på benen igen...

Jag som trodde att jag skulle klara mig från denna hemska vinterkräksjukan, men ack så fel jag hade. Fredagsnatt kl 3:45 ja då var det min tur. Har legat däckad nu i 2dagar, är äntligen piggare idag och orkar vara uppe, men lite gele är det i benen. Var så skönt att vakna imorse och känna att magen inte gjorde ont, huvudvärken var borta, likaså illamåendet och febern, efter att ha spenderat hela helgen i sängen och på toa. Jag säger då bara det, vinterkräksjukan önskar man inte ens sina fiender. Fy!! Imorrn ska jag iväg och jobba igen, ska bli så skönt. Jobbar kort dag tack och lov 8-13. Sen ska jag städa då man kommer hem. Tur man är ledig på onsdag, så man kan ta igen sig lite till. Tors-fre-sön ska man jobba.

Så det vart tyvärr ingen god mat och umgänge med Jonte och Malin denna helgen. Tur dom kommer hem till påsk igen, så man får träffa dom då. Denna helgen vart det bara telefonkontakt. Nu ska jag äntligen få äta en hård smörgås och lite te, det ska bli så gott! Först ska jag ta och duscha och bädda rent i sängen.

image479


Kommentarer
Emmy

Svar: Vad kul att ni ska på en utställning.
Det är något jag verkligen längtar till, utställningssäsongen.

Ser att även du drabbats av vinterkräksjukan. Jag fick den på måndagen och låg till fredag. Då jag fick ett återfall bara efter ett dygn. Fy sjutton.
Det känns som att ens sista stund är kommen, men efter någon dag är man sig själv igen vilket är så skönt.

Hoppas du får en bra dag.

2008-02-25 @ 11:40:15
URL: http://kennelgnistra.blogg.se
Lotta

Hej Stackare! Hoppas du bättrar på dig! Snygg blogg :) Vad händer i veckan mer än jobb? Kul att du får så mycket tider :) Trivs du? Kram Lotta

2008-02-25 @ 19:38:48
URL: http://lottasvensson.blogg.se
Malin

Jag vet att Cervera och Duka säljer sådana ljuslyktor. Dock dyrare än i Kosta:) Kram

2008-02-25 @ 19:40:42
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Sandra

Ursch vad hemskt med magsjuka, vad bra att du känner dig bättre.

2008-02-25 @ 22:46:45
URL: http://tjohalia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0