julkänslor

Ja då var de måndag igen då, vad veckorna går fort. Imorrn är de en vecka sen jag operera mig och nu mår jag bra. Nu är de bara en förkylning som börjar komma. Känner mig lite seg, ont i halsen och småsnuvig, så får se om de blir värre. Idag har jag faktiskt varit ute på en längre promenad me Freja, de gick bra men fick ont i ljumsken då jag kom hem igen, så ska nog ta de lite lungt nåra dagar till.
Men de var skönt att få komma ut och röra på sig. Tänk vad otroligt de är egentligen, man var och operera sig i tisdags och nu är man på benen och mår bra. Fast tankarna finns där i bakhuvudet, tänk om felet kommer tillbaks som de gjorde i sommras, bara nåra veckor efter operationen, vill inte de, vill att detta ska gå bra.
Men läkarna sa ju att de brukar krävas 2 st operationer med de felet du har, och dom var så nöjda och tyckte de såg så bra ut, och så sa dom att har du inte fått tillbaks felet inom 6 månader är du frisk. Så de är väl bara att hålla tummarna, men man har ialf dom där tankarna, tänk om. Men som jag sagt tidigare, om de nu skulle komma tillbaks så vet jag ialf att jag hamnar i goda händer, dom är så duktiga.

Börjar få julkänslor nu, nynnar jullåtar och dricker julmust och mumsar clementiner i massor. Och så ligger ju de lite snö kvar på backen, så man liksom börjar komma i stämmning nu. De är ju snart första advent, längtar tills man får sätta upp julgardinerna och ljusstakarna och så. Är ju så mysigt!

Nä nu ska jag ta en alvedon, dricka lite te och kolla lite på sex and the city. Och sen läre jag plugga matte, prov på torsdag!


Poppar timbaland FT one republican apologize så j*vla bra!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0