Sill, mygg & midsommar

Då var midsommarhelgen förbli, vad fort det gick tycker jag. Vädret var faktiskt förvånansvärt bra, kom en riktig skur på midsommaraftons förmiddagen, men på kvällen var det uppehåll. Helgen har varit jättebra fast man jobbat. Tänkte jag skulle berätta lite vad som hänt i helgen. Min midsommar i ord.

Midsommarafton: började jobba kl 6:45 till 15:45. Lungt och skönt på jobbet, blommor överallt, midsommarstången klädd ( en mini variant som stod på ett bord i matsalen) gamlingarna finklädda och alla glada. God mat och efterätter. Fick faktiskt sluta tidigare, mycket snällt. Duschade och åkte vespa direkt upp till stugan där det var full fart med att klä midsommarstågen, härligt väder och såndär mysig stämmning midsommar bjuder på. Fick ett glas vin av Malin, vi satt ute och pratade allihop en stund, medans hundarna och ungarna lekte runt omkring oss. Vid 19:30 tiden satt vi alla samlade runt långbordet på gräsmattan och åt en underbart god grillbuffe. Senare vart det kaffe och efterrätt. Gick och la oss vid 23:30 tiden.

Midsommardagen: Freja väckte mig vid 6:20, kissnödig. Sen somnade vi om till 8:30. Åt en god frukost tillsammans med allihop. Sen tog jag, Freddan, Jonte, Johannes och Andreas en tur på vesporna och crosscykeln. När vi kom tillbaks åt vi en lunch. Åkte till jobbet vid 14:30 tiden, började jobba vid 15:45. En kort kväll hade jag till 20:45,de var härligt för då fick man tid att umgås med familjen på dagen.

Söndag: har jobbat 8-15. Har hämtat Freja hos pappa, lagat mat och duschat. Nu ska vi ta en promenad sen ska vi mysa i soffan hela kvällen med bra film. Har ingen större lust att göra nått. Trött efter en stressig dag på jobbet. Tur man är ledig imorrn. Härligt!

Kommentarer
Fröken Svår

Hej, tack för titten. Jag har en Samsung NV15. Funkar helt okej även om suget efter en riktigt bra systemkamera är stort :)Ha det så bra!

2008-06-22 @ 19:24:07
URL: http://frokensvar.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0