Tre dagar kvar...

...till underbara, mysiga och härliga julafton. Jag bara älskar julen och allt som hör den till. Bästa högtiden. Och inte nog med det så kom det snö igår, det snöade stora, fina snöflingor. Man vart faktiskt lite besviken då man kom hem från sjukhusvistelsen och såg hur mycket av den fina snön som hade töat bort. Istl möttes man av blöta och slaskiga vägar och glashalt, den vackra snön som lagt sig så fint på träden vart borta och snön som var kvar såg bara ful ut, passade inte in på nått vis. Men igår kom snön igen. Jag spenderade dagen/kvällen hos pappa igår, där jag och Monica kokade knäck och gjorde julgodis och det var så mysigt att sitta där vid köksbordet och titta ut och mötas av dom stora snöflingor som fall, sen höra julmusikens vackra toner från cdspelaren. Äkta julkänslor. Hjälpte även pappa att klä julgranen. Senare på kvällen åt vi lutfisk och såg finalen i dansbandskampen. Då jag kom hem stupade jag i säng direkt av trötthet.

Sovmorgon imorse, härligt. Känner mej lite piggare idag, men har fortf ont i ljumskarna men det kan sitta i upp till 2 veckor. Och herre jösses vad blå jag börjar bli, haha. Tur man inte ska visa sig i bikini nu. Dagen blir lugn, bara mysa hela dagen och kvällen lång. Dricka lite glögg och se film ikväll och såklart tända det fjärde och sista ljuset i adventsstaken.

Önskar Er Alla en mysig fjärde advent och en mysig söndag i all julstress!



Kommentarer
Lotta

Men vilken mysig inför julen helg hihi. Hoppas det går bra efter operationen och att värken i ljumskarna snart går bort! Önskar er en hjärtlig tid över jul och nyår! Mysigt med jul om bara tre dagar. Idag julstädade vi och imorgon skall det rullas och stekas köttbullar ;) Godnatt och sov gott :)

2008-12-21 @ 22:08:39
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

P.S Ebba hälsar så gott till dig och Freja :-)

2008-12-21 @ 22:10:21
URL: http://lottasvensson.blogg.se/
Lotta

Har tagit massa bilder men typsiskt så har jag glömt kabeln att föra över till datorn. Skall fråga far om han har en kortläsare :) Isåfall lägger jag upp på bloggen och är du inne på msn så skickar jag :) Hon är så otroligt söt att jag bara ler hihi. Så liten de är :)

2008-12-21 @ 22:26:24
URL: http://lottasvensson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0