Chock!!

Det är nog fler än jag som fick en chock imorse då man tittade ut, det snöade (!) Nu i maj, vad är det som händer?! Termomentern visar ynka 7 grader, ingen värme så som det var förra helgen då man kunde gå i linne och kortbyxor, nu läre man klä på sig tjocktröja under vårjackan plus finger vantar för att inte frysa. Såhär ska det inte vara då de är maj. Mycket konstigt väder vi fått. Ute regnar det nu (tack och lov) snön har försvunnit, nu skymtas regndropparna på löv och grässtrån som små vattenpärlor. Det är vackert också på sitt sätt, det är sånna här gånger som man inte har kameran till hands. Typsikt mitt dåliga minne, att glömma den i stugan *ler*

Idag har jag och pappa varit i Monicas hus och tapetserat och målat, eller jag målade, hallen uppe. Jättefin nougatfärg. Lovar att det dyker upp bilder här på bloggen sen.

När det bjuds på regnväder ute, är det innomhus som gäller. Tända en brasa och mysa, eller krypa upp i soffan under filten, med en stor skål popcorn och titta på en massa filmer. Så ska ialf vi tillbringa våran fredagkväll.
Vad gör ni?



Kommentarer
Sandra

Det blir en myskväll hemma för våran del. Kram Sandra

2008-05-16 @ 20:55:05
URL: http://tjohalia.se
emma

auww tack gumman :)

hur är allt med er?

kramar från abby och emma

2008-05-16 @ 22:18:26
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Hanna-Sofia

Snö fy sjutton! Det sista man vill ha just nu.

2008-05-17 @ 00:26:14
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Lotta

Vad mysig kväll ni verkade ha :) Nej det gjorde inte alls ont att ta bort leverfläcken men jag hoppas innerligt att stygnen inte syns som ärr efteråt.. Jaha okej, all lycka till med matteuppgiften. Säg till när du kommit in på ett nytt kapitel. Nyfiken! :) Fy vad det snöar. inte klokt haha! Nu snart åker vi till dalarna. Vi synes och höres maria :) Kram lotta

2008-05-17 @ 11:25:13
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Livet i byn

Här i norr har det snöat hela veckan till och från. Det är svinkallt och även om vi bor långt norrut brukar det inte vara så här mycket vinter i mitten av maj.



~Livet i byn

2008-05-17 @ 15:41:33
URL: http://livetibyn.blogg.se /
Livet i byn

Här i norr har det snöat hela veckan till och från. Det är svinkallt och även om vi bor långt norrut brukar det inte vara så här mycket vinter i mitten av maj.



~Livet i byn

2008-05-17 @ 15:42:14
URL: http://livetibyn.blogg.se /


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0