min julafton

Julafton vart toppenmysig som vanligt. Åkte vid 13 tiden till mammas grav allihop och tände ljus och önskade en god jul. Sen bar de av till Anders, Anna och lilla Alfred, är så mysigt hos dom i deras fina timmrade hus med lite gammaldags stil inne. Välkomnades med varm glögg och julgodis, satte oss i soffan och pratade och kollade på kalle anka, sen vakna Alfred från sin middagslur och charmade oss alla, han är så himla söt denna grabb. Har presic lärt sig gå, så han är så mallig. Gick fram och tillbaks igår och charma. Ett riktigt litet charmtroll är vad han är. Efter kalle anka var de dags att sätta sig vid det fina dukade julbordet som var fullt med mat, god mat. Man äter alldeles för mycket, men det är ju så gott. Satt och åt och skrattade och pratade ett tag, sen var det dags för tomten att komma eftersom Alfred började bli trött. Och gu så paket han fick, hans ögon bara lyste, men han hjälpte även tomten att dela ut klapparna till oss andra. Så söt. Jag fick fina julklappar jag fick:
presentkort på ikea
stor stekpanna med lock
digital stektermometer
hemmagjord tekopp från ett krukeri här i närheten
en ljuslykta med ljus
varma sockor
pengar
svarta leggings
Smink
Är så nöjd med mina klappar. Sen när tomten gått så vart de full fart på Alfred med att öppna sina julklappar, han fick mycket fint. Kläder och leksaker i massor. Så nu var de full fart på han igen, tröttheten försvann :-) Senare var de dags för fika, ostkaka och kaffe, så gott. Var sen hemma vid 22 tiden, tittade då på hälsoresan i sängen me Freja. Somnade vid 23:30. En riktigt supermysig och trevlig julafton. Presic som den ska vara.
Ikväll blir det julmat hos pappa med hela familjen och imorgon blir det utgång med Jenny.


   





Kommentarer
Lotta

Hej Maria! Men vad mysiga kort du har lagt ut och vad mysigt ni verkade haft det på julafton :D Hihi så du fick också presentkort från ikea, perfekt! Eller hur? :) Åh vad man älskar julen!Då är man helnöjd och bara är :) Vad mysigt med julmat med hela familjen idag hihi. Vi åt nyss julmat vi med med familjen, åhhhh det var så mysigt. Nu ska jag ut och passa på att umgås med familjen då jag är och hälsar på :) Ha det bäst och tack för godjulhälsandet, vill hälsa tillbaka igen hihi. Hoppas utgången imorgon blir jättekul :) Kram Lotta

2007-12-25 @ 19:14:38
URL: http://lottasvensson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0