag började jag på mitt sommarschema, har ju jobbat väldigt mycket extra nu också den senaste tiden. Men idag gick jag på sommarschemat. Jobbar även imorgonkväll, onsdag dag och fredag kväll. Ledig lördag och söndag. På lördag är det kalas hos en utav mina bröder, och på kvällen kommer Anna hit, det blir tjejmiddag. Passar på och ha det då Fredrik ska grilla och spela brännboll med jobbet :-) 

Just nu sitter jag i soffan och kikar på fotbollen mellan Sverige-Ukraina. Spännade, är ingen fotbollsfantast annars men tycker det är jättekul och se på när det är EM och VM. Fredrik har åkt och jobbat, så tomt utan honom på kvällarna, tur han jobbar natt bara fram till semestern. Ska kika klart på fotbollen, sen krypa ner och sova.


Denna fina lampa och lampskärm köpte jag idag. Hade 1 timmes lunch på jobbet idag, så då passade jag på att gå ner på Ekmans och köpa denna. Nu står den i sovrumsfönstret :-) Blev supernöjd. Tycker det är så fint med sånnahär lampskärmar.

1 juni, sommaren är på intåg


God förmiddag! Då var det fredag, helg och 1 juni. Kan ni tänka er, sommaren är på intåg! Som jag längtat efter den underbara sommaren. Härligt och få gå ut och känna alla dofter, höra fågelkvitter och ljusa kvällar. Syrénrena blommar på vår gård nu, ska plocka in en bukett på måndag då jag ska städa.
Men idag bjuds det tyvärr inte på nån direkt värme. Solen är framme, men kallt i luften. Tänk förra helgen då var det verkligen sommarvärme. Hoppas att den vill komma tillbaka snart. Just nu sitter jag i soffan och myser, hör elden sparka i kamin, har nykokt kaffe i koppen och nya nr av allt i hemmet ligger på soffbordet och ska bli läst nu. Fredrik sover, han jobbar nätter nu. Men ska ta och smyga in till han runt 14 tiden och ge han en puss och väcka honom, sen åker jag mot jobbet och han hämtar hem go grabbarna, som ska vara här ihelgen :-) jag jobbar även imorgon kväll och delad tur på söndag. Så jag önskar er alla en riktigt trevlig helg!
RSS 2.0