ny arbetsvecka, nya tag

Ja då var de måndag igen då. Fattar inte att helgerna ska gå så himla fort jämt. Man hinner ju knappt andas ut och ta de lungt, innan måndagen är där igen och klockan ringer 5:30. Man har ju oxå tusen saker som man ska göra på helgerna då man äntligen blir ledig. Men nästa helg ska bli lugn, ska bara mysa och njuta av ledigheten. Få bli massor av film, promenader me Freja och bara mys i massor.

Jobbade över till 17:30 idag, Jenny skickade och frågade om jag ville följa med och simma vid 18 tiden, typiskt att man då måste jobba över, jag som så gärna hade följt med, skönt att simma. Börjar tröttna på den nu att jobba över varenda vecka. Jag orkar inte. Tur chefen förstår och sagt att jag inte behöver jobba över om jag inte orkar. Men min skjus jobbade över till 17:30 så de var bara att stanna kvar, fast jag får ju se de från denn ljusa sidan, de blir mer cash på kontot då lönen kommer den 25 sept. Då blir de en tripp ner till ikea. Har en lång lista över saker som ska inhandlas. Blir även kläd shopping! Och en IPod.

Nä nu ska jag faktiskt ta och värma mig en kopp grönt te med smak av äpple, ta en alvedon (ont i ryggen) och mysa ner mig i soffan och titta på "sjukhuset"

Även fått ny hjärt operationstid den 12-13 nov. Skönt


Ciao


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0