varför ska de vara så svårt?!?

Varför har just jag så svårt för matematik?! Jag blir galen på detta, hatar allt som har med x och y att gör just nu, de är nästan så illa så att jag skulle kunna slita mitt hår i vrede. Tänk om jag kunde ta mig förbi detta tråkiga kapitel. Fy! Varför måste man ha matte b för att söka till sjuksköterska? Vem ha kommit på den iden.
Men men, de är bara att bita i de sura äpplet och köra vidare. Det är ju tur att jag nu kan gå 3 ggr i veckan (tis-ons-tors) och ha matte, de behövs om jag nu ska vara klar med detta till juni. Pratade med Eva idag och hon sa att söker man 15 april, så har man tills juni på sig att skicka in alla betygen, så då kan jag hålla på me matten tills dess. Men jag har satt upp som mål att jag SKA vara klar med denna förbannade j*vla matten i april. Så de så!

Så nu har jag inte tid att sitta här, åter till pluggandet. Med kaffe och nybakta kanelbullar som jag nyss tog ur ugnen så ska de nog gå lite bättre. Fast vad bra de skulle vara om man vakna en morgon och var värsta matte snillet. Hmm.. Kan man önska sig de av tomten?! ;-) haha.

x och y x och y.... ahhhhh!!

   


Kommentarer
Sofie

såg du undrat om prinsess skålen
Den finner du på
www.giraffo.se =)

2007-11-05 @ 13:35:44
URL: http://bubbels.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0