Min nya favorit

Söndag här och med den helgens sista dag innan vi börjar på en ny vecka och med den kommer nyårsafton och nytt år. Tänk att det redan är snart slut på detta året, vart har 2008 tagit vägen? Känns inte som jag hunnit med. Tycker tiden bara rusar iväg nuförtiden. Dagen i övrigt har varit väldigt lugn, hade ännu en sovmorgon. Åt en god frukost framför nyhetsmorgon, sen traskade jag och Freja bort till pappa, för att elda så det var varmt och skönt då han och Jonte kom hem från jakten. Termometern visade på -11 imorse. Har legat på -8 till -15 nu i några dagar, och strålande vackert väder. Fast i kallaste laget för min del, det får gärna vara nån grad varmare och strålande väder. Då är vintern vacker.

När jag kom hem igen, efter att ha vinkat av Jonte som redan styr kosan hemåt Märsta (julhelgen går alldeles för fort) så begav vi oss hemåt igen, där jag fick ett ryck och började storstäda. Dammade, städade toaletten, torkade av alla skåp i köket, dammsög och torkade golven, nu doftar det ljuvligt gott av såpa och doftljus. Härligt! Ska ta mig en dusch nu och sen svepa in mig i min nya favorit, den rosa morgonrocken jag fick i julklapp. Sen placera mig i soffan med en kopp te och se tv och film resten av kvällen. Hoppas bara inte någon knackar på dörren, då en annan redan klätt om till morgonrock. Äsch är det söndagsmys så är det =)



Kommentarer
Lotta

Meeeeeen guuuuuuuuud så fint du gjort i bloggen! Harregud :) Bara måste säga det, skitsnyggt! Vilken mysig kväll! :) Håller med. Äre söndagkväll så äre! Skall snart inviga min morgonrock jag med som jag fick av mor och far hihi. Ha en mysig kväll Maria! :) P.s det går bara jättebra med Ebba, hon är så lättlärd och duktig för att bara vara nio veckor gammal. Ja man har verkligen fäst sig vid henne enormt redan och imorgon kommer hennes husse :)

2008-12-28 @ 20:52:44
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Ja din blogg är verkligen skitsnygg nu! Vilken bild och vilken blogg! Wow :) Ja det är nästan så man tappar hakan ibland att hon bara är nio veckor. Igårkväll följde jag och Ebba med Pappa som tog en sista kvällsrunda med Bamse och hon trippar så lätt med, med sina små ben :) Bamse och Ebba är verkligen bästa vänner! Oj 17 januari, men iallafall fick du tid i Januari. Säg till om du inte har skjuts, då hänger gärna jag på. Hjälper medicinen bra? Ja men det måste vi :) Jag får vara bättre på att logga in. Dock är jag inte hemma mycket idag heller. Men skall logga in. Du skall ju även skicka över länken :) Sagt till pappa nu hihi. Vi höres maria! Ha det super i snöiga hälsingland :) Här är -8 men bara frost. haha! Men fint är det med frost :)

2008-12-29 @ 11:43:18
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0